Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان سرپرستار بخش ایزوله تنفسی بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان با اشاره به روند افزایشی ابتلا به کروناویروس، گفت: بسیاری از پرسنل مبتلا شده‌اند، کادر درمان خسته‌اند و مرخصی‌ها نیز لغو شده است؛ ما دلتنگ عزیزانمان هستیم و دیدن آنها آرزوی ما شده است.

مینا مرادی اظهار کرد: هر روز تعداد بیماران در حال افزایش است به گونه‌ای که مجبور به راه‌اندازی سه ایزوله در بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سن مبتلایان به کرونا در این منطقه نیز از دو تا ۹۲ سال است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در حالی که انتظار داشتیم کرونا مدت زیادی مهمان‌ خانه‌ها نباشد اما پنج ماه است که با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنیم و روزانه آمار مبتلایان رو به افزایش است. یکی از مواردی که باعث شیوع این بیماری شده، عدم رعایت مردم و شرکت در مراسمات و تجمعات غیرضروری بوده است.

سرپرستار بخش ایزوله تنفسی بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان تصریح کرد: این بیماری عجیب و غریب است و از مردم می‌خواهیم توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: بسیاری از پرسنل مبتلا شده‌اند، کادر درمان خسته‌اند و مرخصی‌ها نیز لغو شده است؛ ما دلتنگ عزیزانمان هستیم و دیدن آنها آرزوی ما شده است. آرامش زمانی به خانه‌ها برمی‌گردد که مردم رعایت کنند تا زنجیره انتقال قطع شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس پرستاران پرستار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت