Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: سازمان سیاسی اصلاحات به دلیل از دست دادن پایگاه اجتماعی از بین رفته و همین مقدمه ای شد تا طیف های مختلف این جریان ساز جدایی بزنند.

«ناصر ایمانی»، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره چالش بزرگ اعتبار در جریان اصلاحات پس از سریال استعفاها از شورای سیاست گذاری اصلاحات و نامه موسوی خوئینی ها عنوان کرد: وضعیت اصلاحات در شرایط فعلی به چند دلیل وضعیت مناسبی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از دوم خرداد سال 76 که جریانی با عنوان «دوم خرداد» شکل گرفت و بعدها به جریان «اصلاحات» تغییر نام داد این جریان سیاسی همواره از پایگاه‌های اجتماعی قابل توجهی برخوردار بوده است عنوان کرد: جریان اصلاحات در این سالها چه در زمان هایی که در قدرت بوده و چه در زمانی که خارج از قدرت بوده، در بین طبقه نخبگانی و بخشی از بدنه اجتماعی همواره با اقبال همراه بوده است.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه حتی در سال 88 با توجه به حوادث و رخدادهای پس از انتخابات، این مقبولیت را در میان جامعه نخبگانی و بدنه اجتماعی داشتند تصریح کرد: در انتخابات سال 92 از آقای روحانی حمایت کردند و نتیجه این حمایت رای آوری آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور بود، در سال 96 هم دوباره از آقای روحانی حمایت کردند و وی برای دومین بار رئیس جمهور مردم شد.

ایمانی با اشاره به اینکه مقبولیت اجتماعی و نخبگانی در طول 20 سال پیش همراه همیشگی جریان اصلاحات بوده است تاکید کرد: دو سال است که آرام آرام بدنه اجتماعی حامی اصلاحات چه در بین جریان نخبگانی و چه در بین مردم شروع به ریزش کرده است.

وی با بیان اینکه در زمان اوج ریزش بدنه اجتماعی اصلاحات هستیم تاکید کرد: بعد از 20 سال امروز شاهدیم که جریان اصلاحات پایگاه‌های اجتماعی خود را از دست داده است و در این مسیر ناکارآمدی های این جریان در حوادث مختلف با توجه به اینکه هم دولت و هم مجلس در اختیار آنها بود، بسیار تاثیرگذار است.

اختلافات درون تشکیلات اصلاحات در 20 سال گذشته نهفته بود

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه این جریان در این سالها یکی از حوادث مهم تاریخی کشور با عنوان «برجام» را رقم زدند عنوان کرد: برجام در نهایت با وضع بسیار بدی مواجه شد و همین امر باعث ریزش بیش از پیش بدنه اجتماعی اصلاحات شد.چرا که تصور می کردند با امضا برجام مقبولیت این جریان بین مردم و نخبگان دو چندان خواهد شد اما با اشتباه محاسباتی صورت گرفته این اتفاق سرنوشت بدتری را برای اصلاحات به دنبال داشت.

ایمانی با اشاره به اینکه این جریان سیاسی در اوج حضیض پایگاه‌های اجتماعی قرار دارد گفت: جریان اصلاحات در 20 سال گذشته همواره از مقبولیت برخوردار بود  از این رو اختلافات شدید ایدئولوژیک در درون این جریان که به طور نهفته وجود داشت خود را نشان نمی داد.

وی گفت: در واقع این مقبولیت سرپوشی بر اختلاف شدید ایدئولوژیک نهفته در درون جریان «دوم خرداد» بود اما به محض از دست رفتن این پایگاه‌های اجتماعی طی دو سال گذشته، اختلافات شدید ایدئولوژیکی بروز کرد و باعث شد این جریان در طول ماههای اخیر با ریزش شدید مقبولیت در بین افکار عمومی و دیگری اختلافات شدید درون تشکیلاتی مواجه شد.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه اختلافات ایدئولوژیکی عامل برهم ریختگی تشکیلاتی جریان اصلاحات شد تصریح کرد: سازمان سیاسی اصلاحات به دلیل از دست دادن پایگاه اجتماعی از بین رفته و همین مقدمه ای شد تا طیف های مختلف این جریان ساز جدایی بزنند. در حقیقت به هم ریختگی تشکیلاتی و سازمانی مشکل سوم جریان اصلاحات در برهه کنونی است.

عقلای اصلاح طلب بهتر است از ورود به انتخابات 1400 انصراف دهند

ایمانی درباره چشم انداز این جریان برای ایام منتهی به انتخابات 1400 گفت: برای انتخابات سال آینده بعید است که اصلاح طلبان بتوانند به انسجام برسند. 

وی با اشاره به اینکه اگر عقلای جریان اصلاحات عاقلانه تصمیم گرفته و عمل کنند اصلا به طور جدی وارد فضای انتخابات 1400 نشده و به آن فکر نمی کنند، تاکید کرد: بهتر است این جریان یک دوره ای را برای بازسازی تشکیلاتی خود استفاده کنند تا بعد با تغییراتی که در درون این جریان ایجاد می کنند شاید بتوانند مقبولیت از دست رفته خود را دوباره بازگردانند.

 

انتهای پیام/ک

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کارشناس مسائل سیاسی پایگاه های اجتماعی جریان اصلاحات اختلافات شدید بدنه اجتماعی انتخابات 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی با اشاره به تأثیرگذاری پررنگ بانوان در جامعه، گفت: بانوان باید در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی پررنگی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، حسن ناهیدی امروز _ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت بانوان و خانواده اظهار کرد: ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی در جامعه ضروری است و بدون این امر نمی توان مشکلات را حل کرد.

وی افزود: نیازمند تدوین برنامه ای جامع با خصوصیات کیفی و کمی هستیم تا با هماهنگی بین دستگاه ها اجرایی شود.

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: هر چقدر ریشه یابی و شناخت آسیب ها بهتر انجام شود، درمان و پیشگیری بهتری صورت می گیرد.

ناهیدی با اشاره به نقش سلامت اجتماعی در زندگی افراد و تاثیر آن بر کاهش آسیب های اجتماعی، گفت: در این راستا برنامه محور بودن از ضروریات است و در پیشگیری از اختلال و آسیب ها موثر خواهد بود.

وی تاکید کرد: اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دستور کار باشد و اولویت‌بندی آسیب. ها و ارائه راهکار برای کاهش آسیب مورد توجه قرار بگیرد.

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی نقش آفرینی بانوان استان در تمام عرصه ها و در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی را مهم خواند و افزود: در حوزه بانوان ظرفیت و فرصت های خوبی وجود دارد و در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی نیز نقش بانوان موثر است.

کد خبر 749521

دیگر خبرها

  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم