Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@05:00:16 GMT

کارکرد اجتماعی مساجد در ایام کرونا نمود پیدا کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۷۴۶۷

کارکرد اجتماعی مساجد در ایام کرونا نمود پیدا کرد

حجت الاسلام امیدی با تاکید بر اینکه یکی از کارکردهای مساجد کارکردهای اجتماعی است که در کرونا این کارکرد نمود پیدا کرد، گفت: بسته های معیشتی چندین مرحله توزیع شد و پس سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) کانون ها با انگیزه بیشتر کار را انجام دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام «حسین امیدی»، امروز (چهارشنبه 25 تیر) در جلسه دیدار با پرسنل ستاد کانون های مساجد فارس با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: از ابتدای سال به دنبال دیدار با مدیر کل بودیم که به حسب مشکلات این موضوع شکل نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد فارس با اشاره به اینکه جلسه برای هماهنگی امر متعالی کار تربیتی در مساجد و امر مقدس مسجد است، اظهار کرد: یک هزار و 234 کانون کارهای مهمی در این ایام انجام دادند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از کارکردهای مساجد کارکردهای اجتماعی است که در کرونا این کارکرد نمود پیدا کرد، افزود: بسته های معیشتی چندین مرحله توزیع شد و پس سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) کانون ها با انگیزه بیشتر کار را انجام دادند.

حجت الاسلام امیدی با یادآوری این مطلب که یک هزار بسته معیشتی از طریق برنامه «سمت خدا» به استان ارائه شد، اضافه کرد: بنا شد در ماه ذیحجه 500 راس گوسفند در فارس ذبح شود بیش از یک میلیارد و نیم تومان برای این دام ها هزینه شده است که با همکاری استان کهگلیویه و بویر احمد شکل گرفت و این حرکت جزئی از فعالیت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد کانون های مساجد فارس برای محرومیت زدایی است.

وی با یادآوری این مطلب کانون های مساجد در بدنه مسجد یک نهاد بی حاشیه است که کارهای فرهنگی را اجرا می کند، افزود: بحث دهه کرامت به خوبی کارها شکل گرفت و با مشکلات موجود، علی رغم برخی صحبت ها، جشن های دهه کرامت به اندازه وسع کانون ها در فضای حقیقی و مجازی برگزار شد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کارگروه مساجد 40 سالگی دفاع مقدس به عهده کانون های مساجد است، افزود: طرح «سه شنبه های تکریم» توسط ستاد کانون های مساجد کشور اجرایی شد و شب گذشته در «سلطان آباد» این طرح اجرایی شد، دوستان با امتیاز کانون برنامه های مذهبی، فرهنگی، اجتماعی، تربیتی و ورزشی موفقی در روستای «سلطان آباد» به اجرا رساندند.

وی با اشاره به اینکه سعی می کنیم یکی از جلسات این طرح به صورت ویدئوکنفرانس با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزار شود، اضافه کرد: یکی از فعالیت های کانون ها، اجرای جلسات در فضای مجازی است در هر شهرستان یک گروه موفق داریم که کارگروه محتوایی شکل بگیرد.

حجت الاسلام امیدی با تاکید بر اینکه بنا داریم مدیران کانون ها با جلسات ویدئوکنفرانس دور هم جمع کنیم، افزود: در طول طرح «فهما» در سال گذشته از میان بیش از 24 هزار کانون فرهنگی هنری، 18 کانون انتخاب شدند که کانون «ارمانشهر مهدوی» از شیراز با امتیاز بالا، به رتبه خوبی دست یافت.

وی با اشاره به اینکه با محوریت فضای مجازی برنامه های زیادی شکل می گیرد، اضافه کرد: در حال برنامه ریزی برای برگزاری روز جهانی مسجد هستیم.

به گفته حجت الاسلام امیدی، برنامه ریزی می کنیم بسته موفقی برای نشاط اجتماعی در ایام عید سعید قربان و عید غدیر اعلام خواهیم کرد و از این رو بیش از سه تن برنج توسط یکی از مساجد به صورت بسته معیشتی در روز عید غدیر توزیع می شود.

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس کانون های مساجد فارس شیراز حجت الاسلام امیدی کانون های مساجد کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران

به گزارش صدای ایران به نقل از ایسنا، نصرالله دریابیگی در این باره اظهار کرد: در جلساتی که با مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و معاونین ایشان داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کردیم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تورم ۴۳.۶ درصدی موجود را پوشش دهد؛ دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار ۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ کنند و افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اشاره به این که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کار عنوان و اظهار کرد: ماده ۴۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.

دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی و خانواده‌های آنان مبنی بر افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشر است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تامین اجتماعی دریافتی ماهانه‌شان کمتر از ۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و اختلاف فاحشی با سایر بازنشستگان دارند.

مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران با تاکید بر این مطلب که ذخایر صندوق تامین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگر زحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تامین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تامین اجتماعی یعنی کارگران و بازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش در برابر کارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند.

به گزارش روابط عمومی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با خاطرنشان ساختن وعده‌های دولت و مجلس برای حل مشکلات معیشتی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: سوال من از تمامی مسئولان این است که چگونه می‌توان با دریافتی ماهانه کمتر از ۱۰ میلیون تومان هزینه‌های یک خانوار کوچک را تامین کرد؟. از مسئولان تامین اجتماعی توقع داریم در این شرایط همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.

دیگر خبرها

  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی