Web Analytics Made Easy - Statcounter

تمامی پساب سیستم‌های خنک کننده راکتور‌های هسته‌ای شناور‌های سطحی و زیرسطحی ارتش‌های فرامنطقه‌ای نظیر آمریکا و فرانسه در محل قرارگیری شناور‌ها تخلیه می‌گردد که امکان نفوذ تشعشعات رادیواکتیو در آب‌های خنک کننده وجود دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حساب توئیتری «مرکز مطالعات خلیج فارس» در پستی نوشت: مناطق جنوبی خلیج فارس و حدفاصل خط فرضی بین امارات متحده عربی و قطر به سمت سواحل عربستان سعودی، کمتر از ۲۰ متر عمق دارند و آلودگی‌های رادیواکتیو در این مناطق می‌تواند کل توده آبی را تحت تاثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


*بروز هرگونه نقص فنی خواسته یا ناخواسته در هریک از شناور‌های سطحی و زیر سطحی هسته‌ای، خسارات جبران ناپذیری انسانی و زیست محیطی در خلیج فارس و به ویژه مناطق جنوبی آن خواهد داشت.

*تمامی پساب سیستم‌های خنک کننده راکتور‌های هسته‌ای شناور‌های سطحی و زیرسطحی در محل قرارگیری شناور‌ها تخلیه می‌گردد که امکان نفوذ تشعشعات رادیواکتیو در آب‌های خنک کننده وجود دارد.

*با وجود تمام ملاحظات صورت گرفته در راکتور‌های هسته‌ای باز هم شاهد حوادث جبران ناپذیری در طول تاریخ بوده-ایم.

*در صورت وقوع و یا احتمال وجود تشعشعات هسته‌ای در مناطق جنوبی خلیج فارس به دلیل تحرکات شناور‌های هسته‌ای در این منطقه و همچنین استفاده اکثر ساکنین کشور‌های حاشیه خلیج فارس از آب شیرین کن‌های آب دریا، خسارات بسیار سنگین انسانی و مالی به کشور‌های همسایه این توده آبی وارد خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی خلیج فارس امارات عربستان رادیواکتیو هسته ای خنک کننده هسته ای خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال فاش کرد واشنگتن در حال تغییر محل استقرار ناوگان نظامی خود در غرب آسیا در پی اعتراض بعضی کشور‌های حاشیه خلیج فارس است.

وال استریت ژورنال به نقل از یک مقام اماراتی نوشت: امارات در ماه فوریه گذشته به آمریکا اعلام کرد اجازه استفاده هواپیما‌های آمریکایی از پایگاه هوایی الظفره را برای حملات هوایی به یمن و عراق نخواهد داد.

این روزنامه خاطر نشان کرد: پنتاگون بمب‌افکن‌ها، جنگنده‌ها و پهپاد‌های تهاجمی را به قطر منتقل کرد تا محدودیت‌های امارات را دور بزند.

محدودیت‌هایی که امارات برای آمریکا تعیین کرد، به علت نگرانی ابوظبی از خشمگین شدن ایران در صورت کمک علنی به عملیات نظامی آمریکا، بود.

دیگر خبرها

  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • ناپایداری های جوی ودریایی در هرمزگان / احتمال رگبار پراکنده باران و رعدو برق
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • وزش باد‌های شدید و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۴ اردیبهشت
  • خلیج فارس مواج است/احتمال بارش های پراکنده
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • هشدار زرد هواشناسی به این مناطق و استان‌ها
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • مناطق حادثه خیز در هنگام وقوع بارندگی شناسایی شدند