Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بی‌بی‌سی، گروهی از دانشمندان از جمله برندگان جایزه نوبل در نامه‌ای به رئیس "مؤسسه ملی سلامت" آمریکا اعلام کردند که "آزمایش‌های چالش‌ برانگیز" می‌تواند پیشرفت واکسن را تسریع بخشد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، مدیر برنامه توسعه واکسن "کووید-۱۹" دانشگاه "آکسفورد" گفت: چنین مطالعاتی باید عملی و پرمعنی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر  ۲۳ واکسن کروناویروس در سراسر جهان در مرحله آزمایشات بالینی است.

تنها راهی که میتوان فهمید این واکسن‌ها عملکرد مناسبی دارند، این است که یک تعداد کافی از داوطلبان در زندگی روزمره خود در معرض کروناویروس قرار بگیرند و آلوده نشوند.

تحقق این امر می‌تواند به سال دیگر کشیده شود.

این نامه با امضای بیش از ۱۰۰ شخصیت برجسته علمی از جمله ۱۵ دانشمند برنده نوبل ارسال شده است.

در این نامه خواسته شده که پس از اینکه داوطلبان جوان و سالم واکسن کرونا را دریافت کردند، عمداً در معرض کروناویروس قرار گیرند.

این دانشمندان مدعی شدند که خطر این کار برای سلامتی آن‌ها بسیار کم بوده ولی مزایای بالقوه این کار برای جامعه بسیار زیاد است.

همچنین در این نامه آمده است: اگر کارآزمایی‌های چالش‌ برانگیز بتواند با ایمنی و سلامتی، فرآیند توسعه واکسن را توسعه دهد، پس یک توجیه قوی برای استفاده از آن وجود دارد.

این نامه که از آزمایش‌های چالشی حمایت می‌کند، توسط "آدریان هیل"( Adrian Hill) مدیر انستیتو جنر دانشگاه آکسفورد امضا شده است.

دانشگاه آکسفورد خود در حال تولید یکی از مهم ترین واکسن‌ها علیه کروناویروس است.

پربیننده ترین اولین تصاویر از داخل ناو آمریکایی سوخته شده منتشر شد بررسی نرخ بهره بانکی در روزهای کرونایی/ نرخ زیر صفر راه حل مشکلات اقتصادی است؟ بررسی بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان در گذر زمان/ کدام کشورها در سال2024 بالاترین تولید ناخالص داخلی را خواهند داشت؟ ترکیه؛ کشوری که هر روز مهم‌تر می‌شود بهترین مدیران جهان چه کسانی هستند؟/ پیشتازی رؤسای آمریکایی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کووید ۱۹ دانشمندان واکسن کرونا ویروس کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، این نشست در راستای اجرای توافق‌نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و استانداری یزد با حضور محمدجواد صدری مهر دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

در این نشست، گزارشی از امضا و اجرای توافق نامه در طول هفت ماه گذشته ارائه شد و به انتظارات ملی و استانی از دستاورد‌ها و نتایج اجرای برنامه‌های مورد توافق پرداخته شد.

شایان به ذکر است، اجرای طرح برش استانی اقتصاد دانش بنیان در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان استان یزد در چارچوب ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان و به منظور تولید محصولاتی با ارزش‌افزوده بالاتر و ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان، توسعه بازار کالا و خدمات دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ارزش صنایع اولویت‌دار استان و ...، با امضای توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با استانداری یزد به صورت رسمی در ۳۰ مردادماه امسال کلید خورد.

همچنین حاضران نکات و پیشنهاد‌های خود پیرامون مسائل و چالش‌های اجرایی از جمله در تامین و اختصاص منابع مالی و راهکار‌های شتابدهی به اجرای مفاد توافق نامه را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول