Web Analytics Made Easy - Statcounter

پورشمسی گفت: در طول سفر فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) به یزد، مباحث راهبردی استان مورد توجه قرار گرفت و امیدواریم با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص)، مشکل آب شرب مردم یزد حل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا پورشمسی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به سفر دو روزه فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به استان یزد، گفت: در طول این دو روز سفر فشرده فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به یزد، مباحث راهبردی استان موردتوجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با بیان اینکه آب مهمترین مسئله استان است اظهار داشت: مردم سخت‌کوش و ولایتمدار یزد سالیان سال است که درزمینهٔ آب شرب با مشکل روبه‌رو هستند که امیدواریم با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص)، مشکل آب شرب مردم یزد حل شود.

وی با اشاره به اینکه عملکرد قرارگاه خاتم‌الانبیا ازنظر مدل اجرایی قابل‌قبول و قابل‌توجه است، افزود: مدلی که حضرت امام خمینی (ره) چهل سال پیش تحت عنوان انقلاب اسلامی با  تفاوت‌های اساسی و ساختاری با مدل‌های غربی و مدل‌های رایج دنیا ابداع کردند در  قرارگاه خاتم جاری است.

پورشمسی اذعان داشت: این مدل الهی و انقلابی عملکرد قرارگاه خاتم‌الانبیا مبتنی بر مبانی دین، توجه به مردم و توجه به محرومیت‌زدایی بسیار ارزنده و منحصربه‌فرد است.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با تأکید بر اینکه عملکرد قرارگاه با سایر موسسات سازندگی جهان متفاوت است، گفت: مدل رفتاری، اجرایی و توسعه‌ای قرارگاه مبتنی بر تکامل انسان بوده  ولی در طرف مقابل، غربی‌ها توسعه را به هر شکل و هر روشی بدون در نظر گرفتن ارزش‌های انسانی دنبال می‌کنند.  قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) مدل تکاملی رشد و توسعه را همراه با تکامل انسانی مدنظر دارد که بسیار ارزشمند و برگرفته از منویات ولایت است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قرارگاه خاتم الانبیا آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۲۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند

زهرا ابراهیمی   با بیان اینکه این رویداد جایزه جوانی جمعیت یک رویداد فرهنگی اجتماعی شناخته می‌شود، تصریح کرد: دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت در هفت بخش خانواده، رسانه، سازمان های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان با هدف فرهنگ‌سازی افزایش جمعیت، همزمان با روز جوانی جمعیت در ۳۰ اردیبهشت ماه امسال در سطح ملی و استانی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نحوه شرکت در این رویداد افزود: امکان شرکت همزمان متقاضیان در هر ۲ سطح استانی و ملی فراهم شده که مهلت ارسال آثار تا ۱۵ اردیبهشت تمدید شد و علاقه مندان می توانند از طریق وبگاه رویداد به نشانی www.jameyat.ir در این رویداد شرکت کنند.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان کاهش مستمر نرخ باروری و خطر سالخوردگی جمعیت و تاثیر این مساله بر روی اقتصاد کشور را علت اصلی تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دانست و گفت: با توجه به نقش سرمایه انسانی در توسعه و پیشرفت ضرورت دارد تمامی ارکان جامعه اعم از گروه‌های مردمی و دولتی با تعامل و هم‌افزایی در مسیر جوانی جمعیت گام بردارند.

وی تاکید کرد: موضوع جمعیت جوان به عنوان مولفه اصلی تمامی جوامع در سال‌های متمادی در کشور مغفول واقع شده و سیاست‌های اشتباه فرزند کمتر، زندگی بهتر شرایط کنونی را رقم زده است.

ابراهیمی ادامه داد: افزایش جمعیت متاثر از عوامل مختلفی است اما عامل فرهنگی و توجه نکردن توجه به سالمندی جمعیت و آگاهی نسبت به مخاطرات جامعه بویژه سالمند از مهمترین عوامل به شمار می رود.

وی گفت: با توجه به پیامدهای منفی کاهش جمعیت در زندگی خانواده‌ها و اثرات منفی سالمندی و پیری جمعیت طی سال‌های آینده باید اقدامات لازم برای فرهنگ‌سازی و اصلاح نگرش مردم نسبت کاهش تجرد زیستی، رشد ازدواج و فرزندآوری صورت گیرد و این مهم با آگاهی بخشی به آحاد جامعه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی قابل حصول است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان افزود: در شرایط کنونی نرخ باروری کلی استان به نسبت کشور در شرایط نسبتا مطلوبی قرار دارد اما نکته حائز اهمیت سیر نزولی نرخ باروری در یک دهه اخیر در استان است که چنانچه تدبیر نشود احتمال آن می رود که در سال‌های آینده این منطقه نیز در شرایط بحرانی سایر استان‌ها قرار گیرد.

وی تقویت هویت مادری، تحکیم خانواده و تقویت نشاط درونی خانواده و تعریف خانواده اصیل، آسیب تک فرزندی و ترویج ازدواج را از جمله اهداف مهم در زمینه جوانی جمعیت عنوان کرد و گفت: موضوع جمعیت باید به یک اولویت در تمام بخش‌ها تبدیل شود.

ابراهیمی تاکید کرد: همچنین در کنار جمعیت جوان اقداماتی همچون ترویج شیوه‌های فرزند پروری، گفتمان بین نسلی و تحکیم خانواده از جمله سرفصل‌های آموزشی است که در دستورکار قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند
  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند
  • ‌مشکل کمبود معلم در استان فارس حل می‌شود/ تشکیل قرارگاه تکریم مقام معلم
  • استقبال فرمانده‌ی قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع از مدل اقتصاد تعاونی پیشگامان
  • استقبال فرمانده قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع از مدل اقتصاد تعاونی پیشگامان یزد
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است