Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-08@20:56:49 GMT

کلاهبرداری با ترفند برنده شدن در قرعه کشی

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۸۶۰۲

کلاهبرداری با ترفند برنده شدن در قرعه کشی

سرهنگ "سعید بالش زر " افزود: با توجه به وضعیت اقتصادی موجود و بیماری کرونا، اکثر شهروندان در تکاپوی خرید و فروش به طرق مختلف می باشند که احتمال وقوع کلاهبرداری در بستر سایت‌های دیوار و شیپور، افشای رمز عبور کارت بانکی هنگام استفاده از دستگاه پوز بانکی فروشگاه ها، کشاندن شهروندان پای دستگاه خودپرداز به بهانه‌های مختلف ( کارت به کارت) و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. توسط کلاهبرداران متصور بوده و در حال افزایش است.

به گزارش رکنا ، وی تصریح کرد: از شهروندان عزیز می‌خواهیم هشدارهای زیر را جدی بگیرند.

 به پیامک های ارسالی مشکوک به هیچ عنوان توجه نکنید و اطلاعات مربوط به حساب خودتان را به صورت تلفنی و یا پیامکی در اختیار هیچ فردی قرار ندهید.

- اگر قرار است هر گونه وجهی از طریق کارت عابر بانک به حساب عابر بانک شما واریز و یا انتقال یابد، لازم نیست به باجه عابر بانک مراجعه نمایید. با ارائه شماره کارت و یا حساب و بدون حضور شما این هم صورت خواهد گرفت.

- اطلاعات مربوط به شماره حساب، شماره کارت، کد اعتبارسنجی ( cvv۲ )، رمز اول یا دوم کارت بانکی خود را از طریق تلفن یا پیامک در اختیار هیچکس قرار ندهید.

- به هشدار هایی که در اغلب خودپرداز ها توسط بانک‌های مختلف ارائه می شود حتماً دقت فرمایید، پس مراقب کلاهبرداران تلفنی و پیامکی باشید.

- در خصوص استفاده از کارت های بانکی نیز لازم است هنگام استفاده از کارتخوان از فروشنده بخواهید دستگاه را در اختیار شما قرار دهد تا خودتان رمز را وارد کنید زیرا اطلاعات شخصی شما متعلق به شماست و باید در حفظ آن بکوشید.

به هیچ عنوان کارت عابر بانک خود را حتی بدون رمز در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید زیرا کپی برداری از اطلاعات مغناطیسی آن امکان پذیر است.

- افراد بی‌سواد از دادن کارت عابربانک خود و رمز آن به افراد ناشناس جهت دریافت وجه به جهت جلوگیری از سوء استفاده‌های بعدی خودداری نمایند.

- برخی کلاهبرداران پس از فریب سوژه های خود و کشاندن آن ها به باجه عابر بانک، انتخاب زبان انگلیسی را در ابتدا پیشنهاد می کنند که مخصوص افراد ناشناس با زبان انگلیسی بوده و از این طریق شروع به کلاهبرداری می نمایند. پس مراقب باشید.

- در خصوص خرید و فروش کالا از طریق سایت‌های مجازی از جمله دیوار و شیپور و ... از صحت معامله اطمینان و تا زمان تحویل کالا به شما از پرداخت وجه خودداری و یا در صورت فروش کالا ابتدا و جه آن را دریافت نمایید. و به صرف واریز وجه از طریق تلفنبانک و غیره اعتماد ننموده و حساب خود را بررسی نمایید.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو بورس کرونا اقتصادی کلاهبرداری اخبار حوادث پلیس آگاهی کهگیلویه و بویراحمد کلاهبرداری هشدار قرعه کشی عکس فیلم اخبار تهران حوادث تهران تلگرام قتل کرونا انتشار اینستاگرام تهران عابر بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قضائی درباره کلاهبرداری از طریق تبلیغ وامهای کم‌بهره

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی بابک محبوب علیلو درباره تشدید فعالیت تبلیغاتی در فضای شبکه های اجتماعی، نسبت به فعالیت اشخاصی که در قالب عناوین فریبنده و شرکت‌های صوری و جعلی اقدام به کلاهبرداری از منابع مالی مردم می‌کنند، هشدار داد.

وی به گزارش‌های رسیده از شهروندان تبریزی و نیز تشکیل پرونده‌های قضائی در شعب دادسرا درباره این موضوع اشاره و اظهار کرد: برخی افراد با عناوین شرکتی صوری در قالب پرداخت وام فوری و ضروری اقدام به کلاهبرداری می‌کنند که دستکاه قضائی با این عده به شدت برخورد می‌کند.

محبوب علیلو ادامه داد: شهروندان باید توجه کنند که کلاهبرداران در قالب شرکت‌ها به تبلیغ و اعطای وام ضروری و فوری در کمترین زمان ممکن به اخذ کارمزد و چک و سفته، پروانه کسب، فیش حقوقی و گذرنامه و مدارکی از این دست اقدام می‌کنند و پس از مدتی متواری می‌شوند.

وی با بیان اینکه منشاء بروز برخی جرائم، اعتماد به مرتکبان است، بر ضرورت هوشیاری مردم برای خنثی کردن اقدام‌های متقلبانه افراد شیاد و باند‌های کلاهبردار تاکید کرد.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی تبریز گفت: شهروندان باید در برابر تبلیغات گسترده کلاهبرداران هوشیار باشند و در دام آنها نیفتند و در صورت مواجهه با چنین آگهی ها و افراد، برای معرفی و دستگیری آنها در سریع‌ترین زمان به مراجع قانونی مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • اعلام برنده های دومین مرحله از قرعه کشی جوایز جشنواره پذیرنده ملی
  • هشدار قضائی درباره کلاهبرداری از طریق تبلیغ وامهای کم‌بهره
  • کمک فوری برای زنده ماندن پدر سرطانی و کمک به دختر یتیم
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو