Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل- مهدی عزیزی: شعار ناوشکن آمریکایی «بونهام ریچارد» که به تازگی فرایند ارتقای تجهیزات خود را پشت سر گذاشته بود، این بود که من هنوز شروع به جنگیدن نکرده ام. همین نام را اسرائیلی ها در زمان جنگ ۳۳ روزه (که اکنون سالگرد آغاز آن است) برای نسل چهارم تانک های مرکاوا انتخاب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ارابه خدایان». این نام ها بیش از آنکه نشان از قابلیت های نظامی داشته باشد بیشتر پیام آرامش بخشی به جامعه صهیونیستی بود.

واشنگتن و تل آویو به دلیل آنکه از عناصر پشتوانه مردمی و مولفه های تشکیل دهنده یک ملت قدرتمند متکی به تاریخ عمیق و پیشینه ای طولانی برخوردار نیستند، تمامی اقتدار و توانمندی سیاسی، اقتصادی و حتی اجتماعی خود را در تجهیزات نظامی تعریف می کنند. به گونه ای که اعتماد به نفس این دولتها به شدت بیش از آنکه به پیشینه تاریخی، فرهنگ و پشتوانه مردمی استوار باشد متکی به قدرتمندی و ارتقاء و به روز بودن تجهیزات نظامی و همچنین سهام کارخانه های اسلحه سازی است.

در حالی که در بیشتر جوامع، تجهیزات نظامی و دفاعی تکمیل اقتدار ملی یک کشور به شمار می رود و همین قدرتمندی نظامی به جای سرکوب ملتهای دیگر و اشغالگری برای حمایت از آرمان و منافع ملی به کارگرفته می شود.

درباره آتش گرفتن ناوشکن آمریکایی تحلیل های متفاوتی مطرح است اما در اینجا از زوایه دیگر به این موضوع نگاه می کنیم. همان آسیب پذیری اسطوره های ارتش آمریکا و اسرائیل. زمانی که آمریکایی ها نام «من هنوز شروع به جنگیدن نکرده ام» را برای یک ناوشکن انتخاب می کنند می خواهند دو پیام داخلی و بیرونی را ارسال کنند. دادن اعتماد نفس به داخل و نیز ساماندهی وضعیت داخلی و نیز ناامن کردن محیط پیرامونی که بیشتر در دستیابی به منافع اقتصادی خلاصه می شود.

همین شیوه را اسرائیلی ها در انتخاب نام تجهیزات نظامی خود داشتند. تانکهای نسل ۴ مرکاوا یا همان ارابه خدایان به آسانی در برابر یک گروه اندک شکست خورد و اینجا بود که سال ۲۰۰۶ آغازی بر پایان اسطوره شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی شد.

کد خبر 4974573

منبع: مهر

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی ایالات متحده آمریکا ناوشکن آمریکایی واشنگتن تل آویو ایالات متحده آمریکا عراق رژیم صهیونیستی ویروس کرونا عربستان سعودی فلسطین سوریه لبنان دونالد ترامپ روسیه ایران افغانستان ترکیه امارات متحده عربی تجهیزات نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سنگ قبر هم نجومی شد

به گزارش خبرآنلاین از کانال خبرفوری، قیمت سنگ در ارزان ترین حالت از ۴ میلیون تومان شروع می شود و در برخی مواقع به ۸۰ میلیون تومان هم می رسد. ارزان ترین سنگ قبر گرانیت مشکی است و گرانترین سنگ قبر هم مرمر آبی است که شروع قیمت آن از ۶۵ میلیون تومان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900166

دیگر خبرها

  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • قیمت سنگ قبر هم نجومی شد
  • استوری مشترک مربیان و بازیکنان پرسپولیس؛ به جنگیدن ادامه می دهیم!
  • انگیزه برای جنگیدن: ستاره بارسا جدا نمی‌شود
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • حمله نیروهای روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • نیروهای روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی حمله کردند
  • ارسال تجهیزات و نیروهای کمکی به پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در سوریه
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است