Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@14:47:11 GMT

انتقاد فرماندار از رهاسازی فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۴۷۶۳

انتقاد فرماندار از رهاسازی فضای مجازی

فرماندار اسلامشهر با انتقاد فرماندار از رهاسازی فضای مجازی گفت: مدیریت فضای مجازی در ترویج فرهنگ اسلامی و اصیل ایرانی فراموش و رها شده و بیشتر دنبال تخریب یکدیگر و فعالیت‌های سیاسی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اسلامشهر، مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان اسلامشهر، امروز در هفتاد و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی اسلامشهر در محل فرمانداری با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌ها در ترویج و حفظ فرهنگ اسلامی، اظهار کرد: مدیریت فضای مجازی در ترویج فرهنگ اسلامی و اصیل ایرانی فراموش و رها شده و بیشتر دنبال تخریب یکدیگر و فعالیت‌های سیاسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از عدم حضور برخی از مسؤولان دستگاه‌ها در جلسات شورای فرهنگ عمومی، افزود: در شرایط فعلی که به لحاظ هجمه‌های فرهنگی عظیم دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی بر علیه کشورمان وجود دارد، تمام تلاش بدخواهان نظام این است که به ترفندهای مختلف با واگرایی به فرهنگ عظیم اسلامی این نظام و مملکت به شدت دامن بزنند و با استفاده از هر ابزار و روشی درصدد تحقق این امر هستند.

فرماندار اسلامشهر با تأکید بر اینکه استفاده از اینترنت و محصولات آن و ابزار نوین ارتباطی در باب مسائل علمی بسیار سودمند است، بیان کرد: متأسفانه آنچه که در دنیا اکتشاف و اختراع دارد نباید ابعاد منفی آن را هم از یاد برد، امروزه در حوزه استفاده از دستاورد جدید دنیای ارتباطات جهان، شاهد افزایش بی‌اخلاقی‌ها و ترویج دروغ و غلو برخی مسائل کذب و ترویج نوعی بی‌فرهنگی محض در بین جوانان و ترویج فرهنگ بی‌بند و باری و ابتذال در میان اقشار مختلف مردم به ویژه نسل جوان هستیم.

مرسلپور با بیان اینکه مسخّر کردن دنیای فرهنگی در دستور کار استکبار فرهنگی قرار دارد، تصریح کرد: در برابر این همه حملات و هجمه‌های فرهنگی که بر همه خانواده‌ها و به ویژه فرزندان اثرگذار شده، خلاء و مشکل داریم؛ مدیریت فضا برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و غلبه بر تهاجمات فرهنگی دشمن رها شده است، در صورتی که می‌توان با استفاده بهینه از این فضا بر مشکلات فرهنگی غلبه کرد.

وی گفت: متأسفانه در فضای مجازی به جای انجام فعالیت‌های فرهنگی و دینی بیشتر دنبال تخریب افراد، ایراد، افترا و تهمت و یا فعالیت‌های سیاسی و مطرح کردن چهره های سیاسی و مواردی از این دست بوده و از این فضا مورد استفاده قرار می‌گیرد، در شرایط فعلی بسط و گسترش مدیریت فضای مجازی در حوزه فرهنگ ایرانی اسلامی یکی از کارکردهای اعضای شورای فرهنگ عمومی با مسؤولیت دبیرخانه این شورا است.

نایب رئیس شورای فرهنگ شهرستان اسلامشهر با انتقاد از اینکه چرا برای ترویج فرهنگ اسلامی و ایرانی و عاشورایی از ظرفیت فضای مجازی استفاده نمی‌شود، عنوان کرد: در شهرستان اسلامشهر با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا و تعطیلی فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی ستاد توسعه فعالیت های قرآنی شهرستان با استفاده از ظرفیت فضای مجازی توانسته با تولید و اجرای برنامه‌های قرآنی موفقیت‌های زیادی را کسب و زمینه گرایش و آموزش افراد بی‌شماری را به انجام فعالیت‌های قرآنی به وجود آورد و مورد استقبال قرار گیرد.

مرسلپور اذعان کرد: بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی به علت ضعف عملکرد فرهنگی دستگاه‌های مختلف کشور در زمینه‌های مختلف فرهنگی اجتماعی و غیره است، در شرایطی که بستر برگزاری برنامه‌های چهره به چهره در کشور وجود ندارد، با استفاده از ظرفیت فضای مجازی می‌توان بسیاری از این برنامه‌ها را به مرحله اجرا در آورد.

وی با اشاره به اینکه باید فضای کار فرهنگی را از انتشار در جمع خاص خارج کرد، خاطرنشان کرد: در فضای عمومی باید تلاش کنیم و از این فضا در جهت ترویج فرهنگ اسلامی و مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمنان، فعالیت‌های چشمگیری صورت گیرد، متاسفانه عدم وجود تصمیمات متحد و موازی کاری در برنامه‌های فرهنگی، گاهی اوقات مغایر با سیاست‌های فرهنگی شهرستان به اجرا در می‌آید.

انتهای پیام/۶۷۰۲۱/پ/س

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی فرهنگ اسلامشهر مدیریت مسعود مرسلپور فرماندار اسلامشهر ترویج فرهنگ اسلامی شورای فرهنگ فضای مجازی مدیریت فضا برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۴۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی مانند دانشجو ـ خبرنگار، نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در پیامی به سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13)، با تأکید بر نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رسانه‌ها و طرح پیشنهاد بازبینی و به‌روزرسانی اسناد و متون حقوقی گذشته، این اقدام را در راستای به‌رسمیت شناخته شدن فعالیت‌های رسانه‌ای دانشجویان در شبکه‌های اجتماعی دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و کنار مضجع شریف علی‌بن موسی الرضا(ع) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصه تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند.

اسماعیلی یادآور شد: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند روبه‌رشد آن دارد. در سال‌های اخیر، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی نظیر «دانشجو ـ خبرنگار» که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می‌کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم، از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به‌روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و «رایانه‌سپهر» (فضای مجازی) هم به‌عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به‌رسمیت شناخته خواهد شد، در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وی تأکید کرد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصه نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند. این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13) با حضور نمایندگانی از نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از 16 تا 18 اردیبهشت به‌میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

انتهای پیام/282+

دیگر خبرها

  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی کتاب باشد
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • هشدار فرماندار اهواز به مردم درپی رهاسازی آب سد دز