Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: بسیاری از مبتلایان به ویروس کرونا در جمع‌های خانوادگی، دورهمی‌های و مراسم حضور داشتند. - اخبار استانها -

علی اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه با موج جدیدی از شیوع ویروس کرونا در هفته‌های گذشته مواجه هستیم اظهار داشت: متاسفانه تعداد مبتلایان، افراد بستری، بیماران بدحال و فوتی‌های کرونا در شهرستان‌های تابعه این شهرستان افزایش چشمگیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شهرستان رفسنجان در وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا قرار دارد افزود: نزدیک 5 ماه است که کادر درمان، پزشکان و پرستاران ما درگیر این ویروس هستند و در این مدت زحمات زیادی را متحمل شدند.

وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا در رفسنجان؛ افزایش تعداد موارد بستری و فوتی‌هاافزایش چشمگیر تعداد مبتلایان به کرونا در استان کرمان؛ 10 درصد کادر درمان استان به کرونا مبتلا شدندافزایش 3 برابری تعداد مبتلایان کرونا در شرق استان کرمان؛ تخت‌های بیمارستانی محدود است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه خدمت به بیماران وظیفه ماست و با عشق و علاقه به مردم خدمت می‌کنیم گفت: همه تلاش ما کاهش تعداد بیماران نیازمند به بستری است تا در این شرایط از عهده خدمت‌رسانی بهتر به بیماران برآییم.

وی با بیان اینکه هرچه تعداد موارد مبتلا کم شود به تبع آن تعداد افراد بستری، بدحال و فوتی‌های ما کاهش پیدا می‌کند ادامه داد: درخواست ما از همه مردم رعایت توصیه‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، عدم حضور غیرضرور در اجتماعات، عدم حضور در مهمانی‌های طولانی مدت، مراسم جشن، عزاداری‌ها، دورهمی‌ها و ... است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه مردم در هفته‌های گذشته رعایت موارد بهداشتی را کم کرده‌اند تصریح کرد: متاسفانه شاهد برگزاری و حضور مردم در مهمانی‌ها، دورهمی‌ها و ... آن هم در فضاهای سربسته و برای مدت طولانی هستیم.

وی با بیان اینکه امروز با پیک بیماری مواجه هستیم گفت: بسیاری از مبتلایان به ویروس کرونا در جمع‌های خانوادگی، دورهمی‌های و مراسم حضور داشتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با توصیه مردم به استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و شستن دست‌ها گفت: امکانات ما بهداشتی و درمانی ما محدود است و هیچ راهی به جز رعایت پروتکل‌های بهداشتی نداریم تا بتوانیم این همه‌گیری ویروس کرونا را کنترل کنیم.

انتهای پیام/511/س

R7860/P/S6,67/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا بیشتر بخوانید... ۱۳ شهر استان کرمان در وضعیت قرمز آب قرار دارند بیش از نیمی از نارضایتی‌ها و تجمعات استان کرمان مربوط به کارگران است گشت ویژه کووید ۱۹ از امروز در استان کرمان نظارت خود را آغاز می‌کند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا استان کرمان وضعیت قرمز دورهمی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد

به نظر می‌رسد تی‌رکس‌ها ساده‌لوح‌تر از آن چیزی بودند که دانشمندان تصور می‌کردند.

به گزارش ایسنا، اگرچه تیرانوسوروس رکس ممکن است بازوهای کوچکی داشته باشد، اما دانشمندان تا به حال عموما فکر می‌کردند که این پادشاه دایناسورها مغز بسیار بزرگی دارد. مطالعات قبلی نشان می‌داد که تی رکس کاملا باهوش بوده و هوشی تقریبا معادل با میمون‌های امروزی داشته است. اما اکنون محققان دانشگاه بریستول این باور را به چالش کشیده‌اند. یک گروه بین‌المللی متشکل از دیرینه‌شناسان، دانشمندان علوم رفتاری و عصب‌شناسان اکنون اعلام کرده‌اند که این گروه از دایناسورها به اندازه خزندگان باهوش بوده‌اند و هوش آنها با هوش پستانداران همخوانی نداشته است.

به نقل از اس‌اف، محققان برای بررسی این موضوع، اندازه و ساختار مغز دایناسورها را دوباره بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که این موجودات بیشتر شبیه کروکودیل‌ها و مارمولک‌ها رفتار می‌کنند.

یک پروژه تحقیقاتی منتشر شده در سال ۲۰۲۳ ادعا کرد که دایناسورهایی مانند تی‌رکس تعداد بسیار زیادی نورون داشته‌اند و بنابراین، هوشمندتر از آنچه تصور می‌شد هستند. در آن زمان، محققان گفتند که این تعداد بالای نورون‌ها می‌تواند مستقیما بر هوش، متابولیسم و تاریخ زندگی آنها تأثیر بگذارد و دانشمندان در نهایت به این نتیجه رسیدند که تی‌رکس در برخی از عاداتش تقریبا شبیه میمون بوده است. این محققان انتقال فرهنگی دانش و همچنین استفاده از ابزارها را به عنوان نمونه‌های بالقوه ویژگی‌های شناختی که دایناسورها ممکن است داشته باشند، ذکر کردند.

با این حال، در آخرین تحقیق که در آن هیدی جورج(Hady George) از دانشگاه بریستول، دکتر دارن نیش(Darren Naish) از دانشگاه ساوتهمپتون، دکتر کای کاسپار(Kai Caspar) از دانشگاه هاینریش هاینه، دکتر کریستین گوتیرز-ایبانز(Cristian Gutierrez-Ibanez) از دانشگاه آلبرتا دکتر گرانت هورلبرت(Grant Hurlburt) از موزه سلطنتی انتاریو حضور داشتند نگاهی دقیق‌تر به روش‌های مورد استفاده برای پیش‌بینی اندازه مغز و تعداد نورون‌ها در مغز دایناسورها انداخته شد. این رویکرد باعث شد تا محققان به این نتیجه برسند که فرضیات قبلی در مورد اندازه مغز دایناسورها و تعداد نورون‌های موجود در مغز آنها تا حد زیادی غیرقابل اعتماد بوده است.

این یافته‌ها پس از دهه‌ها تجزیه و تحلیل به دست می‌آیند که هم دیرینه‌شناسان و هم زیست‌شناسان به طور کامل اندازه و آناتومی مغز دایناسورها را بررسی کردند. نتایج به دست آمده به محققان کمک کرد تا رفتار و سبک زندگی این جانوران ماقبل تاریخ را استنباط کنند. اطلاعات مربوط به مغز دایناسورها علاوه بر اشکال خود حفره‌ها، از مواد معدنی درون حفره مغز، به نام اندوکاست، به دست آمده است.

نویسندگان مطالعه خاطرنشان می‌کنند که اندازه مغز دایناسورها، به ویژه لوب جلویی، بیش از حد در نظر گرفته شده است، به این معنی که تعداد نورون‌ها نیز بیش از تصور شده است. علاوه بر این، مطالعه جدید نشان می‌دهد که به هر حال تخمین تعداد نورون‌ها راهنمای قابل اعتمادی برای میزان هوش نیستند.

نویسندگان مطالعه استدلال می‌کنند که برای بازسازی قابل اعتماد زیست‌شناسی گونه‌های منقرض شده، دانشمندان باید به شواهد متعددی از جمله آناتومی اسکلتی، بافت شناسی استخوان، رفتار خویشاوندان زنده و رد فسیل‌ها نگاه کنند.

هیدی، توضیح می‌دهد: تعیین هوش دایناسورها و سایر حیوانات منقرض شده به بهترین وجه با استفاده از چندین رشته شواهد از آناتومی ناخالص گرفته تا ردپای فسیلی به جای تکیه بر تخمین تعداد نورون‌ها انجام می‌شود.

دکتر اورنلا برتراند(Ornella Bertrand) می‌گوید: تعداد نورون‌ها پیش‌بینی‌کننده‌های خوبی برای عملکرد شناختی نیستند، و استفاده از آنها برای پیش‌بینی هوش در گونه‌های منقرض شده می‌تواند منجر به تفسیرهای بسیار گمراه‌کننده شود.

دکتر نیش نتیجه می‌گیرد: این احتمال که تی رکس به اندازه یک میمون بابون باهوش بوده باشد، جذاب و ترسناک است. اما مطالعه ما نشان می‌دهد که چگونه تمام داده‌هایی که در اختیار داریم با این ایده مخالف هستند. آنها بیشتر شبیه کروکودیل‌های غول پیکر هوشمند بوده‌اند و این نیز به همان اندازه جذاب است.

دیگر خبرها

  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • شکست ناپذیری نویدکیا در دربی کرمان دو رقمی شد
  • دستگیری عامل ضرب و شتم یک موتورسوار در رفسنجان 
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها