Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،رضا عین الله زاده معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان ‌شرقی با اشاره به حمایت دولت از صنعتگران در سال جهش تولید، از فعالان بخش خصوصی به عنوان بازوی توانمند استان در تحقق توسعه یاد کرد.

او با اشاره به توان و ظرفیت بخش خصوصی استان در حوزه صنعت از فعالیت حدود چهار هزار واحد صنعتی با سرمایه گذاری بخش خصوصی مستقر در شهرک های صنعتی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: طراحی و تولید ماشین آلات و دستگاههای ماسک زنی و افزایش ظرفیت تولید محلول های ضدعفونی کننده در استان ثمره تلاش بی وقفه صنعتگران درپیشگیری و مبارزه با شیوع بیماری کرونا است .

رتبه یک آذربایجان شرقی در زمینه جذب اعتبارات از محل تسهیلات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن تجارت استان آذربایجان شرقی با اشاره به تغییرات قیمتی و مشکلات پیش آمده برای واحدهای تولیدی، اظهار کرد: استهلاک، ماشین آلات و تجهیزات فرسوده نیاز واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش را بیش از پیش ضروری ساخته و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با تداوم برگزاری جلسات متعدد هفتگی و تعامل سازنده با بانک های عامل استان برای تأمین و جذب اعتبارات لازم برای واحدهای درخواست کننده حرکت کرده است.

عین الله زاده از تداوم روند رونق صنایع کوچک در استان به عنوان شاخص موفقیت در اشتغال زایی و توسعه یاد کرد و گفت: اختصاص تسهیلات به صنایع کوچک که منجر به اشتغال زود بازده در استان می شود تداوم دارد.

او از حضور جوانان دانشگاهی خلاق و دارای توانمندی های علمی در عرصه تولید از طریق تشکیل استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان با تکیه بر دانش فنی روز دنیا و مطالعات علمی جامع استقبال کرد و آن را ضرورت امروز توسعه اقتصادی برشمرد .

معاون امور صنایع سازمان صمت استان دستاوردهای درخشان نمایشگاه رینوتکس در سال ۹۸ را نتیجه حمایت از توان متخصصین داخلی استان دانست و اظهار کرد: در زمینه اعطای زمین و تسهیلات لازم سازمان صمت استان اقدامات حمایتی را پیگیری کرده و همچنین صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته وزارت صمت نیز ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره و ارزان از محل اعتبارات این صندوق در راستای تداوم تولید برای استان آذربایجان شرقی اختصاص داده است .

نهضت ساخت داخل با رویکرد تولید قطعات صنعتی

عین الله زاده با تشریح بخشی از اقدامات وزارت صمت در جلوگیری از واردات کالاهای صنعتی و توجه روزافزون به بحث داخلی سازی در سال جهش تولید، گفت: برش استانی این مبحث تهیه و مقرر شده ۱۰۰ میلیون دلار کالاهایی که بصورت قطعات صنعتی وارداتی بوده از طریق ظرفیت داخلی صنایع استان تولید و تأمین شود .

او از شناسایی قطعاتی که توان تولید داخلی آن وجود دارد خبر داد و افزود: طی جلسات تخصصی متعدد با انجمن قطعه سازان و صنعتگران استان تمهیدات لازم در احصای نیازمندی و توان تولید واحدهای بومی انجام شد و ۲۲ قطعه راهبردی از جمله قطعات سرچاهی ، پمپ ، خودرویی با صرفه جویی ارزی در حال تولید است و براساس پیش بینی ها طی چهار ماه آینده اولین نمونه این نوع از قطعات ساخت داخل رونمایی خواهد شد.


انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن سرمایه گذاری بخش خصوصی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته

ایسنا/مرکزی رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: در ۱۱ ماهه سال گذشته، ۹ واحد تولیدی و صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگشته‌اند و از بیکاری ۷۸۰۰ نفر جلوگیری و برای ۶۵۰۰ نفر اشتغال جدید ایجاد شده و فرایند تولید و اشتغال در استان حفظ شده است.

حجت الاسلام جزائی در گفت و گو با ایسنا، درخصوص اقدامات دبیرخانه اقتصاد مقاومتی دادگستری استان در سال گذشته، اظهار کرد: استان مرکزی با برخورداری از سه هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی، صنعتی و صنایع بزرگ و مادرتخصصی مرتبط با صنایع نفت و گاز، صنایع خودروسازی و قطعات خودرو، تولید آلومینیوم، نیروگاه حرارتی، پالایشگاه، پتروشیمی، صنایع شیمیایی صنایع تبدیلی و... از قطب‌های صنعتی کشور است.

وی افزود: بر این اساس، ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تلاش می کند در حد توان و اقتضائات قانونی و با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط، مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را بویژه در حوزه حقوقی و قضائی مرتفع کند.

جزائی گفت: در این راستا، در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ دستور ترخیص و تعیین تکلیف بیش از ۹۰ درصد کالاهای مورد نیاز بخش تولید که در گمرکات استان به دلایل مختلف رسوب شده بود، صادر و موضوع با پیگیری و مصوبات ستاد استانی اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و مساعدت مسئولین استانی تعیین تکلیف شد.

به گفته وی، در سال گذشته مشکلات بیش از ۱۵۰ واحد تولیدی صنعتی استان در حوزه های مختلف و به ویژه مباحث حقوقی و قضایی، پیگیری و با وجود مشکلات اقتصادی، از تعطیلی و ایجاد مشکل برای ۷۲ واحد تولیدی و صنعتی در استان مرکزی ممانعت به عمل آمده است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی