Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نگرانی مردم از افزایش نرخ بسته‌های اینترنت را مورد اشاره قرار داد و گفت: مجلس برای حل این مشکل در حال رایزنی با دولت است. - اخبار استانها -

محمدرضا احمدی سنگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه در پی افزایش نرخ بسته‌های اینترنت اپراتورها مردم به ویژه قشر فرهنگیان، والدین و دانش‌آموزان از این موضوع به شدت نگران هستند اظهار داشت: مجلس در حال رایزنی با دولت است تا با در نظر گرفتن تمام جوانب امر مشکلات ایجاد شده حل و فصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه در ماه‌های آینده میزان مصرف اینترنت و استفاده از فضای آموزش مجازی به علت شیوع کرونا افزایش پیدا می‌کند عنوان کرد: با توجه به شرایط موجود و شک و تردیدهایی که در مورد زمان بازگشایی مدارس وجود دارد باید از هم‌اکنون برای گسترش آموزش مجازی برنامه‌ریزی کنیم.

احمدی سنگر آموزش و تدریس مجازی به دانش‌آموزان و احتمال کم‌رنگ شدن حضور فیزیکی سر کلاس‌های درس را به جهت جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا مورد تأکید قرار داد و گفت: با توجه به اینکه این بیماری به سرعت شیوع پیدا کرد آمادگی کافی برای تدریس مجازی در کشور وجود نداشت اما تجربه‌های خوبی در این زمینه کسب شد.

نارضایتی مردم منطقه سرنی میناب از ‌آنتن‌دهی نامطلوب تلفن‌همراه و ‌اینترنت / مخابرات ‌پاسخگو نیستگزارش| ‌آنتن‌دهی نامناسب تلفن‌همراه و اینترنت در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد‌ / زخمی که با کرونا «تاول» زدروسای دانشگاه در نشست با وزیرعلوم: در مورد ارائه اینترنت رایگان مشکل داریم

نماینده مردم رشت در مجلس از برگزاری جلسات مشترک کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با وزرای آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات و  فناوری اطلاعات خبر داد و تصریح کرد: افزایش نرخ اینترنت و بسته‌های ارائه‌ شده اپراتورها موجبات نگرانی مردم را فراهم کرده به همین دلیل کمیسیون بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار داده است.

وی بهبود و اصلاح زیرساخت‌های ارتباطی و اینترنتی کشور را از جمله ضروریاتی که باید بستر آن هرچه سریع‌تر فراهم شود تلقی کرد و با بیان اینکه چنین اقداماتی واجب و اجتناب‌ناپذیر است ابراز داشت: ثابت نگهداشتن نرخ اینترنت و بسته‌های اینترنتی با هدف کاهش فشار وارده به مردم از جمله اموری است که مورد تأکید مجلس قرار دارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر اینکه وی تا چند روز آینده و در ادامه سلسله رایزنی‌های خود برای حل و فصل این موضوع با مدیرعامل شرکت مخابرات هم جلساتی را برگزار می‌کند اظهار داشت: مسئولان ارتباطات و مخابرات می‌گویند هزینه‌های آن‌ها افزایش پیدا کرده و به همین علت مجبور به تغییر نرخ اینترنت شده‌اند.

احمدی سنگر با اشاره به اینکه برای حل این مشکل علاوه بر آموزش و پرورش و آموزش عالی باید دغدغه‌های متولیان وزارت ارتباطات و فناوری و مخابرات را هم مدنظر قرار دهیم خاطرنشان کرد: مجلس سعی می‌کند از طریقی حوزه ارتباطات و فناوری را مورد حمایت قرار دهد تا در نتیجه آن مردم و قشرهای مختلف آسیب نبینند.

انتهای پیام/614/ی

R7877/P/S6,71/CT1 بیشتر بخوانید... ورود سازمان بازرسی کل کشور به موضوع "تلویزیون‌های اینترنتی" رئیس سازمان تنظیم مقررات: قیمت اینترنت باید به قبل بازگردد گزارش تسنیم از وضعیت آموزش عالی در استان مرکزی در ایام کرونا؛ برای دانشجویان فاقد اینترنت چاره‌اندیشی شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عضو کمیسیون آموزش نرخ اینترنت افزایش نرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟

تین نیوز

یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته و مراعا ماندن این موضوع در این کمیسیون پرداخت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علی بابایی کارنامی با اشاره به مراعا ماندن تصمیم گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده است اما پیوست های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش ها و کانون های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

بابایی کارنامی در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج شنبه ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه ای مبنی بر تعطیلی شنبه ها به جای پنجشنبه ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم شدن شرایط برای سفرهای کوتاه مدت به منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه ها به جای پنج شنبه ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • بررسی و تعیین تکلیف ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ استان آذربایجان‌غربی
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!