Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اعتراض به عدم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کمپین‌های متعددی با مجموع 25 هزار امضا در«فارس من» ثبت کردید. ما نیز پیگیر این موضوع از مسئولین بودیم که در این گزارش به بررسی مهم‌ترین آنها می پردازیم.

به گزارش خبرگزاری فارس؛ مطابق قانون برنامه ششم توسعه مصوبه مجلس شورای اسلامی، حقوق  بازنشستگان تامین اجتماعی باید همسان‌سازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصوبه‌ای که بعد از گذشت سه سال تاکنون توسط دولت انجام نشده است.

 

شرایط بد اقتصادی و عدم همسان‌سازی عادلانه حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی سبب شده، معیشت این قشر زحمتکش جامعه با چالش های جدی روبه رو شود.

 

در اعتراض به عدم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، مخاطبین «فارس‌من» کمپین‌های متعددی در این سامانه ثبت کرده اند که مجموع امضاهای آن مرز ۲۵ هزار نفر را رد کرده است. ما هم طبق رسالتمان پیگیر مطالبات شما از نمایندگان مجلس یازدهم بوده‌ایم که در این گزارش به بررسی مهم‌ترین آن‌ها در چند وقت اخیر می‌پردازیم:

 

برای اطلاع از دلیل اصلی عدم اجرایی نشدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان سراغ صدیف بدری نماینده اردبیل رفتیم؛ وی در گفت‌وگو با فارس بیان داشت: «دولت همواره به بهانه کمبود بودجه از اجرای به موقع و صحیح احکام برنامه‌های توسعه و قانون مدیریت خدمات کشوری در خصوص جامعه بازنشستگان دولت خودداری کرده است.»

 

بدری در مورد آینده همسان‌سازی نیز گفت: «دولت باید در طول مدت امسال و سال آینده به صد در صد تکلیف قانونی خود عمل کند.»

رضایی، نماینده کنگاور هم در مصاحبه با خبرنگار ما راهکار مجلس را برای اجرایی شدن قانون همسان سازی این گونه بیان داشت: «در خصوص بحث همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، اشکال وارد شده از طرف دولت، تامین اعتبار این طرح است و با رایزنی‌های صورت گرفته با سایر نمایندگان و رئیس مجلس یازدهم، راهکارهای لازم برای برطرف شدن این مشکل مطرح می‌شود.»

 

میزگردی با حضور سید علی یزدی خواه نماینده تهران نیز در این مورد برگزار کردیم. او در این گفت‌وگو بیان کرد: «برای همسان‌سازی یا دولت دارای منابع کافی هست و باید برای عدم اجرایی شدن این قانون مواخذه شود یا منابع کافی را ندارد که در این صورت باید پرسید چرا طی چهار سال گذشته در لوایح بودجه‌ی سنواتی این موضوع را پیش‌بینی نکرده است؟»

یزدی‌خواه هم چنین در مورد راهکار عملیاتی حل این مسئله در آینده پیشنهاد داد: «باید دولت احکام بازنشستگان را مطابق همسان‌سازی عادلانه صادر کند. پس از محاسبه ما‌به‌التفاوت میزان دریافتی بازنشستگان، بودجه سال ۱۴۰۰ بر اساس پرداخت این دیون تنظیم شود.» 

 

پس از مطرح شدن این مطالبات از سوی نمایندگان مجلس بود که سالاری رئیس سازمان تامین اجتماعی بعد از کش و قوس‌های فراوان هفته گذشته خبر از  افزایش ۶۰۰ الی ۸۰۰ هزار تومانی حقوق بازنشستگان داد. چند روز بعد از این اعلام خبر هم محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در گفتگوی زنده اینستاگرامی خود بیان داشت: «همسان سازی ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان و شاغلان هم‌تراز از اول مهر اجرا می شود.»

 

مطابق اعلام صریح رئیس سازمان برنامه و بودجه قرار است، همسان سازی حقوق بازنشستگان انجام شود، اما تا اجرایی شدن کامل این قانون همچنان مطالبات شما بازنشستگان پابرجاست و ما در آینده نیز پیگیر از مسئولین خواهیم بود.

 

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی همسان سازی همسان سازی حقوق بازنشستگان فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۶۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علیرضا منادی سفیدان» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات مجلس پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم تقسیم بندی به این صورت باشد که ۲۰ درصد نمایندگان اقلیت اصلاح طلبی، ۳۰ درصد مستقل و ۵۰ درصد اصول‌گرا باشند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

باید چرخه آموزش و پرورش اصلاح و مسائل و مشکلات معلمان برطرف شود، حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد، بنابراین در دستمزد کارگران و بازنشستگان باید اصلاحاتی انجام شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

اکنون رئیس کمیسیون آموزش مجلس هستم و قصد دارم در این کمیسیون بمانم چراکه اهمیت فراوانی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

یکی از چالش‌های استان ما تنش آبی است که با کمبود آب روبرو بوده و نیازمند برنامه میان مدت و بلند مدت است،

استقرار مس آذربایجان نیز ضروری است با اینکه رئیس جمهور دستور داده اما همچنان عملیاتی نشده است.

حاشیه نشینی تبریز سومین چالش ماست، میزان فقرا افزایش و تعداد ثروتمندان کاهش می‌یابد، برخی مدارس فرسوده شده و نیازمند بازسازی هستند، زیرساخت راه و جاده مشکلات متعددی دارد، آزادراه تبریز-زنجان شاهراه ترانزیتی است و وضعیت مناسب ندارد.

کد خبر 6080896

دیگر خبرها

  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد