Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساکنان شهر طنجه در مغرب با برپایی تظاهرات به شدت با اعمال مقررات بهداشتی در خصوص مبارزه با کرونا مخالفت کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه هسپرس چاپ رباط، ساکنان طنجه سومین شهر بزرگ مغرب در اعتراض به اعمال مقررات بهداشتی مربوط به مبارزه با ویروس کرونا تظاهرات کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با شیوع کرونا در طنجه واقع در شمال مغرب،  وزارت کشور سیاست تعطیلی را در این شهر درپیش گرفت و محدودیت‌های زیادی درآمد و شد مردم اعمال کرد. اجرای این مقررات سبب شد تا ساکنان طنجه در محله بنی مکایده این شهر تظاهرات کنند.

بیشتر شرکت کنندگان در این تظاهرات، صاحبان قهوه خانه‌ها، رستوران‌ها و کاسبان خرده پا بودند که علیه مقررات قرنطینه بهداشتی شعار دادند و خواستار لغو این مقررات شدند.

مقامات رباط ساعت کار قهوه خانه‌ها و مراکز تجاری در طنجه را از ساعت 20 به 22 شب افزایش داده‌اند اما درمحله‌هایی که کرونا در آن اماکن بیشتر شیوع دارد ، محدودیت‌ها و مقررات بهداشتی به شدت اعمال می‌شود.

افزایش بیماران کرونایی در مغرب

صاحبان قهوه خانه‌ها و مراکز تجاری خواهان افزایش ساعت کاری خود هستند. آنان می‌گوید: دولت اصرار دارد در راس ساعت مقرر کسبه مغازه‌های خود را تعطیل کنند و این در حالی است که طی سه ماه گذشته ( از شروع قرنطینه ) دولت هیچ کمک مادی و یا معنوی به کسبه نکرده‌ است.

به گفته رئیس اتاق بارزگانی طنجه ، کسبه این شهر مقررات قرنطینه بهداشتی را نوعی مجازات دسته جمعی خود می‌دانند زیر دراثر اجرای این مقررات آنان در تنگنای اقتصادی قرار گرفته‌اند.

به نوشته هسپرس، وزارت کشور مغرب به فرماندار طنجه دستور داده‌ است، به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این شهر ناوگان حمل و نقل عمومی طنجه از ارائه خدمات به شهروندان خودداری کند.

بر اساس آماری که پنجشنبه گذشته منتشر شد 20 درصد بیماران کرونایی درمغرب، ساکنان شهر طنجه هستند.

انتهای پیام /

 

R7969/P/S8,88/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا کشور مراکش | کشور مغرب بیشتر بخوانید... کرونا| ممنوعیت تردد شبانه مغربی‌ها در ماه رمضان کرونا| استفاده از ماسک در مغرب اجباری شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا کشور مراکش کشور مغرب ویروس کرونا مراکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۳۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • اوقات شرعی شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ به افق یاسوج
  • تداوم تظاهرات ضدصهیونیستی مغربی‌ها + فیلم