Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندران از جمله استان هایی است که به دلیل شرایط جغرافیایی و همچنین سکونت حدود نیمی از ساکنان استان در روستاها و مناطق کوهستانی از فضای آموزشی خوبی برخوردار نبود. 

طبق آمارها فقط در هفت سال اخیر حدود ۶ هزار فضای آموزشی فرسوده و تخریبی در استان شناسایی شدند که از این تعداد حدود هفتاد درصد نوسازی و جایگزین یا بهسازی و مقاوم سازی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس مازندران دراین باره گفت: دولت تدبیر و امید در دوران خود هزینه سنگینی برای ایمن سازی و نوسازی فضای آموزشی استان مازندران کرد. 

قربانعلی شیرزاد با بیان اینکه دولت در هفت سال اخیر بیش از چهار هزارو ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار صرف نوسازی و تجهیز و بهسازی مدارس مازندران کرد ، افزود: اکنون فضاهای آموزشی استان رنگ بوی دیگری به خودگرفته و از دوران فرسودگی فاصله گرفته است.  

۲ هزار کلاس نوساز برای دانش آموزان مازندرانی 

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران گفت که در هفت ساله دولت تدبیر و امید یک هزار و ۹۸۶ کلاس درس در قالب ۳۳۱ پروژه فضای آموزشی ، پرورشی و ورزشی در استان به بهره برداری رسید. 

 شیرزاد با بیان اینکه سه هزار و ۷۰ میلیارد ریال برای ساخت این مدارس هزینه شد ، افزود: این تعداد فضای آموزشی جدید باعث کاهش ۱۰ درصدی مدارس فرسوده مازندران شدند. 

وی وسعت فضاهای آموزشی جدید استان مازندران  را بیش از ۲۸۱ هزار متر مربع عنوان کرد و ادامه داد: دولت حتی در بدترین شرایط اقتصادی نیز اعتبارات حوزه نوسازی فضای آموزشی مازندران را در بالاترین میزان اختصاص داده است.

مدیرکل نوسازی مدارس مازندران مقاوم سازی مدارس فرسوده را در کنار ساخت فضاهای آموزشی جدید یکی از راهبردهای دولت برای افزایش امنیت دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: از سال ۹۲ تاکنون ۹۵ مدرسه با ۷۱۳ کلاس درس مازندران مقاوم سازی و استحکام بنا شدند. 

شیرزاد هزینه مقاوم سازی را نیز حدود ۸۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد که از سوی دولت تامین اعتبار شد و در قامت یک مدرسه جدید التاسیس درآمدند. 

او نوسازی ومقاوم سازی این تعداد مدارس را در حالی توصیف کرد که در سالهای اخیر نیز به دلیل عبور برخی ساختمان های آموزشی از سن استاندارد شاهد افزوده شدن برخی مدارس به جرگه فضاهای فرسوده بودیم . 

حضور قدرتمند خیرین در کنار دولت 

وی به همراهی قوی مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی با دولت اشاره کرد و گفت: در سالهای اخیر ۱۸۸ مدرسه با ۹۴۰ کلاس درس با مشارکت خیرین در مازندران ساخته شد. 

مدیرکل نوسازی مدارس مازندران همچنین به اهدای ۴۵ قطعه زمین به مساحت ۱۱۴ هزار متر مربع از سوی خیرین اشاره کرد و افزود: میزان مشارکت خیرین از سال ۹۲ تا کنون یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده است. 

وی یکی از برنامه های دولت در سالهای اخیر همراهی ۵۰ تا ۶۰ درصدی دولت در امر مدرسه سازی با خیرین عنوان کرد و گفت: بر اساس مصوبات دولت هرچه خیرین پروژه های جدید تعریف کرده و آغاز کنند دولت نیز بدون محدودیت سهم خود را ارائه می دهد. 

خداحافظی مدارس مازندران با بخاری های غیر استاندارد

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران با شاره به اینکه یکی از برنامه های دولت استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارس بود گفت: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در سال ۹۲ طرح استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارس مازندران کلید خورد.

شیرزاد با بیان اینکه هدف اولیه از استانداردسازی سامانه گرمایشی مدارس حذف کامل بخاری های نفتی بود گفت: هدف غایی ما حذف کامل هرگونه بخاری ازکلاس درس از جمله نفتی و گازی و حتی برقی بود. 

وی ادامه داد: از سال ۹۲ تا کنون توانستیم از ۱۲ هزار و ۷۶۷ کلاس درس با سامانه گرمایشی غیر اساندارد، ۱۰ هزار و ۵۰۰ کلاس را استاندارد سازی کنیم. 

مدیرکل نوسازی مدار مازندران با بیان اینکه تاکنون برای استانداردسازی سامانه های گرمایشی مدارس استان ۷۹۰ میلیارد ریال هزینه شد ، گفت: پیش بینی می کنیم در صورت ادامه همین روند تامین اعتبار در کوتاه مدت بتوانیم همه مدارس استان را از بخاری های غیر استاندارد رها کنیم. 

شیرزاد البته تاکیدکرد که تمامی بخاری های نفتی از مدارس استان برچیده شده و در حال حاضر برای حدود ۲ هزار کلاس درس بخاری گازی داریم که با وجود استاندارد بودن این بخاری ها از نظر سازمان نوسازی غیر استاندار محسوب می شوند. 

سامانه گرمایشی استاندارد از نگاه آموزش و پرورش به سامانه ای مانند شوفاژ و پکیج گفته می شود که برای تولید گرما از اکسیژن داخل کلاس درس استفاده نمی کند.

استفاده از اکسیژن کلاس برای احتراق در بخاری ها اعم از گازسوز ، نفتی یا هیزمی منجر به تولید مونواکسیدکربن و همچنین ایجاد خفگی، سرگیجه و کاهش هوشیاری دانش آموزان می شود.

مدارس مازندران مجهزتر از هر زمان دیگر 

تجهیز مدارس چه از نوع آزمایشگاهی و کارگاهی و چه از نوع امکانات آموزشی یکی از برنامه های دولت برای ارتقای سطح کیفی آموزشی در مازندران بود که در گستره وسیعی انجام شد. 

مدیرکل نوسازی مدارس مازندران اظهارداشت: از سال ۹۲ تاکنون دولت ۴۱۴ میلیارد ریال بابت تجهیز مدارس به استان مازندران اختصاص داد که بیشتر آن سهم هنرستان ها برای تجهیز کارگاه های آموزشی بود. 

وی با بیان اینکه اکنون فقط کمتراز ۲۰ درصد مدارس از تجهیزات استاندارد بهره مند نیستند ،افزود: نه تنها کمبودهای موجود با همپوشانی آموزشی برطرف شده ، بلکه بنا داریم در آینده مدارس بیشتری را مجهز کنیم. 

شیرزاد این میزان خدمات و هزینه در امر نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس مازندران با هیچ دوره ای قابل قیاس ندانست و افزود: این درحالی است که دولت در سالهای اخیر در بدترین شرایط اقتصادی چهار دهه اخیر به سر می برد که ناشی از تحریم های ظالمانه است. 

هم اکنون حدود ۱۰۰ پروژه نوسازی و تجهیز مدارس نیمه تمام دولتی در استان وجود دارد که تمامی هزینه‌های آن از سوی دولت تامین می شود و ۹۵ درصد این پروژه ها فعال هستند. 

استان مازندران در سال تحصیلی گذشته دارای ۵۳۶ هزار دانش آموز بود که در حدود چهار هزار و ۸۰۰ مدرسه و حدود ۲۲ هزار کلاس درس تحصیل کردند.

برچسب‌ها مدارس دولت تدبیر و امید مازندران سازمان نوسازی مدارس کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس دولت تدبیر و امید مازندران سازمان نوسازی مدارس کارآمدی دولت مدارس دولت تدبیر و امید مازندران سازمان نوسازی مدارس کارآمدی دولت تجهیز مدارس مازندران دولت تدبیر و امید استان مازندران سامانه گرمایشی سالهای اخیر گرمایشی مدارس مدیرکل نوسازی میلیارد ریال نوسازی مدارس فضای آموزشی سازی سامانه مقاوم سازی سازی مدارس سال ۹۲ کلاس درس بخاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۹۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس در این آیین گفت: در کشور ۸ هزار و ۳۳۶ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که با تزریق اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومانی این سازمان در بودجه سال ۱۴۰۳، برنامه‌ریزی شده در شش ماهه اول امسال، ۲ هزار طرح به ظرفیت ۱۰ هزار کلاس درس برای دانش‌آموزان آماده شود.

حمیدرضا خان محمدی با بیان این‌که خیران همیشه در اجرای طرح‌های عمرانی و ساخت و تجهیز مدارس پیشگام بوده‌اند، افزود: بیشتر طرح‌های مقاوم‌سازی و استحکام بنا در مدارس با کمک خیران اجرا شده و وزارت آموزش و پرورش آن را ادامه داده است.

وی گفت: در برنامه هفتم مصوب شده تا اعتبار برای مدارسی که نیاز به مقاوم‌سازی، تخریب و بازسازی دارند زودتر ابلاغ شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز گفت: اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سند چشم‌اندازی را تهیه کرده و از ثبت احوال آمار و اسنادی را از متولدان دریافت کرده‌اند که با توجه به آن مشخص می‌شود برای سال‌های ۱۴۰۵- ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ چه تعداد کلاس درس و برای چه مقاطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به این‌که نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم گفت: با تکمیل عملیات اجرایی این ۸ مدرسه افزون بر ۵۰ کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود.

علی موحدی افزود: در استان بوشهر ۲۶۰ هزار دانش‌آموز داریم که در شماری از مدارس مانند بوشهر تراکم دانش‌آموزان بالا و کلاس‌ها ۴۰ نفره است، اما در برخی مناطق تراکم استاندارد و ۲۰ تا ۳۰ دانش‌آموز در هر کلاس هستند.

وی اظهار کرد: در زمان حاضر بیشترین نیاز در آموزش و پرورش استان بوشهر ایجاد کلاس درس در مرکز استان و پس از آن در شهرستان‌های تنگستان، دشتستان و دشتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به این‌که هزار و ۷ کلاس درس فرسوده در استان داریم، گفت: با تفاهمنامه‌ای که میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور منعقد شده، یک هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

به گفته وی با این اعتبار، از هزار و ۷۰۰ کلاس درس فرسوده اعتبار نوسازی ۸۰۰ کلاس درس تامین خواهد شد که معادل ساخت مدرسه در ۱۰ سال گذشته خواهد بود و امیدوار هستیم بقیه کلاس‌های درس هم با اختصاص اعتبار در سال‌های بعد در کمیته برنامه‌ریزی و از محل اعتبار نفت بازسازی شود و به شرایط مطلوب برسیم.

موحدی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل ۸ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز گفت: هزینه ساخت ۸ مدرسه با ۵۴ کلاس درس که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد افزون‌بر ۳۵۰ میلیارد تومان است که بیشتر این مدارس بزرگ مقیاس هستند.

ابراهیم احمدی افزود: این طرح‌ها شامل دبستان ۶ کلاسه امام خمینی (ره) شهرکاکی با ۵۳ متر مربع زیربنا و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار، دبستان ۶ کلاسه روستای بردخون کهنه با زیربنای ۵۱۷ مترمربع و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۳ کلاسه مرحومه خاتون جعفری در روستای احمدی شهرستان بوشهر با زیربنای ۴۷۵ مترمربع و ۱۶۵ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۹ کلاسه فاطمه زهرا در شهر دیر با زیربنای هزار و ۹۲۷ مترمربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه شهرگناوه با ۲ هزار و ۲۵۵ متربع، هنرستان ۹ کلاسه فارابی در دیر با هزار و ۹۲۵ متر مربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه نیایش با ۲ هزار ۲۵۵ متر مربع زیربنا و هنرستان ۱۲ کلاسه شهید اسماعیل محمدپور تنگک با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی اضافه کرد: همچنین امر هنرستان ۱۲ کلاسه انقلاب اسلامی با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهر بوشهر به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: برنامه‌ریزی شده تا هفته دولت آغاز عملیات اجرایی ۵۰ مدرسه را در استان داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان