Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت ایرانی، قصد دارد در کنار توسعه بازار کالاهای ایرانی در داخل کشور، راه جدیدی را برای صادرات کالاهای ایرانی به بازارهای منطقه‌ای و جهانی باز کند. شرکت دیریانچی بعد از کسب موفقیت در بازارهای بین المللی مخصوصا اوراسیا با تمرکز بر فروش کالاهای ایرانی، از اواخر سال 1398 با افتتاح فروشگاه‌های فیزیکی و مجازی با نام ایران زوم فعالیت خود را در ایران  شروع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت، با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید، جهت توزیع بهینه کالاهای ایرانی، بخش آنلاین فروشگاهی خود که بخشی از شبکه فروش گروه بازرگانی ایران زوم است را در کنار شش فروشگاه فیزیکی شهر تهران، سازماندهی و فعال کرده است. حامد ذوالفقاری، موسس و رییس هیات مدیره این مجموعه، در این خصوص گفت: معمولا شرکت های فروش آنلاین با دو شیوه کاری اداره می شوند. برخی از آنها پنل های کاربری در اختیار فروشندگان و تامین کنندگان قرار می دهند و در ازای خدمات بازاریابی و گاه ارسال، درصد سود خود را اخذ می کنند. در این روش، سامانه فروش آنلاین مداخله ای در فرایند قیمت گذاری ندارد و ممکن است قیمت ها بیشتر از بازار فیزیکی باشد. اما ایران زوم کالا از روش دوم یعنی تامین کالا از منابع با کیفیت و قیمت بهینه استفاده می کند تا مصرف کننده ها به کالای مطلوب تر و با قیمت مناسب، دسترسی داشته باشند.  وی افزود: در فروشگاه آنلاین ایران زوم، دو روش برای ارسال محصولات پیش بینی شده است. یکی استفاده از شبکه پستی کشور است که بر اساس آن، کالاها تا 48 ساعت به هر نقطه از کشور ارسال می شوند. روش دوم نیز ارسال مستقیم است که در فاصله 1 تا حداکثر سه ساعت، کالا در تهران به دست مشتریان می رسد. این روش معمولا در فروشگاه های بزرگ آنلاین با مشکلاتی همراه بوده است. به همین دلیل گاهی برخی از شهروندان برای سفارش های فوری خود، با مشکل مواجه بودند. ما با تکیه بر تجارب خود، درصدد هستیم که مشتریان، بتوانند خریدی آسان و  بانشاط داشته باشند. ذوالفقاری درباره سایر خدمات این مجموعه گفت: از دیگر مزیت های ایران زوم، ارایه خدمات به صورت آنلاین است. مثلا خدمات اعزام پزشک، دریافت نمونه آزمایش های خون، دیابت، کرونا  و ارسال نتایج، خدمات دامپزشکی و برق کش ساختمان ، نیروهای خدماتی و.... قابلیت سفارش در این سامانه را دارد. انتظار داشتیم که بتوانیم دارو را نیز مطابق نسخه های پزشکی به صورت آنلاین به دست مشتریان برسانیم که متاسفانه هنوز مجوزهای لازم در این خصوص صادر نشده است. گفتنی است تیم مدیریت ایران زوم از تجربه تجارت فرامرزی به ویژه در خاورمیانه و آسیای میانه برخوردارند و به همین دلیل، انتظار می رود در فاز دوم فعالیت های این مجموعه در نیمه دوم سال 1399، شاهد فروش آنلاین کالاهای ایرانی در منطقه اوراسیا باشیم تا تولیدکنندگان برتر بتوانند محصولات خود را بدون مشکل تحریم ابتدا در اوراسیا و سپس در سراسر دنیا عرضه نمایند.  ایران زوم در حال حاضر 2000 نفر از هموطنان را به صورت مستقیم و 5000 نفر را نیز  به شکل غیرمستقیم، برای خدمت رسانی به مردم، به خدمت گرفته است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سوال از رئیس جمهور عیسی جعفری رضا عسگری طرح مالیات بر خانه های خالی ایران زوم صادرات کالاهای ایرانی جهش تولید کالاهای ایرانی سوال از رئیس جمهور عیسی جعفری رضا عسگری طرح مالیات بر خانه های خالی کالاهای ایرانی فروش آنلاین ایران زوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۳۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • درخشش بانوی خراسانی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی _ ازبکستان۲۰۲۴
  • درخشش بانوی کاراته کای خوشابی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی
  • درخشش کاراته کای خوشابی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟