Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@19:38:42 GMT

هنوز خبری از ابلاغ دورکاری نیست

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۹۲۰۱

هنوز خبری از ابلاغ دورکاری نیست

با وجود درخواست‌هایی که تاکنون از سوی دستگاه‌های ذیربط در رابطه با کاهش حضور کارکنان و اعمال دورکاری در شرایط موجود کرونا مطرح شده، تاکنون دولت ابلاغیه رسمی در این باره نداشته و تنها تصمیم‌گیری در این رابطه را منوط به تکرار شرایط بحرانی فروردین‌ماه دانسته است.

به گزارش ایسنا، با شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا و تبعات آن در هفته‌های اخیر و اعمال برخی محدودیت‌ها بار دیگر موضوع کاهش حضور کارکنان و تردد آنها در سطح شهر مطرح است و از سوی برخی مسئولان این درخواست از دولت بوده که نسبت به کاهش تردد کارکنان و حضور آنها در سازمان‌ها و اداره‌ها تصمیم‌گیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برخی خبرها آمده بود که اخیرا سازمان نظام پزشکی نیز طی نامه‌ای به رییس جمهور اعلام کرده که به منظور حفاظت از کارکنان ادارات و کارمندان در بخش‌های دولتی در مناطق قرمز به خصوص در شهرهای بزرگ حداقل ۳۰ درصد کارکنان اداری و دولتی به صورت گردشی و با انجام دورکاری در محل کار خود حاضر نشوند تا ضمن این‌که بار تجمعی این مراکز کاهش پیدا می‌کند، در حمل و نقل و ترافیک شهری نیز اثر مثبتی داشته باشد.

با این حال دولت بعد از آنکه از ۱۰ خرداد اعلام کرد که کارکنان باید هر روز در محل کار حاضر شده و فقط ساعت کاری آنها را از هشت به هفت ساعت کاهش داد، دیگر تصمیمی در رابطه با حضور چرخشی یا با تعداد کمتر در محل کار نگرفته و حتی در مورد دورکاری نیز آن را منوط به وجود شرایطی دانسته است.

چندی پیش انصاری، رییس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد که با توجه به ضرورت تداوم خدمات دولت به مردم موافق تعطیل شدن ادارات نیست. البته وی در مورد کاهش حضور نیز گفته بود که در حال حاضر سهم بخش‌های اداری از کارمندان فقط ۵۰۰ هزار نفر است و اگر شرایط به صورت بحرانی مشابه آنچه در فروردین‌ماه رخ داد دوباره به وجود آید، درباره‌ی کاهش حضور نیروهای کار در دستگاه‌های اجرایی تصمیم‌گیری خواهد شد.

این در حالی است که با توجه به آمار رسمی وزارت بهداشت، طی هفته‌های اخیر آمار فوتی و مبتلایان دوباره روند افزایشی داشته است و اکنون می تواند زمان تصمیم‌گیری برای کاهش حضور کارکنان در محل کار یا چرخشی شدن ساعت حضور آنها باشد.

البته دولت این موضوع را در فاصله فروردین‌ تا اوایل خرداد امسال اجرایی کرد؛ به طوری که در مرحله‌ای با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا به منظور اعمال محدودیت تردد و به ویژه در مورد کارکنان، برای مدتی به صورت یک سوم آنان در محل کار حاضر و دو سوم دیگر دورکار بودند و بعد از آن نیز دو سوم در محل کار حاضر و یک سوم دیگر دورکار شدند. بر این اساس اکنون نیز این درخواست از سوی برخی دستگاه‌های ذیربط وجود دارد که با توجه به شرایط موجود، دولت مجددا در رابطه با تردد و حضور کارکنان تصمیم‌گیری کند.

از سوی دیگر بحث دورکاری کارکنان مطرح است که البته سازمان اداری و استخدامی، براساس مصوبه دولت در سال ۱۳۸۹ به شرط وجود زیرساخت‌ها برای دستگاه‌ها آن را مجاز دانسته و برخی از آن استفاده می کنند و برخی دیگر حتی ممکن است با وجود داشتن زیرساخت‌ها نسبت به آن اقدام نکرده و از کارکنان خود بخواهند که هر روز در محل کار حاضر شوند. جریانی که نیاز به ورود مجدد دولت و ابلاغیه رسمی به دستگاه‌ها برای ساماندهی شرایط فعلی در کرونا دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دورکاری کارکنان کروناویروس محل کار حاضر حضور کارکنان تصمیم گیری دستگاه ها کاهش حضور حضور کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۹۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش بی وقفه کارکنان شرکت آب منطقه‌ای یزد جهت مواجهه با سیل


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، جواد محجوبی گفت: سستی و ناهمواری جاده‌های غالباً خاکی و صعب العبور و همچنین تاریکی و دید بسیار کم شبانه، مانع از نقش آفرینی و تلاش جهاد گونه در موقعیت‌های پرخطر سیلابی استان نشد. 


محجوبی افزود: علی رغم وجود تهدید‌های جانبی در بارش‌های رگباری کم نظیر اخیر، شب گذشته عوامل فنی و گروه‌های گشت و بازرسی شرکت آب منطقه‌ای یزد در بند‌های خاکی و مسیل‌های در معرض آسیب حاضر شدند و با رصد پیوسته خطرات احتمالی، تمهیدات لازم را پیش بینی کردند. 


گفتنی است مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت علاوه بر حضور شبانه در مکان‌های مذکور، امکانات و ماشین آلات در اختیار را برای حضور میدانی و عملیات عمرانی موردنیاز بسیج کردند. رصد لحظه‌ای آمار بارندگی براساس مدل‌های مختلف علمی و دبی ورودی رودخانه‌ها و بند‌ها و ارسال هشدار‌های لازم به مسئولین ذیربط نیز از مهمترین اقدامات این شرکت در حوادث اخیر محسوب می‌شود. 


شایان ذکر است در بارندگی اخیر، دبی اندازه گیری شده در رودخانه تفت به ۹۲ مترمکعب در ثانیه با دوره بازگشت بیش از ۱۰۰ سال رسید. این حجم از رواناب می‌تواند به خوبی گویای تلاش‌های تاثیرگذار عوامل میدانی کلیه دستگاه‌های ذیربط در مدیریت و کنترل خسارات ناشی از آن باشد.

دیگر خبرها

  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • آغاز رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی با حضور سرمربی تیم ملی
  • نشست خبری پیش از بازی آلومینیوم و پرسپولیس لغو شد
  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟
  • بیش از ۱۰ برنامه فرهنگی ورزشی در خلیل آباد اجرا می‌شود
  • آلمان حمایت از آنروا را از سرگرفت
  • تلاش بی وقفه کارکنان شرکت آب منطقه‌ای یزد در مواجهه با سیل
  • تلاش بی وقفه کارکنان شرکت آب منطقه‌ای یزد جهت مواجهه با سیل
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد؛ واردات خودرو کارکرده، پَر
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد/ واردات خودرو کارکرده، پر!