Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: شمار مراجعه بیماران تنفسی به بیمارستانهای سیستان و بلوچستان فراتر از حد تصور بوده بطوریکه بیماران بستری و سرپایی افزایش چشمگیری یافته که این روند موجب ازدحام در سطح بیمارستانها، تکمیل تخت های بیمارستانی و فشار بی سابقه به کادر درمان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با وجود گذشت حدود پنج ماه از همه گیری ویروس کرونا، وجود این بیماری همچنان به عنوان معضلی بزرگ بر جامعه سایه افکنده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: تعیین سرنوشت این بیماری تا حدود زیادی بدست مردم است به طوری که اقشار مختلف جامعه می توانند با تصمیمات جدی و خانوادگی برای کاهش تجمعات و رفت و آمدهای غیر ضروری از گسترش این بیماری جلوگیری کنند.

هاشمی گفت: در این مدت بطور مکرر هشدارهای لازم داده شده و برنامه های آموزشی از طریق رسانه ملی و فضاهای مجازی نیز منتشرشده و همچنان این برنامه ها ادامه خواهد داشت اما صیانت از سلامت مردم وظیفه ای مشترک و اجتماعی و بر عهده عموم مردم است و زمانی موفقیت عاید خواهد شد که همه مردم و افراد دست اندرکار همراه و همگام با هم و با نظام بهداشت و درمان باشند.

وی ادامه داد: در خصوص فاصله گذاری هوشمند فیزیکی و اجتماعی باید سلامت به عنوان ارزشمندترین سرمایه اجتماعی و مبنای توسعه اجتماعی مدنظر باشد و تمام برنامه ها از سوی مردم و مسئولان با محوریت سلامت انجام گیرد.

هاشمی شهری تصریح کرد: از اصناف و کسبه عزیز استدعا دارم پروتکل های بهداشتی متناسب با مشاغل خویش را رعایت کرده تا همانند فروردین فاصله گذاری فیزیکی و اجتماعی به خوبی اجرا شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: همچنین از مردم عزیز تقاضا می شود در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون می روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.
وی گفت: طبق مطالعات انجام شده شانس مرگ و میر در افراد سالمند و بیماران قلبی عروقی، فشار خون، دیابت و بیماران ریوی بیشتر است بنابراین توجه ویژه ای به این گروه ها شده و حضور این افراد را در جامعه و مراکز پرتجمع به حداقل رسانده تا از موارد شدید و خطرناک بیماری جلوگیری شود.

هاشمی با بیان این‌که مردم نباید فکر کنند ویروس کرونا ضعیف و بیماری تمام ‌شده است،‌ افزود: از آنجایی که کشف راه‌های انتقال ویروس و عوارض ناشی از آن، نیازمند گذشت مدت‌زمانی از شیوع و اپیدمی ویروس است و سپس بر اساس یافته‌های علمی رفتار عامل بیماری شناسایی شود ضروری است شهروندان و روستاییان استان تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند تا از گسترش این بیماری جلوگیری شود.

استان سیستان و بلوچستان واقع در جنوب شرق کشور با گستره ۱۸۸ هزار و ۲۲۲ کیلومتر مربع به عنوان پهناورترین استان کشور و جمعیتی افزون بر ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر دارای ۲۳ شهرستان، ۵۸ بخش، ۵۰ شهر و ۱۲۳ دهستان است.

این استان در حوزه بهداشت و درمان به سه حوزه تقسیم شده که ۵ شهرستان شمالی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، ۶ شهرستان مرکزی و شرقی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و ۱۲ شهرستان جنوبی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد. 

برچسب‌ها ویروس کرونا سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بهداشت و سلامت ویروس کرونا سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد

عباس اشکانی گفت: ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است.

وی گفت: در سال زراعی   ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچیتان به زیر کشت گندم رفته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سیستان و بلوچستان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می‌کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با هشت هزار تن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خریدرا به خود اختصاص داده‌اند.

وی با اشاره به رشد بیش از ۱۰۰ درصدی میزان کشت قراردادی گندم در سیستان و بلوچستان نسبت به تعهد کشت قراردادی به وزارت جهاد کشاورزی افزود: خوشبختانه کشاورزان در سال زراعی جاری استقبال خوبی برای کشت قراردادی داشته‌اند.

اشکانی تصریح کرد: امسال ۱۶ مرکز خرید در سطح استان، کار خرید گندم از گندمکاران را انجام خواهند داد.

وی در خصوص قیمت گندم سال زراعی جاری بیان کرد: نرخ پایه خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی و دورروم به ترتیب ۱۷۵ هزار ریال و ۱۸۰ هزار ریال تعیین شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور