Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@08:25:31 GMT

اخبار مهم امروز گروه اجتماعی برنا

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۸۵۲۶

اخبار مهم امروز گروه اجتماعی برنا

مهم ترین اخبار اجتماعی خبرگزاری برنا طی 24 ساعت گذشته به شرح ذیل است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مهم ترین اخبار اجتماعی طی 24 ساعته گذشته به شرح ذیل است:

 

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور مطرح کرد:

قانون فرزندخواندگی تسهیل شد/ تغییر ضمانت‌های مالی برای به سرپرستی گرفتن کودک/ فرزندخواندگی کودکان بدسرپرست ممکن شد

حبیب‌الله مسعودی فرید گفت: در گذشته خانواده داوطلب فرزندخواندگی باید یک میزان مشخصی از دارایی خود را به نام کودک می‌کرد اما اکنون این قانون برداشته شده و لازم نیست حتما مالی به نام کودک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا:

پروتکلی در خصوص گواهی سلامت کرونا وجود ندارد/ داوطلبان کرونایی و غیر کرونایی کنکور ماسک بزنند

مصطفی قانعی گفت: ماسک زدن شانس انتقال ویروس کرونا را به 5 درصد کاهش می دهد.

افزایش 42 درصدی حوادث کوهستانی در چند ماه اخیر/ تا روز چهارشنبه از صعود به دماوند خودداری کنید

این روزها صعود به ارتفاعات در میان کوهنوردان با اقبال مواجه است این در صورتی است که هشدارهای زیادی برای صعودکنندگان داده شده است.

معاون عملیات سازمان امداد ونجات:

آخرین اقدامات برای یافتن دختر گم شده در شمال کشور

جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان کردکوی با حضور فرماندار شهرستان در خصوص مفقود شدن دختر 27 ساله در جهان نما برگزار شد.

سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد:

مجموع جان باختگان کرونا در کشور از مرز ۱۳ هزار نفر هم گذشت/ تهران همچنان در وضعیت هشدار کرونایی

سیما سادات لاری گفت:از دیروز تا امروز ۲۳ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۳۴۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:

موفقیت 3 هزار سمن زیر نظر وزارت ورزش و جوانان/ سمن‌های جوان کارهای زمین مانده را برداشتند / لزوم استفاده از ظرفیت جوانان در حوزه محیط زیست

احد آزادی‌خواه گفت: سمن‌های جوانان کارهایی را انجام دادند که از عهده کسی برنمی‌آمد و روی زمین مانده بود بنابراین نباید زحمات آنها را نادیده گرفت.

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان مطرح کرد:

اهدا کنندگان عضو تحت آزمایشات دقیق/ نمی‌توان به آزمایشات کرونا اکتفا کرد/ تیم درمان در خطر هستند/ چگونه دکتر نادری به کرونا مبتلا شد؟

کتایون نجفی‌زاده به تشریح آخرین وضعیت اهدای عضو در روزهای کرونایی پرداخت.

در نشست اینستاگرامی معاونت زنان و خانواده رئیس جمهوری و خبرگزاری برنا مطرح شد:

خانواده امروز نیازمند گفت‌وگو با جامعه است/ خانواده باید به دور از هر نوع تبعیضی رشد کند

نرجس محمددوست گفت: خانواده امروز نیازمند گفت‌وگو با جامعه است. خانواده و جامعه با یکدیگر همسو نیستند و دسترسی به جایگاه انسانی باید فارغ از جنسیت و نژاد باشد وخانواده باید به دور از هر نوع تبعیدی رشد کند.

ضوابط انصراف از تحصیل مشمولان داری معافیت تحصیلی چیست؟

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی با تشیح ضوابط و مقررات ادامه تحصیل دانشجویان انصرافی گفت: تمام دانشجویان دارای معافیت تحصیلی در طول تحصیل تا مقطع دکتری فقط می‌توانند یک بار از تحصیل انصراف داده و در مقطع، رشته یا دانشگاه جدید ادامه تحصیل دهند.

هشدار هواشناسی؛ احتمال وقوع سیلاب در تهران

سازمان هواشناسی در اطلاعیه‌ای نسبت به وقوع سیلاب در تهران و برخی استان‌ها هشدار داد.

سخنگوی سازمان سنجش:

کنکور سراسری برگزار می شود/ زمان برگزاری آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری به تاخیر افتاد

فاطمه زرین آمیزی به تشریح آخرین تصمیمات درباره زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد و دکتری پرداخت.

سرهنگ قدمی:

جاده هراز مسدود می شود

رئیس پلیس راه مازندران گفت: محور هراز از ساعت ۲۱ امشب دوشنبه ۲۳ تیر تا ساعت ۵ بامداد روز بعد و همچنین از ساعت ۲۱ روز سه‌شنبه ۲۴ تیر تا ساعت ۵ بامداد مسدود می‌شود.

تهران باز هم لرزید

زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۸ ریشتر استان تهران حوالی فیروزکوه را لرزاند.

 

اسباب‌کشی‌ها با رعایت موازین بهداشتی انجام شود/ کرونا روز به روز بدتر می‌شود

عدم فاصله‌گذاری اجتماعی، فعالیت اماکن ورزشی، تفریحی، پاساژها و افزایش اسباب‌کشی‌ها در شرایط کنونی نشان دهنده بی‌توجهی به خطرات کرونا در جامعه است. هر چند بر اساس گفته‌های مسئولان و کارشناسان امر هر گونه اقدام در روزهای کرونا مستلزم رعایت تمهیدات بهداشتی است.

زمان برگزاری آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد 99 مشخص شد

زمان برگزاری آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد سال ۹۹ اعلام شد

چشم صورتی از نشانه های عجیب کرونا!

چشم صورتی یا قرمز می تواند نشانه دیگری از بیماری کرونا باشد و اگر همزمان علائمی مانند تب، سرفه یا تنگی نفس دارید، با پزشک خود تماس بگیرید!

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زلزله کنکور فرزندخواندگی کرونا زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۸۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم  و فناوری آنا، علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر میگردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۳.۱ درصد بود از همان سال‌ها هشدار‌های رشد جمعیت آغاز شد.

وی افزود: سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده  ۶.۵ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد.

این مسئول اضافه کرد: سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند میشود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت داد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت افزود: نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند؛ چراکه بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/ کمترین حقوق ۱۰ میلیون تومان می‌شود
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت