Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، «رابرت اوبراین»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در یادداشتی از اقدامات مختلف دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از جمله خروج از «برجام» دفاع کرده است.

او در مقاله‌ای در روزنامه نیویورک‌پست نوشته است: «سال ۲۰۱۸ ترامپ کشورمان را از برنامه جامع اقدام مشترک، یعنی توافق یکجانبه دیگری که جلوی جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران را نمی‌گرفت خارج کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران اکنون از هر زمان دیگر فاصله کمتری با غنی‌سازی مقادیر کافی اورانیوم جهت ساخت یک بمب هسته‌ای قرار دارد و ۶ سال گذشته را به توسعه برنامه موشک‌های بالیستیک خودش اختصاص داده است.»

اوبراین در ادامه خاطرنشان کرده است: «از آن بدتر، برجام طناب نجاتی از پول نقد برای رژیم تهران ارسال کرد. سران ایران به جای کمک به مردم خودشان به تأمین مالی تروریسم و جنگ‌های نیابتی در سراسر منطقه روی آوردند.»

اوبراین در مصاحبه جداگانه‌ای روز دوشنبه بدون ارائه مستندات لازم مدعی شد ایران به تعهداتش ذیل «معاعده منع اشاعه» (ان‌پی‌تی) و برجام پایبند نبوده است.

او در پاسخ به سئوال خبرنگار پایگاه «تاون‌هاول» که خواستار اظهارنظر درباره «انفجار‌های مشکوک» در ایران شده بود گفت: «چیزی که ما می‌دانیم این است که ایران در تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای است.»

وی اضافه کرد: «ما این را بر اساس اسنادی می‌دانیم که اسرائیلی‌ها در آن عملیات اطلاعاتی جرأتمندانه به دست آوردند. علاوه بر این می‌دانیم که آن‌ها بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را از ورود به دو سایت هسته‌ای منع کرده‌اند. آن‌ها به تعهداتشان در ان‌پی‌تی یا برجام پایبند نیستند.»

اوبراین اضافه کرد: «بنابراین آن‌ها دارند به سمت ساخت سلاح هسته‌ای حرکت می‌کنند و تنها حرفی که من می‌زنم این که رئیس‌جمهور ترامپ این را به روشنی گفته تا زمانی که او رئیس‌جمهور ایالات متحده است ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد.»

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد او در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

انتهای پیام/

104 / 361 رابرت اوبراین برجام بدتعهدی آمریکا دولت ترامپ دونالد ترامپ خروج آمریکا از برجام نقض برجام تعهدات برجامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رابرت اوبراین برجام دولت ترامپ دونالد ترامپ خروج آمریکا از برجام نقض برجام تعهدات برجامی رئیس جمهور هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۱۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا

به گزارش «تابانک» به نقل از ایرنا از تاس، زاخارووا تصریح کرد: ما به این دلیل با این پیش‌نویس مخالفت کردیم که آمریکا تلاش کرد در شورای امنیت سازمان ملل تعهدات حقوقی جدیدی درباره امنیت فضا ایجاد کند که فراتر از پیمان‌ها و توافقنامه‌های فعلی است؛ که مهمترین آنها پیمان ماورای جو ۱۹۶۷ است.

روسیه چهارشنبه شب قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را در نشست شورای امنیت سازمان ملل وتو کرد.

۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن رای مثبت دادند، چین یکی از اعضای دائم شورای امنیت رای ممتنع داد و روسیه دیگر عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای مخالف داد و آن را وتو کرد.

شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا در واکنش به وتوی قطعنامه کشورش از سوی روسیه گفت که این وتو، نگرانی‌های جدی را در مورد برنامه‌های روسیه برای فضای ماورای جو ایجاد می‌کند.

این رای‌گیری پس از آن صورت گرفت که واشنگتن، مسکو را به ساخت سلاح هسته‌ای برای ارسال به فضا متهم کرد. آمریکا معتقد است که روسیه در حال استقرار یک جنگ‌افزار هسته‌ای ضد ماهواره در فضا است که انفجار آن می‌تواند در همه موضوعات از ارتباطات نظامی تا حتی خدمات مسافربری اینترنتی، خرابکاری ایجاد کند.

مسکو این ادعاها را رد کرده و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفته است که مسکو مخالف استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا است.

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • آمریکا: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • کاخ سفید ارسال مخفیانه موشک‌های دوربرد به اوکراین را تایید کرد
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختارهای جدید
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم