Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد زهرایی عصر پنج شنبه در مراسم توزیع واگذاری تجهیزات به ۶۵ کارگاه خانگی با بیان اینکه همانند هشت سال دفاع مقدس در جنگ هستیم، افزود: جبهه استکبار و دشمن در جنگ کنونی تغییری نکرده ولی آرایش جنگی متفاوت شده است.

وی ادامه داد: دشمن از ترس در خاکریزی عقب تر جنگ اقتصادی را در پیش گرفته بنابراین دفاع مقدس نوین هم به سمت و سوی اقتصادی رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بسیج سازندگی کشور با تاکید بر اینکه آرایش جنگی باید متناسب با اقتصاد به پیش برود، بیان کرد: تمام اعضای این جنگ باید آموزش دیده تخصصی بحث اقتصاد باشند.

وی با بیان اینکه اقتصاد شکل نمی گیرد مگر اینکه مردم پایه باشد، ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس که مردم و بسیجیان جبهه ها پر کردند پیروزی نصیب ایران شد.

سرهنگ زهرایی بیان کرد: اگر در جنگ اقتصادی کنونی هم به مردم اعتماد کردیم و نگاهمان به اقتصادی مردمی نه لیبرالی و سرمایه گذاری شد، موفق خواهیم شد.

وی از نهضت جهش تولید در سازمان بسیج سازندگی خبر داد و افزود: این نهضت به معنای آرایش جنگی اقتصاد مقاومتی مردم پایه در مقابل استکبار جهانی است.

سرهنگ زهرایی بیان کرد: در این راستا در اقتصاد مردم پایه باید به سراغ زنجیره های ارزش کوچک برویم که از فرهنگ کار و تلاش مردم در زیست بوم خودشان نشات گرفته است. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از وجود ۲۰ هزار صندوق قرض الحسنه مردم یار اشتغال زا در بسیج مستضعفین خبر داد و افزود: این صندوق ها بیش از ۹۰۰ هزار عضو دارد.

وی با بیان اینکه باید در روش تولید را به مردم جهت بدهیم، افزود: فروش محصولات با بسیج سازندگی خواهد بود.

سرهنگ‌ زهرایی خواستار پیوند بین گروه های جهادی، صندوق های قرض الحسنه و خیرین شد و افزود: خیرین همواره در پروژه های بسیج سازندگی حضور داشته اند که کمک های خیر آن ها نقش بسزایی در رونق مناطق محروم داشته است.

وی با بیان اینکه سازمان بسیج سازندگی طرح های زیادی در راستای اقتصاد مقاومتی در دستور کار دارد، گفت: خودکفا کردن پنج محصول استراتژیک در بسیج کشاورزی، طرح صنعت یار یا جهاد روشنایی با استفاده از پنل های خورشیدی و طرح افزایش صندوق ها و تعاونی ها از جمله پروژه های در دستور کار است.

سرهنگ زهرایی بیان کرد: طی بازه زمانی سه ساله تعداد صندوق های قرض الحسنه به ۳۵ هزار صندوق و تعداد اعضا به سه میلیون نفر افزایش می باید.

بنا به گفته رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور طی سه سال آینده هزار و ۶۰۰ تعاونی پایدار ایجاد  می شود.

کد خبر 4975744

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد زهرایی بسیج سازندگی بیرجند ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان شهرکرد حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا ایلام بیرجند استانداری سمنان سیستان و بلوچستان شهرستان کرج سازمان بسیج سازندگی مردم پایه صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، فرماندار ویژه خرمشهر در نشست کمیته اقتصادی این شهرستان گفت: هدف از برگزاری این نشست تاسیس یک اتاق وضعیت در فرمانداری ویژه خرمشهر است. 
مسعود خواست خدایی همچنین افزود: در حال برنامه ریزی برای استفاده همزمان از ظرفیت گردشگری زیارتی در منطقه و فعالیت تجاری مناسب هستیم 
نماینده مردم شهرستان خرمشهر در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: وجود سه اتاق بازرگانی در سطح استان خوزستان نشان از اهمیت ویژه اقتصادی این استان را نشان می‌دهد.
سید لفته احمدنژاد از تصویب قانون ملوانی در مجلس خبر داد و گفت: سود واردات کالا‌های ملوانی هم قرار است به مدت ۵ سال در خود مناطق هزینه شود.
رییس اداره کار و تعاون خرمشهر هم گفت:تعداد ۱۰۴۷ تعاونی ثبت شده در اداره تعاون خرمشهر وجود دارد که از این آمار تنها ۲۸۸ تعاونی فعال هستند.. رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر از آموزش بازرگانان جوان از تیرماه امسال خبر داد و گفت: تامین اشتغال یکی دغدغه‌های موجود در منطقه است که این دوره‌ها می‌تواند نیروی جوان را به تجارت علاقه‌مند کرد.
سید مصطفی موسوی به جذب سرمایه گذار در منطقه اشاره کرد و افزود: برنامه‌هایی تنظیم شده تا از ظرفیت کمیته اقتصادی استفاده شودو تسهیلات ویژه‌ای برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی ایجاد شود.

دیگر خبرها

  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • وزیر کشور: استاندار جدید مازندران در حوزه اقتصاد متخصص است/ نوری: توجه جدی به اقتصاد دریا پایه خواهیم داشت
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان