Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@14:15:12 GMT

ماسک بزنیم

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۳۵۷۹

ماسک بزنیم

به‌نظر من استفاده از ماسک را خیلی خیلی باید جدی بگیریم تا در خیابان هیچ‌کس را بدون ماسک نبینیم و همگی فاصله فیزیکی را باید رعایت کنیم. کرونا، ویروس بسیار خطرناکی است و من در تمام طول عمرم با چیزی شبیه به این ویروس روبه‌رو نشده و تجربه نکرده‌ام و واقعاً جز با همکاری و همدلی و اتحاد نمی‌توان از پس آن برآمد و آن را شکست داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید مراعات کنیم و تمام دستوراتی را که گروه‌های پزشکی می‌دهند در نظر بگیریم.
باعث تأسف است که نزدیک به صدنفر از کادر درمانی جان خود را پای خدمت به مردم و مقابله با این ویروس از دست داده‌اند و چنین اتفاقی واقعاً سابقه نداشته است. ما باید به این جان‌های از دست رفته احترام بگذاریم و به فکر سلامتی جان خود و دیگر هموطنان‌مان باشیم.
این یک مسئولیت اجتماعی است که به گردن همه است. روزنامه‌ها و پیام‌رسان‌ها با هنرمندان باید بیشتر از هر زمان دیگری مصاحبه کنند و حرف و توصیه‌شان را به‌گوش آحاد مردم برسانند. مردم باید این را بدانند که اگر کسی خدای ناکرده به این بیماری مبتلا می‌شود اگر شانس بیاورد و از بین نرود باید سه هفته را  در بیمارستان سپری کند و در این مدت دردهای سنگین و تحمل‌ناپذیری را متحمل شود و واقعاً چنین درمانی، دوره آسان و سهلی نیست که ما اینقدر ساده با آن روبه‌رو می‌شویم. مخصوصاً میانسال‌ها و کهنسال‌ها  باید خیلی مراعات کنند و ما هم وظیفه داریم به همه هموطنان‌مان جدی بودن این ویروس را گوشزد کنیم که با چه خطری روبه‌رو هستند. این ویروس، مثل یک انقلاب بزرگ و همچون  یک حادثه بزرگ مانند جنگ جهانی تمام مناسبات جهانی را به چالش کشیده و بر همه چیز از اقتصاد تا هنر و سیاست و ...  تأثیرگذاشته و لطمه‌های بسیار زیادی به تمامی حوزه‌ها وارد کرده است.
حالا انسان اجتماعی مغلوب این بیماری شده و مردم باید برخلاف همیشه فاصله‌شان با یکدیگر را در حدی و اندازه‌ای که مشخص شده است رعایت کنند و برای عدم انتقال این ویروس که گفته‌اند از هر فرد می‌تواند به صد نفر دیگر منتقل شود، تمهیدات توصیه شده را اجرایی و عملیاتی کنند.
سلب مسئولیت یا به نوعی بی‌مسئولیتی در این زمینه نه فقط به ضرر فرد بلکه ممکن است باعث مرگ بسیاری از هموطنان ما شود و این گناه و اشتباه، گناه کم و کوچکی نیست. وقتی می‌توانیم مراقب جان خود و دیگران باشیم چرا باید با سهل‌انگاری جان‌های عزیز بسیاری را به خطر بیندازیم.
کمی به این دردها فکر کنیم و به این جمله که همان‌طور که دوست نداریم مبتلا به سرماخوردگی شویم (آن‌هم سرماخوردگی که مرگ نتیجه‌اش نیست) نباید بخواهیم که خود و دیگری هم به ویروسی مبتلا شوند با هیچکس شوخی ندارد و نهایتش ممکن است مرگ باشد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۳۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • مطهری: باید کمتر حرف‌بزنیم و بیشتر عمل کنیم
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)