Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@20:15:18 GMT

فعالیت سنتی کتابفروشی‌های قم را تعطیل می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۵۵۹۸

فعالیت سنتی کتابفروشی‌های قم را تعطیل می‌کند

"حمید خرمی" روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه شرایط کرونا کشور و جهان را وارد مرحله تازه ای کرد، افزود: شیوع کرونا اقتضائات جدیدی را برای ادامه فعالیت کسب و کارها فراهم کرده است که درک این موضوع برای تطبیق با این شرایط ضروری است.

وی ادامه داد: وضعیت صنعت نشر کشور به ویژه قم به عنوان یکی از استان های صاحب نام و پیشرو در صنعت چاپ و نشر در سال های اخیر به دلایل مختلف، همواره به سمت وخیم تر شدن پیش رفته است که شیوع کرونا این شرایط را تشدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتحادیه ناشران قم، با تاکید بر ضرورت تغییر روش سنتی فروش کتاب در استان، اظهار داشت: ناشرانی در استان که به سمت فروش الکترونیکی حرکت کرده و سامانه های فروش خود را در بستر فضای مجازی فعال کردند، نه تنها شیوع کرونا به آنها آسیبی وارد نکرد بلکه برخی از آنها نیز موفق به افزایش درآمد خود شدند.

خرمی، گفت: کتابفروشی هایی که نتوانستند خود را با این شرایط وفق  دهند، در ماه های اخیر به دلیل تحمیل تعطیلی چند ماهه ناشی از به شدت آسیب دیده و برخی مجبور به تعدیل نیرو و برخی نیز مجبور به تعطیلی و تغییر شغل شدند.

وی با اشاره به قول های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پرداخت تسهیلات جبران خسارت کرونا به ناشران و کتابفروشی ها گفت: تحقق این وعده می تواند برای ناشران استان گره گشا باشد ضمن اینکه در این زمینه باید با عدالت برخورد شود.

رییس اتحادیه ناشران قم، اظهار داشت: تعداد زیادی از ناشران و کتابفروشی های استان در سامانه اعلامی وزارت فرهنگ برای دریافت تسهیلات خسارت ناشی از شیوع کرونا ثبت نام کرده اند که شنیده شده تا کنون تنها به تعداد انگشت شماری برای پرداخت این تسهیلات موافقت شده است.

خرمی با تاکید بر تسریع وزارت ارشاد برای پرداخت تسهیلات حمایتی به ناشران و کتابفروشان گفت: تاخیر چند ماهه در پرداخت این تسهیلات به طور قطع منجر به ورشکستگی تعداد زیادی از ناشران و کتابفروشان استان می شود.

وی در ادامه برخی تصمیم گیری ها در سطح کلان را عامل مضاعف در وخامت شرایط ناشران دانست و افزود: در ماه های اخیر وزارت آموزش و پرورش، مدارس را مسئول توزیع کتاب میان دانش آموزان کرده و برخی مدارس نیز تهیه لوازم التحریر را به عهده گرفته اند که خروجی این تصمیم دهها هزار بیکار فعال در حوزه لوازم التحریر و کتابفروشی در استان و کشور است.

رییس اتحادیه ناشران قم، با انتقاد از این تصمیم وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: کتابفروشی های سراسر کشور نسبت به این موضوع اعتراض کرده و خواستار تجدید نظر وزارت آموزش و پرورش برای سال آینده تحصیلی هستند که موضوع از طریق مجاری قانونی و دیوان عدالت اداری در حال پیگری است.

خرمی، با بیان اینکه وظیفه ذاتی آموزش و پرورش فروش کتاب و لباس نیست، گفت: اصرار آموزش و پرورش به اجرای ای تصمیم به طور قطع ضربه جبران ناپذیر به کتابفروشی های کشور وارد می کند چرا که بخش مهمی از خسارت های این واحدها با فروش کتاب مدارس جبران می شد.

یک هزار و ۳۰۰ ناشر دارای مجوز در قم وجود دارد که به دلایل اقتصادی و مشکلات حوزه نشر، تنها حدود نیمی از آنها در این استان مشغول فعالیت هستند./

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اتحادیه ناشران و کتابفروشان قم کتاب وزارت آموزش و پرورش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اتحادیه ناشران و کتابفروشان قم کتاب وزارت آموزش و پرورش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اتحادیه ناشران و کتابفروشان قم کتاب وزارت آموزش و پرورش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم وزارت آموزش و پرورش اتحادیه ناشران شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، جمالی سرپرست آموزش و پرورش استان در این جشنواره گفت: ۱۲۰ مراقب سلامت در مدارس استان برای بهداشت و نظارت بر مسائل بهداشتی دانش آموزان فعالیت می‌کنند.
مدیرکل دفتر سلامت سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش هم در این آئین گفت: یکی از برنامه‌های دفتر سلامت تشکل‌های دانش آموزی سفیران سلامت است که ۲۵ درصد دانش آموزان کشور در هر مدرسه سفیر سلامت هستند.
گودرزی افزود: این سفیران با توجه به کمبود نیرو در حوزه سلامت آموزش‌های تخصصی را برمبنای سرفصل‌ها از رابطین بهداشت دریافت و آموزش‌های سلامت محور را به ۱۰ نفر از همکلاسی‌های خود انتقال می‌دهند.
وی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های وزارت برای بهداشت و توسعه زیرساخت‌ها جذب نیروی متخصص است که در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در اریبهشت ماه ۴ هزار مربی بهداشت جذب و در مهرماه آینده کمبود نیرو برطرف می‌شود

دیگر خبرها

  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • پاداش وزارت آموزش و پرورش به معلمان به مناسبت روز معلم
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت