Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ امام جمعه شهرکرد با یک گلایه فرهنگی از دولت گفت‌:‌ مسائل فرهنگی را در همه جای کشور به ویژه این استان مورد توجه قرار دهید زیراکه فرهنگ هواست و هوا به هواساز نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام صبح امروز در  جلسه مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه و ستاد اقتصاد مقاومتی استان چهارمحال و بختیاری که با حضور معاون رئیس جمهور و رییس سازمان برنامه بودجه کشور برگزار شد، اظهار داشت: ‌ودیعه کرامت در وجود هر انسانی در مرحله اول و در وجود انسان مومن در مرحله ثانویه است که اگر انسان آن را درک کند جایگاه خود را بالا می‌داند و انسانی که از این ودیعه الهی غافل باشد، نمی‌داند چیست و کجا باید برود و در حضیض ذلت می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انسان باید کریم زندگی کند، ادامه داد: کرامت از خود خدا نشأت گرفته است و خدا کرامت را به اهل بیت و پیامبر و انسان مومن اعطا کرده است.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری به سخنی از امام علی (ع) اشاره کرد و گفت: انسانی رستگار می‌شود که کرامت در زندگی او ساری و جاری باشد. کرامت به معنای بزرگی ورزیدن است و انسانی که در زندگی‌اش بزرگی از وجودش نشأت گیرد کریم است و انسان‌های کریم خوب عمل می کنند.

نکونام با بیان اینکه مدیر، پدر و مادر کریم همه اعمالش احسن است، تصریح کرد: لازمه فرصت خدمت در جمهوری اسلامی این است که خود را بشناسیم و کریم تصور کنیم و سپس در مسیر کرامت عدالت ورزی کنیم و هر چه را که خداوند تشخیص می‌دهد و می‌پسندد را در اولویت قرار دهیم که اینگونه رفتارها نشانه کرامت انسان کریم است.

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: این جلسه نیز مصداقی از یک کرامت است و این نشست‌ها، قول دادن‌ها و به دنبال آن درست عمل کردن نشانه کرامت است. بسیاری از اولین‌ها در این استان وجود دارد که این اولین‌ها باید در زندگی روستاییان و محرومان نمود پیدا کنند. این اولین‌‌ها باید تقویت شوند و در زندگی مردم دیده شوند.

وی با یک گلایه فرهنگی، ادامه داد: مسائل فرهنگی را در همه جای کشور به ویژه این استان مورد توجه قرار دهید زیراکه فرهنگ هواست و هوا به هواساز نیاز دارد، به ویژه مصلی شهرکرد که مرکز این مسئله در استان است و بخش‌هایی از جمله کتابخانه‌ها در حد اسکلت‌بندی است.

وی ادامه داد: راه‌اندازی 46 طرح و پروژه و تفاهم‌نامه با این حجم اعتبار برای استان کار سختی است که می‌طلبد از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم  و فناوری که در مسائل اقتصادی بسیار مهم هستند، استفاده شود.

نکونام گفت: در این سفر پروژه‌های انتقال آب که مسئله اساسی و نقش مهمی در باغات دارد، طرح بن ـ بروجن که از مسائل اساسی و کلیدی است و همچنین راه‌های مواصلاتی استان و امثالهم باید مورد متوجه قرار گیرند.

وی در پایان گفت: امیدواریم در این جلسات شاهد رشد این پروژه‌ها باشیم و آثار این پروژه‌ها را در زندگی مردم ببینیم.

انتهای پیام/7540/ش

R7540/P/S6,54/CT11 بیشتر بخوانید... ۱۱۵ هکتار از جنگل‌های چهارمحال و‌ بختیاری دچار حریق شد‌ بیش‌ترین تخلفات دستگاه‌های چهارمحال و بختیاری تضییع حقوق بیت‌المال است‌ ۳۱ واحد مسکونی به معلولان چهارمحال و بختیاری واگذار شد ‌

منبع: تسنیم

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
با حضور صابر جعفری کافی‌آباد رئیس مرکز طرح‌های ملی، سجاد یاهک معاون مرکز طرح‌های ملی، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۰ صبح
در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.

در ابتدا جعفری کافی اباد با اشاره به اینکه دو سال است مسئولیت دفتر طرح‌های ملی را برعهده دارد، درباره تحولات ساختاری و فنی مرکز گفت: یک دهه ما شاهد رکود در تولید و مدیریت داده‌های سیاست گذاران ذی ربط بودیم و حال این روند احیا شده و این اتفاق نتیجه شجاعت دولت جدید و همکاری پژوهشگاه بوده است.

وی با تشریح شرایط گذشته فعالیت‌های دفتر طرح‌های ملی بویژه در شرایط کرونا، عنوان کرد: حضور پررنگ دفتر این روز‌ها در شورا‌های ملی مشهود است و کل پروسه طرح‌ها در داخل خود وزارتخانه انجام می‌شود. زمان بررسی طرح‌ها هم از سه ماه به دو تا سه هفته تقلیل پیدا کرده و مبلغ فعالیت‌های پژوهشی پرسشنامه‌ها هم کمتر شده است.

وی درباره تغییرات فنی بنیادین دفتر طرح‌های ملی گفت: ما به شیوه نظام‌مند پرسشنامه‌ها را در این دوره کار می‌کنیم. یکی از معضلات نشست‌های افکارسنجی، عدم پاسخگویی است که در سال‌های اخیر زیاد شده، شیوه‌های ساده انگارانه‌ای در این رابطه وجود داشت، اما باز با اهتمام تیم، گزارش تفصیلی کیفی هم ما ارائه می‌دهیم. بنظرم بازگشت همه طرح‌های ملی به درون وزارت مهمترین اتفاق دو سال اخیر است که باعث کیفیت داده‌ها شده است.

وی درباره فعالیت‌های در دستور کار مرکز هم توضیح داد: زمانی ما در مرکز مستقر شدیم، شش پیمایش ملی معوق داشتیم، تلاش کردیم اینها معلق نشوند و به رغم مشکلات بودجه‌ای آنها را هم راه اندازی کنیم. از پیمایش‌های مهم ما نگرش‌های ایرانیان نسبت به مهاجران افغانی بود که توسط شبکه ملی خودشان ارائه شد. پیش از نوروز هم ما طرح ملی سبک زندگی ایرانیان را راه اندازی کردیم و پیمایش بعدی دستور کار همین خواهد بود.



وی اظهار داشت: الان علاوه بر پیمایش تلفنی همین پژوهشگاه همکاران من در ۳۱استان و روستا‌ها پیمایش وضعیت استفاده از شبکه‌های مجازی و ابعاد زندگی کاربران در حال انجام است. تلاش داریم تااخر همین هفته مرحله جمع اوری داده‌ها انجام و سپس هویت ملی ایرانیان با اجرای دکتر انتظاری را با مدیریت طرح‌های ملی در دستور کار بگیریم. پیمایش دیگر طراحی نقشه خلقیات ایرانیان با اجرای دکتر صبوریان انجام می‌دهیم. پیمایش دیگر آرزو‌های جوانان با اجرای دکتر حدادی صورت خواهد گرفت.

جعفری توضیح داد: بالغ هشتاد نظرسنجی از پژوهش‌های کرونا، ارز ترجیحی، خدمات فرهنگی شهرداری، منزلت هیئت بین ایرانیان، سواد ادبی و امید اجتماعی ایرانیان در دستور کار است و کنار اینها هم دستور کار مدونی طراحی شده مثل پیمایش‌هایی با عناوین سنجش وضعیت فرهنگ عمومی ایرانیان، سواد تاریخی ایرانیان، سواد فرهنگی و ... امسال انجام خواهد شد.

در ادامه دکتر یاحک نیز در صحبت‌هایی گفت: برخی پیمایش‌ها سابقه چندین دهه دارد و اینها باید تکرار شود و یکی از ماموریت‌های پژوهشگاه این است که باید به نیاز‌های پژوهشی پاسخ دهد. خوشبختانه این مهم انجام و ریل گذاری خوبی صورت گرفت.

وی اظهار داشت: اجرا و گرداوری داده‌ها مهمترین بخش یک پژوهش است و اگر این مخدوش باشد، مسیر غلط پیش رو قرار می‌دهد پس دفتر طرح‌های ملی خیلی تلاش کرد تا نظارت قوی و گرداوری با راهوری خود مرکز انجام شود. الان خانواده یکی از مسائل مهم ما است، اما ما شاهد هستیم که خیلی در این عرصه نهاد‌ها و مراکز کار و پژوهشی نمیکنند الان دفتر طرح‌ها چند طرح در این رابطه در دستور کار دارد.

جعفری در بخش پرسش و پاسخ در ارتباط با پژوهش های امنیت شغلی و مرجعیت اصناف درباره سیاست‌های محرمانگی پژوهش‌ها توضیح داد: داده مهمترین بحث حکمرانی است وقتی راجع به سیاست صحبت می‌کنیم باید خیلی مراقب باشیم که رایگان اینها را در اختیار دیگران قرار ندهیم. البته نرخ وجود داده‌هایی در سطح محرمانگی خیلی محدود است شاید کمتر از پنج درصد داده‌ها مشمول این سیاست می‌شوند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنی بر عملیاتی شدن پژوهش‌ها در سطوح اجتماعی، سیاسی ،‌اقتصادی و فرهنگی گفت: وقتی یک دولت اساس سیاست گذاری‌های حوزه‌هایش را پژوهش و کرنش به علم می‌گذارد شاید هم در کوتاه مدت اثرش را نبیند اما باز هم باید امیدوار بود چون می‌خواهد کار کند و این ارزیابی‌ها نوید پیوست‌های علمی و امیدواری برای اثرگذاری در جامعه را می‌دهد ما در خیلی ساحت‌ها ورود به عرصه عملی کردیم در همین پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌ها مجلدی بیرون آمده که داده‌هایش همه مشخص است .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • انتخاب ۲ معلم چهارمحال و بختیاری به عنوان معلمان نمونه کشور
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد