Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@04:47:38 GMT

وضعیت آب دشت روانسر- سنجابی بحرانی است

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۹۸۹۵

وضعیت آب دشت روانسر- سنجابی بحرانی است

بهرام درویشی روز چهارشنبه در نشست بررسی مسایل و مشکلات حوزه آب شهرستان روانسر افزود: سطح آب های زیرزمینی در دشت روانسر- سنجابی بسیار کاهش پیدا کرده و برداشت آب از این دشت ممنوع است.

وی ادامه داد: در برداشت آب از دشت روانسر- سنجابی به ویژه در بخش مصارف کشاورزی باید مدیریت ها اعمال شود که ذخایر راهبردی اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کرمانشاه اضافه کرد: ایجاد مجتمع های گلخانه ای، اصلاح و تعدیل پروانه های بهره برداری و تبدیل آبیاری سنتی به مکانیزه از جمله راهکارهایی است که می تواند مصرف آب در بخش کشاورزی را مدیریت کند.

درویشی اظهار داشت: وظیفه اصلی شرکت آب منطقه ای براساس اولویت ها، تامین آب شرب، کشاورزی و صنعت از طریق مهار و استحصال است.

وی با بیان اینکه در راستای تحقق جهش تولید از سرمایه گذاری در این شهرستان حمایت خواهیم کرد افزود: ساماندهی سراب جابری در دستور سرمایه گذار قرار گرفته و رعایت ضوابط کمی و کیفی ، مدیریت فاضلاب و ایجاد سازه های موقت از جمله مواردی است که به سرمایه گذار اعلام کرده ایم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کرمانشاه افزود: سهمیه شهرستان روانسر در نصب کنتورهای هوشنمد در چاه های آب ۵۰ مورد است که تاکنون ۱۷ مورد آن نصب شده است.

وی با بیان اینکه دولت نمی تواند به تنهایی بحران آب را مدیریت کند گفت: عملیتی کردن طرح سازگاری با کم آبی نیازمندهمدلی مدیران و مردم است.

فرماندار شهرستان روانسر نیز گفت: منابع آب باید در راستای اهداف توسعه و رضایتمندی مردم مدیریت شود.

سعدی مصطفی زاده افزود: ۳۹۲ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان داریم که تعیین تکلیف این چاه ها در اولویت است.

نصب کنتورهای هوشمند، کمبود نیروی انسانی و تجهیزات و تامین آب بلند مدت شهر روانسر از دیگر مورادی بود که مصطفی زاده فرماندار روانسر به آن اشاره کرد.

شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد. 

برچسب‌ها روانسر شرکت آب منطقه ای کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روانسر شرکت آب منطقه ای کرمانشاه روانسر شرکت آب منطقه ای کرمانشاه شرکت آب منطقه ای شهرستان روانسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۹۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه

عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در اولین کمیته بهود فضای کسب و کار استان در سال ۱۴۰۳، با اشاره به بهبود ۹ پله‌ای جایگاه کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار، گفت : اینکه تنها با دو دهم درصد بهبود شاخص فضای کسب و کار، رتبه استان ۹ پله ارتقاء یافت، بیانگر رقابت تنگاتنگ بین استان‌ها در این خصوص است.

وی ادامه داد: این ارتقاء جایگاه استان زمانی باعث خوشنودی خواهد شد که ادامه‌دار باشد، نه اینکه در فصول آینده جایگاه فعلی را از دست بدهیم.

محمدی بر لزوم همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها برای بهبود شاخص فضای کسب و کار استان تاکید کرد تا بتوانیم جایگاه فعلی را باز هم ارتقاء دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی از عواملی که به نظر می‌رسد به کمک بهبود فضای کسب و کار استان آمده را رونق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک‌ها در فصل پاییز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تامین مالی از بانک‌ها عامل بسیار مهمی در شاخص فضای کسب و کار استان است که چندان هم در اختیار ما نیست، گفت: متاسفانه کرمانشاه استانی کم درآمد است و این پایین بودن منابع بانک‌ها منجر به عدم توانایی در پرداخت تسهیلات می‌شود.

محمدی بر لزوم هزینه کرد حداقل ۵۰ درصدی منابع بانک‌های کرمانشاه، خصوصا بانک‌های خصوصی در داخل استان تاکید کرد.

آرش میرانی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق بازرگانی کرمانشاه در این نشست برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح کرد و با بیان اینکه شاخص فضای کسب و کار به صورت فصلی و سالانه توسط اتاق بازرگانی پایش می‌شود، گفت: در این پایش ۷۰ مولفه شامل ۴۲ مولفه آماری و ۲۸ مولفه پیمایشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی آخرین آمار منتشره شاخص فضای کسب و کار را مربوط به پاییز ۱۴۰۲ دانست که کرمانشاه با عدد شاخص فضای کسب و کار ۵.۹ در جایگاه یازدهم کشور به صورت مشترک با دو استان دیگر قرار گرفته و نسبت به میانگین کشور نیز وضعیت مساعدتری دارد.

میرانی از بهبود جایگاه کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار نسبت به فصل قبل یعنی تابستان ۱۴۰۲ خبر داد و عنوان کرد: در تابستان ۱۴۰۲ با عدد شاخص فضای کسب و کار ۶.۱۷ در جایگاه ۲۰ کشور قرار داشتیم و وضعیت کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری نامساعدتر بود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق کرمانشاه غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانک‌ها و بی‌ثباتی سیاست‌ها و قوانین و مقررات را سه عامل مهم مخل فضای کسب و کار در کرمانشاه در فصل پاییز ۱۴۰۲ عنوان کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  •  ۱ مصدوم به علت سقوط از ارتفاع در روستای شبانکاره منطقه روانسر
  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • تخلیه روستاهای بحرانی زیرکوه‌
  • لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد برای مدیریت سیلاب
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • ‌ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای بیش از ۸۰۰ نفر از نیرو‌های پیمانکاری شرکت برق فارس
  • آخرین وضعیت شهرستان‌های اصفهان پس از بارش‌های رگباری شب گذشته
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی