Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یک پنجم فوتی‎‌های روزانه کشور مربوط به بیماران کرونایی است و این زنگ خطری جدی و نگران کننده است.

ایرج حریرچی روز سه شنبه در جلسه اعضای ستاد استانی مقابله با کرونا در همدان بیان کرد: روزانه حدود یک هزار و ۵۰ نفر در کشور جان خود را از دست می‌دهند که بیش از ۲۰۰ تن از آن‌ها بیماران کرونایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: هر چند بیشتر فوتی‌های ویروس کرونا را افراد مسن و دارای بیماری زمینه‌ای تشکیل می‌دهند، اما در صورت نبود این ویروس این طیف از افراد تا چندین سال دیگر عمر می‌کردند.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: امید به زندگی در کشور بالای ۷۰ سال است و کسی که به سن ۶۰ سال می‌رسد ۲۲ سال دیگر امید به زندگی دارد.

حریرچی درباره عوامل موثر در بروز کرونا گفت: یکی از عوامل ابتلا به کرونا مسافرت‌ها است که طبق بررسی‌های صورت گرفته ساکنان استان‌های قرمز کرونایی برای دوری از این بیماری بیشتر سفر می‌روند.

وی ادامه داد: این قبیل مسافرت‌ها به مثابه بمب ساعتی است چرا که این افراد بیشتر استان‌های سفید را به عنوان مقصد سفر انتخاب می‌کنند.

حریرچی افزود: سلامت مردم در کنار معیشت بسیار با اهمیت است و براساس آمار‌های موجود حدود هشت درصد مبتلایان به کرونا در همدان ناشی از تماس‌ها و درگیری‌ها ناشی از بازگشایی مشاغل بوده است.

معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: همچنین ۴۱ درصد ناشی از دورهمی‌های خانوادگی و ۵۱ درصد مابقی نیز مربوط به خانواده‌هایی است که از بیرون بیماری را به داخل خانه راه داده اند.

حریرچی وضعیت کنونی دورهمی‌ها را یک زنگ خطر دانست و گفت: عروسی و مجالس دورهمی هیچگونه اثر اقتصادی ندارند، ولی بالاترین میزان ابتلا را به خود اختصاص دادند که موجب مواجهه خانگی و ورود ویروس به درون خانه می‌شود.

وی ادامه داد: حدود نیمی از مبتلایان به کرونا در همدان خانم‌های خانه دار هستند که به ۲ علت حضور در دورهمی یا از طریق سایر اعضای خانواده با این ویروس درگیر شدند.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ۴۴۶ نفر از کارکنان بهداشت و درمان استان همدان کرونایی شدند که سه درصد نیروی ۱۵ هزار نفری را درگیر کرده است.

حریرچی ادامه داد: باید حواسمان به مناسبت‌های خانگی و عروسی و ترحیم باشد همچنین تدبیری برای "واکنش سوگ" پیش بینی شود.

وی بیان کرد: در برخی از استان‌ها برای همدردی با خانواده متوفیان که نتوانستند مراسمی برگزار کنند تماس‌های تلفنی مکرر برقرار می‌شود یا این مراسم‌ها به صورت اینترنتی صورت می‌گیرد.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه باید مداخلات ویروس را محدود کرد افزود: برخی کشور‌ها در صورت مشاهده چند مورد مشکوک یا مبتلا به کرونا در یک منطقه اقدام به ایجاد محدودیت شدید و غربالگری همه افراد آن منطقه می‌کنند.

حریرچی افزود: هدف از سفر به همدان قدردانی از اقدام‌هایی که در این استان صورت گرفته و بررسی وضعیت آینده این استان است.

وی اضافه کرد: همدان جزو استان‌هایی است که با وجود شیوع این ویروس در روز‌های نخست، اما با کنترل مناسب در این استان شدت بیماری را مشاهده نکردیم.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: علت آن فرهنگ و رفتار اجتماعی مردم در رعایت فاصله اجتماعی، رعایت نکات بهداشتی توسط مردم، مدیریت خوب مقام‌های سیاسی، بهداشتی و درمانی و سایر مسوولان است.

وی گفت: مدیریت ۵۱ طغیان ویروس کرونا در همدان، استفاده از بخش کوچکی از تخت‌ها و نداشتن کمبود در زمینه تخت‌های بیمارستانی، نشانه مدیریت خوب مسوولان این استان است.

حریرچی افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته ویروس کرونا از پیچیدگی و هوش بالایی برخوردار است و نگرانی ما استان‌هایی است که موفق عمل کردند چراکه ابتلا کم بود و یک اشتباه باعث افزایش بالای شمار مبتلایان می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر استان همدان بتواند مقاومت پنج ماهه را ادامه داده و به دسترسی به واکسن ویروس کرونا متصل کند یک شاهکار بزرگ است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: در این جنگ فرسایشی از مسوولان مبارزه با ویروس کرونا انتظار می‌رود اجازه ندهند مردم خسته بشوند.

وی ادامه داد: فوت نماینده بهار و کبودراهنگ در خانه ملت نشان از این است که کرونا به راحتی می‌تواند جان افراد را بگیرد چرا که تعداد زیادی از مقامات سیاسی، مذهبی و علمی به این ویروس مبتلا شدند.

بر اساس اعلام سیما سادات‌لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۵۹ هزار و ۶۵۲ نفر تا ۲۳ تیر ۹۹ در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۲۰۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۳۲ نفر رسیده است. منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا در ایران ویروس کرونا درمان و آموزش پزشکی معاون وزیر بهداشت کرونا در همدان ویروس کرونا استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • راه اندازی هفت ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران