Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: پنج قلم داروی مورد تایید وزارت بهداشت و درمان به اندازه کافی در آذربایجان شرقی و بیمارستان‌های استان موجود است، در مورد داروهایی که پزشکان و کادر درمان با استفاده از تجارب و یا مطالعه مقالات تجویز و یا استفاده می‌کنند، نمی‌توانیم اظهار نظر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن آقاجانی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح این خبر اظهار کرد: اظهار نظرها در خصوص داروهای موثر بر کرونا زیاد است، اما داروهایی که در ابلاغیه‌ها و پروتکل‎های درمانی وزارت بهداشت و درمان آمده‌اند، چهار یا پنج قلم هستند.

وی تاکید کرد: از هم استانی‌ها خواهش می‌کنیم، بدون مراجعه به پزشک و تایید پزشک متخصص به هیچ عنوان از داروهایی که دیگران توصیه کرده و یا در فضای مجازی تبلیغ می‌کنند، استفاده نکنند.

آقاجانی خاطرنشان کرد: کل کشورهای جهان با پاندمی کووید19 درگیر هستند و تا به حال دارویی برای آن کشف نشده است و تمامی داروهای مورد استفاده، داروهای حمایتی هستند که در کشور ما نیز چهار الی پنج قلم از آن‌ها در پروتکل‌هایی دارویی وزارت بهداشت، تایید و توصیه شده است.

وی متذکر شد: هر داروی تجویز شده خارج از پروتکل، مورد تایید وزارت بهداشت و درمان نیست، پزشک با مسئولیت خودش آن را تجویز می‌کند و تهیه آن نیز از حیطه وظایف ما خارج است.

وی با بیان اینکه داروهای مورد تایید وزارت بهداشت، هزینه‌ای برای مبتلایان به کرونا تحمیل نمی‌کند، اظهار کرد: جنبه مالی این مسئله برای دانشگاه علوم پزشکی تبریز مهم نبوده و تمامی تلاشمان برای تامین داروها و بهبود هر چه سریع‌تر بیماران و آسیب ندیدن آن‌ها بر اثر ابتلا به بیماری است.

مدیر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بیان کرد: بسیاری از این داروها ساخت داخل و برخی از آن‌ها وارداتی هستند.

وی یادآورد شد: «اینتراتکت» نیز جزو پنج داروی موثر بر کرونای مورد تاکید وزارت بهداشت نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دارو سازمان غذا و دارو کروناویروس کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی تبریز وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۱۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید ضمن تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیرو‌های مسلح به جهت پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیاز‌های صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیرو‌های مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید نمودند.

سردار طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع در جریان این بازدید با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار موثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع گفت: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش پایه و مرز شکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می‌کند!
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید