Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه شرق در مطلبی با عنوان « اصلاح طلبان در دو راهی» نوشت دو گروه اصلاح طلب که تا حدود زیادی به بدنه قدرت وصل هستند از جمله کارگزاران و اعضای نزدیک به خاتمی با دوگانه «نوری، نبوی» روبرو شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصلاح طلبان در حوزه مدیریت این جریان سیاسی خصوصا با توجه به نزدیکی به انتخابات سال 1400 دچار مصائب و مشکلات فراوانی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از اینکه به دنبال «عبدالواحد موسوی لاری»، جانشین رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحات، «محمدرضا عارف» رئیس شورای سیاستگذاری از سمت خود استعفا داد، بسیاری فاتحه این ساختار سیاسی اصلاح طلبان که برای دو انتخابات تعیین و تکلیف را خواندند. اما گویی جریان اصلاحات سعی دارد همین ساختار را حفظ کند. این موضوع هم خود محل چالش اصلاح طلبان شده است.

در همین رابطه، «علی جمالی»، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان نمی‌تواند ادامه پیدا کند، گفت: « اصلاح طلبان باید اختلاف‌نظر‌های گفتمانی خود را حل کنند. اینکه آقایان موسوی لاری یا عارف از شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان کنار رفته‌اند، دلیلی برای جدایی‌شان از جبهه اصلاحات نیست و به همین دلیل، نمی‌توان آن‌ها را به خاطر جدایی از شورای عالی، از اصلاح‌طلبان جدا دانست.»   دوگانه نوری نبوی پیش روی جریان اصلاحات    اصلاح طلبان حالا به دنبال فردی برای در دست گرفتن سررشته امور در این جریان هستند. پیشتر نام هایی چون «عبدالله نوری» و «عبدالواحد موسوی لاری» مطرح شده بود اما حال بیان می کنند که «بهزاد نبوی» گزینه مناسبی در این حوزه است.   روزنامه شرق در مطلبی با عنوان « اصلاح طلبان در دو راهی» نوشت دو گروه اصلاح طلب که تا حدود زیادی به بدنه قدرت وصل هستند از جمله کارگزاران و اعضای نزدیک به خاتمی با دوگانه «نوری، نبوی» روبرو شده اند.   کارگزارنی ها ازجمله «حسین مرعشی» سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی و «غلامحسین کرباسچی»، دبیرکل حزب کارگزاران بر روی گزینه نبوی تاکید دارند و از سوی دیگر، نیروهای نزدیک به رئیس دولت اصلاحات از نوری حمایت می کنند.    در همین رابطه، حسین مرعشی درباره اینکه آیا عبدالله نوری شایستگی ریاست شورا را دارد یا نه، گفته است: «آقای نوری گذشته از اینکه خودش هم این مسئولیت را نخواهد پذیرفت، ویژگی سوم را هم به اعتقاد من ندارد و پیام همراهی و همکاری با نظام از این طریق منتقل نخواهد شد؛ اما بهزاد نبوی می‌تواند انتخاب خوبی باشد.»   «جواد امام»، از نزدیکان خاتمی، گزینه مناسب برای ریاست بر شورای عالی را عبدالله نوری نامیده است: «اجماع‌سازی با همه شخصیت‌های حقیقی و حقوقی شورای عالی کار طاقت‌فرسایی است و اگر عارف تشخیص داده است که از کار جمعی فاصله بگیرد، به‌نظر من عبدالله نوری جایگزین مناسبی برای اجماع‌سازی و تقویت شورای عالی است و حتی احزابی که به شورای عالی نقد دارند، پذیرای عبدالله نوری هستند».   «داود محمدی»، دبیرکل انجمن اسلامی معلمان همچنین درباره مطرح‌شدن اسامی افراد مختلف ازجمله عبدالله نوری برای ریاست شورای ‌عالی سیاست‌گذاری گفت: «در جریان اصلاح‌طلبی شخصیت‌های بزرگی هستند که توانمندی برعهده‌گرفتن ریاست شورا را دارند و اسم هرکدام از آنها از سوی افراد مختلفی مطرح می‌شود». او تأکید کرد: «عبدالله نوری جایگزین خوبی برای عارف است».   با این حال به نظر می رسد که اختلافاتی در خصوص جانشین عارف وجود دارد. این درحالی است که بسیاری مطرح می کنند عارف نیز در این حیطه با توجه به تجربه و عقبه سیاسی جناحی که دارد دست به کار اقداماتی است که با راهبرد تقویت هویت اصلاح طلبی حرکت می کند و بیم آن در این جریان می رود که وی راهی دگر را خارج از شورای سیاستگذاری پیش گیرد. به هر جهت ساختارسازی های سیاسی چندان نمی تواند مشکلات این جریان را حل و فصل کند. هر چند که این جریان سیاسی حالا درگیر مشکل ساختارسازی و مدیریت این جریان است اما مشکل اصلی اصلاحات عملکرد ضعیف این جریان و ریزش دید آرا و اعتبار اصلاحات است که با پرداختن به امور فرعی حل نمی شود.   انتهای پیام/        

منبع: دانا

کلیدواژه: عبدالله نوری اصلاح طلبان شورای عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدحسین فرهنگی» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم مجلس فعلی سه قطبی باشد؛ اصلاح طلبان تقویت شده، یکسری مدافع وضعیت فعلی بوده و تعدادی هم مانند من در طیف تحول گرایان هستند که در مباحث مختلف تحول ایجاد می‌کنند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نمایندگان مجلس با توجه به اینکه نماینده همه مردم هستند، در تمام موضوعات صاحب نظر هستند و با توجه به این موضوع به نظر می‌رسد اصلاح اشتباهات گذشته و حرکت به سمت اصلاح وضعیت اقتصادی در این خصوص ضروری است.

یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس، موضوع تحول بود، انتظار دارند مجلس جدید و نمایندگان، مجلس متفاوتی رقم زنند، مردم به دنبال تحول هستند و می‌خواهند در موضوعاتی چون تورم، بیکاری، گرانی و.. تحول ایجاد شود و شعار سال همچون گذشته مورد توجه قرار گیرد و موانع تولید برطرف شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

در صورت انتخاب مجدد می‌خواهم در کمیسیون صنایع و معاون مجلس حضور داشته باشم ولی بستگی به شرایط روزهای انتهایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

آذربایجان شرقی استانی معدنی است اما مدیریت درستی در حوزه مس و طلا انجام نشده و ضروری است مدیریت مناسب معادن در دو محور مس و طلا به‌ویژه دستور رئیس جمهور در خصوص مس که مقرر شد به صورت مستقیم مس سونگون به طور مستقل اداره شود و عملیاتی نشده، انجام شود چراکه غفلت از معادن استان مهمترین چالش بوده و باید برای آن برنامه‌هایی داشته باشیم.

کد خبر 6080920

دیگر خبرها

  • انتخاب جانشین خطیر، مهم‌ترین ابهام در استقلال
  • انتخاب سرپرست جدید برای استقلال و دیدار سرمربی با جانشین خطیر
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • مجری جنجالی صداوسیما به اصلاح‌طلب و اصولگرا رحم نکرد: حرامید! +تصویر
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی
  • امام صادق(ع) و عبور از دوگانه‌های باطل
  • سفر بدون تشریفات رئیس قوه قضائیه به بندرعباس
  • مجری صداوسیما: اصلاح طلبی نطفه‌اش حرام است و اصولگرایی لقمه‌اش!
  • رئیس قوه قضائیه وارد بندرعباس شد