Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا اصغری روز چهارشنبه در آیین آغاز دوباره طرح تفکیک از مبدا پسماندهای شهری، اظهار کرد: مطابق بخشنامه وزارت کشور و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از امروز طرح تفکیک از مبدا پسماندهای شهری با استقرار تجهیزات و حضور آموزشیاران و افراد دوره دیده دوباره شروع می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت تفکیک‌کنندگان غیرمجاز پسماند شهری و ساماندهی آن‌ها نیز گفت: خواهشمندیم این افراد با حضور در دفتر تفکیک  پسماند سازمان، اسم نویسی کنند تا با معرفی به  شرکت تفکیک از مبدأ طرف قرارداد با مدیریت پسماند، کارت‌های بهداشتی و کارت مخصوص این شرکت را نیز دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغری ادامه داد: این شرکت تحت نظارت سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز فعالیت می‌کند که با ساماندهی این افراد در سطح شهر،امیدواریم پروتکل‌های بهداشتی مد نظر وزارت کشور تامین شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز، درباره مصوبه کارگروه پسماند شهری استان در خصوص تفکیک زباله، اظهار کرد: به منظور جلوگیری از هدررفت سرمایه ملی در بحث تفکیک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، طبق نظر شهردار تبریز و کارگروه تفکیک پسماند استان، تصمیم گرفتیم که این طرح را با قدرت ادامه دهیم.

وی درباره وضعیت آن دسته از تفکیک‌کنندگان غیرمجاز که از ثبت‌نام در این طرح خودداری می‌کنند، گفت: در رابطه با افرادی که در این طرح ثبت نام نکنند و به صورت غیرمجاز و غیر بهداشتی به کار تفکیک از مبدأ ادامه دهند، چنان که در گذشته برخورد داشتیم، مطابق قانون مدیریت پسماند و بر اساس حکم قضایی برخورد می‌کنیم که البته این برخورد بیشتر در قالب ساماندهی است.

اصغری، با اشاره به نیمه تمام ماندن طرح تفکیک از مبدا به دلیل شیوع کرونا اظهار کرد: در رابطه با مجتمع‌هایی در تبریز که قبلا طرح تفکیک از مبدأ در آنجا انجام شده و نواقصی وجود داشته و یا به‌خاطر شیوع بیماری کرونا، طرح نیمه تعطیل و یا با روش‌های دیگری تفکیک می‌شد، سازمان مدیریت پسماند آمادگی برگزاری جلسات آموزشی و معرفی به شرکت طرف قرارداد را دارد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تبریز ادامه داد: نواقص و مشکلات اوایل کار را پیش بینی کردیم، اما مسائل اجتماعی، سیاسی، امنیتی و بهداشتی را نیز رعایت می‌کنیم تا با شرایط تعریف شده توسط کارشناسان طرح تفکیک از مبدا را انجام دهیم.

 اصغری خاطرنشان کرد: آمادگی داریم که در تمام مجتمع‌های مسکونی و تمام نقاطی که به صورت هیئت امنایی اداره می‌شوند، این طرح را با مشارکت آن‌ها اجرا کنیم.

وی تاکید کرد: هیچ طرحی در شهر بدون مشارکت شهروندان و اصحاب رسانه به سرانجام نمی‌رسد و طرح تفکیک از مبدا یا دیگر طرح‌های شهرداری شاخص اصلی که دارد، همکاری و مشارکت شهروندان و اصحاب رسانه است که تلاش داریم طرح تفکیک از مبدا را پس از شیوع بیماری کرونا، دوباره آغار کنیم.

برچسب‌ها شهرداری تبریز مدیریت پسماند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تبریز مدیریت پسماند شهرداری تبریز مدیریت پسماند طرح تفکیک از مبدا مدیریت پسماند شهرداری تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند