Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، شرکت SMIC به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده تراشه در کشور چین موفق به فروش ۶.۶ میلیارد دلاری سهام خود شده و این مقدار، حدود دو برابر بیشتر از هدف‌گذاری اولیه این شرکت است. فروش سهام SMIC در حالی اتفاق افتاده که ارزش سهام این شرکت نیز به طور قابل توجهی افزایش داشته است. ارزش سهام این شرکت، افزایش ۲۶ درصدی در پنج روز گذشته و افزایش ۲۰۰ درصدی در سال جاری میلادی را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روند نقش موثری در برنامه‌ریزی چین جهت خودکفایی در تولید تراشه‌های لازم برای تولید محصولات الکترونیکی از سوی برندهای این کشور (نظیر هوآوی) خواهد داشت. از سوی دیگر، این تزریق سرمایه به SMIC کمک می‌کند تا با دست پر به رقابت با شرکت‌هایی رقیب نظیر TSMC بپردازد.

SMIC در مرحله اول، عرضه ۱۶۸۵۶۲۰۰۰۰ سهم را کلید زد و ارزش هر سهم، ۲۷.۴۶ یوآن اعلام شد. در صورت تقاضای قابل توجه، تعداد سهام عرضه شده می‌تواند فراتر از این عدد برود که در این حالت، SMIC می‌تواند تا ۷.۵۹ میلیارد دلار جذب سرمایه کند.

SMIC اعلام کرده که قصد دارد عضوی از انجمن نوآوری در علوم و فناوری چین یا همان STAR Board شود؛ انجمنی که توسط دومین اقتصاد بزرگ دنیا با هدف ایجاد محیطی مانند نزدک ایجاد شده تا شرکت‌های حوزه فناوری را گرد هم آورد.

پکن تمرکز روی حوزه فناوری را برای تولید نیمه‌هادی به عنوان برنامه‌ای به منظور افزایش تولید محصولاتی ارزشمند در دستورکار قرار داده است. طبق برنامه‌ریزی که چین انجام داده، تا ۷۰ درصد از نیمه‌هادی‌های مورد نیاز خود را تا سال ۲۰۲۵ میلادی، در داخل کشور تولید خواهد کرد. این دستاورد با تکیه بر سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری دولت روی این بخش از صنعت محقق می‌شود.

هوآوی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشی‌ هوشمند که نقش کلیدی در صنایع ارتباطی و مخابراتی دارد، از مشتری‌های مهم SMIC به حساب می‌آید. اگرچه این شرکت بخش اعظمی از چیپ‌های مورد نیاز خود را از شرکت تایوانی TSMC تامین می‌کند، اما در خصوص چیپ‌های سطح پایین‌تر، به محصولات SMIC متکی است. با جذب سرمایه توسط SMIC به نظر می‌رسد حرکت هوآوی به سمت تراشه‌های تولیدی این شرکت، قوت خواهد گرفت. به این ترتیب، هوآوی می‌تواند در خصوص تراشه‌های لازم برای محصولات مختلف، وابستگی کم‌تری به شرکت‌های غیربومی داشته باشد.

تحلیل‌گران بسیاری معتقدند SMIC پتانسیل بالایی برای پیشرفت دارد. با این توضیحات، باید منتظر ماند و دید در چند سال آینده این شرکت چه روندی را در پیش خواهد گرفت و شرکت‌هایی نظیر هوآوی چگونه از فناوری و محصولات این شرکت بهره‌برداری خواهند کرد.

پربیننده ترین موبایل ال‌جی چند؟ +جدول قیمت انواع موبایل‌های شیائومی +جدول تبلت سامسونگ در بازار چند؟ +جدول با 9میلیون چه لپ‌تاپی می‌توان خرید؟ +جدول دو باج‌افزار با هدف اخاذی از کاربران شناسایی شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هوآوی هواوی تراشه هوشمند تراشه های هوآوی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • کارگران ستون فقرات تولید در کشور هستند
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد