Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@03:35:48 GMT

مخالفت شرکت‌های فناوری با قانون جدید ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۵۱۷۹

مخالفت شرکت‌های فناوری با قانون جدید ترامپ

چندین شرکت بزرگ فناوری از جمله مایکروسافت، گوگل و فیسبوک مخالفت خود را با قانون جدید آمریکا درباره لغو ویزای دانشجویان بین‌المللی در صورت آنلاین بودن کلاس‌ها، اعلام کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از انگجت، اخیرا سازمان فدرال "اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده"( ICE) به دستور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به دانشگاه‌ها اعلام کرد که دانشجویان خارجی یا مجبورند آمریکا را ترک کنند یا اگر کلاس‌های آن‌ها به طور کامل آنلاین برگزار شود، باید به دانشگاه دیگری منتقل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرح جدیدی که در دستور کار دولت ترامپ قرار گرفته است، وزارت امور خارجه آمریکا برای دانشجویانی که در کلاس‌های آنلاین حضور پیدا خواهند کرد، ویزا صادر نمی‌کند و گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا نیز به این دانشجویان اجازه ورود به خاک آمریکا را نمی‌دهد.  

علاوه بر این، این قانون برای دانشگاه‌هایی نیز صادق است که کلاس‌های خود را به صورت ترکیبی آنلاین و حضوری برگزار می‌کنند.

در راستای انتشار این خبر دانشگاه ام.آی.تی و دانشگاه "هاروارد" در یک دادگاه فدرال در بوستون علیه این قانون شکایت کردند.

دانشگاه "هاروارد" پیش از این اعلام کرده بود که تمام کلاس‌های سال تحصیلی آتی را تنها به صورت آنلاین برگزار خواهد کرد.

دانشگاه ام‌.آی‌.تی هم گفته بود که بیشتر کلاس‌های خود را آنلاین برگزار می‌کند.

پس از این دو دانشگاه، ۵۹ دانشگاه دیگر نیز خود را به عنوان حامی شکایت این دو دانشگاه معرفی کردند. این دانشگاه‌ها اعلام کرده‌اند که پایبند به دستورالعمل فدرالی هستند که در دوران وضعیت اضطراری نیز برقرار است و به دانشجویان خارجی اجازه می‌دهد در دوران همه گیری بیماری در دوره‌های تماما آنلاین شرکت کنند.

شکایت‌ها علیه این اقدام ترامپ ادامه پیدا کرده و شرکت‌های فناوری هم به این جنبش پیوستند.

 در این راستا، شرکت‌های گوگل، مایکروسافت، فیس بوک و چند شرکت فناوری بزرگ دیگر مخالفت خود را با قانون جدید دولت ترامپ اعلام کردند.

دیگر شرکت‌هایی که در این طرح شرکت کردند شامل "اسپاتیفای"(Spotify)،"ادوبی"(Adobe) ، "دراپ‌باکس"(Dropbox)،" گیت‌هاب"(Github)،" لینکدین"(Linkedin)،" پِی‌پال"(Paypal) و "توئیتر"(Twitter) است.

به دلیل ادامه روند شیوع "کووید-۱۹" در جهان، بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا اعلام کردند که در ترم پاییز پیش‌رو کلاس‌های خود را به صورت آنلاین برگزار می‌کنند.

ولی طبق قانون اخیر اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده، تنها راهی که دانشجویان خارجی می‌توانند در آمریکا بمانند این است که در کلاس‌های حضوری شرکت کنند.

در غیر این صورت ویزای آنها ابطال خواهد شد.

هم دانشگاه‌ها و هم شرکت‌های فناوری آمریکا وابستگی زیادی به استعدادهای خارجی دارند. معمولا دانشگاه‌ها به درآمد حاصل از دانشجویان خارجی نیاز دارند و شرکت‌های فناوری هم به دنبال جذب نیروهای کار توانا از سراسر جهان هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ شرکت های فناوری دانشجویان خارجی شرکت های فناوری آنلاین برگزار دانشگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۵۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد

ایتنا - مایکروسافت محدودیت‌هایی برای پلیس آمریکا در زمینه استفاده از فناوری تشخیص چهره از طریق ابزارهای هوش مصنوعی این شرکت ایجاد کرده است.
این غول فناوری آمریکایی با به‌روزرسانی شرایط عمومی استفاده از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» Azure OpenAI Service که به متخصصان امکان دسترسی به مدل‌های زبانی و نیز تعدیل محتوا و طراحی امن برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی را می‌دهد، به‌ شکلی صریح استفاده از آن توسط پلیس آمریکا ممنوع کرده است.

مایکروسافت به‌عنوان شریک مؤسسهٔ پژوهشی هوش مصنوعی آمریکایی «اوپن‌ای‌آی» OpenAI، تمایلی ندارد که پلیس آمریکا از سرویس هوش مصنوعی این شرکت برای تشخیص چهره استفاده کند.

طبق گزارش وب‌سایت تخصصی TechCrunch، این شرکت تایید کرده که با به‌روزرسانی شرایط عمومی استفاده از خدمات Azure OpenAI Service، دست به اعمال چنین ممنوعیتی زده است.

این سرویس به کسب‌وکارها و توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد تا به مدل‌های زبانی ارائه شده از سوی «اوپن‌ای‌آی» مانند «جی‌پی‌تی‌۴» دسترسی داشته باشند.

در نسخه به‌روزرسانی‌ شده از شرایط عمومی استفاده از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» آمده است که نباید از این سرویس برای مقاصد تشخیص چهره توسط یا برای یک آژانس اجرای قانون در ایالات متحده استفاده شود.

 

ممنوعیت صریح
مایکروسافت همچنین به صراحت اعلام کرده است که مجریان قانون مجاز به استفاده از این ابزارهای جانبی برای «هیچیک از فناوری‌های تشخیص چهره در زمان واقعی روی دوربین‌های موبایل (...) با هدف تلاش برای شناسایی افراد در محیط‌های کنترل نشده» نیستند.

به طور مشخص، افسران پلیس که مجهز به دوربین‌هایی با قابلیت تشخیص چهره هستند حین انجام گشت‌زنی‌ نمی‌توانند از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» در دوربین‌های خود استفاده کنند.

این ممنوعیت بر اساس به روزرسانی جدید مایکروسافت برای دوربین‌هایی که روی داشبورد خودرو ماموران پلیس نصب می‌شوند نیز لحاظ شده است.

این به روزرسانی یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که «آکسون»، سازنده محصولات فناوری و تسلیحات برای مجریان قانون، از محصول جدیدی با استفاده از «جی‌پی‌تی‌۴»، یک مدل زبانی تحت هوش مصنوعی رونمایی کرد.

این محصول که «درافت وان» Draft One نام دارد، ابزاری مجهز به هوش مصنوعی است که می‌تواند به پلیس در تهیه و تولید گزارش‌هایی بر اساس محتوای دوربین‌های نصب شده روی یونیفورم ماموران کمک کند.

آکسون پس از آنکه «اوپن‌ای‌آی» در ژانویه گذشته شرایط عمومی استفاده از خدمات خود را به روز کرد و در آن طور صریح استفاده از مدل هوش مصنوعی برای مقاصد نظامی ممنوع اعلام نشده بود، توانست از فناوری این شرکت برای توسعه محصول خود استفاده کند.

تبعات ممنوعیت اعمال شده از سوی مایکروسافت برای دسترسی ماموران پلیس و مجریان قانون به ابزارهای هوش مصنوعی تشخیص چهره هنوز مشخص نیست.

باید دید که آیا پلیس ایالات متحده راه‌هایی برای دور زدن این ممنوعیت پیدا می‌کند و اینکه آیا این اقدام مایکروسافت بر سایر شرکت‌هایی که فناوری‌های مشابهی را ارائه می‌کنند تأثیر می‌گذارد یا خیر.