Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@02:59:21 GMT

افزایش ظرفیت تولید آب از طریق شیرین‌سازی آب دریا

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۵۵۷۹۰

افزایش ظرفیت تولید آب از طریق شیرین‌سازی آب دریا

گروه استان‌ها- استاندار بوشهر با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی اراضی پرورشی میگو در استان بوشهر گفت: با تکمیل طرح‌های در دست اجراء میزان  تولید میگوی پرورشی در استان به ۵۰ هزار تن افزایش می‌یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالکریم گراوند شامگاه پنجشنبه در نشست مشترک  استاندار و معاونان استانداری بوشهر و نماینده مردم بوشهر، گناوه .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیلم در مجلس شورای اسلامی حل مشکلات آبرسانی را یکی اولویت‌های استان دانست و اظهار داشت: در این راستا طرح‌های مهمی در بخش‌های سدسازی و شیرین‌سازی آب دریا تدوین و اجرایی شده است.

وی، از افزایش ظرفیت تولید آب از طریق شیرین‌سازی آب دریا خبر داد و افزود: 2 پروژه آب شیرین‌کن هر کدام به ظرفیت 10 هزار متر مکعب در شهرهای کنگان و بوشهر  فعال است که ظرفیت تولید آب  در پروژه شیرین‌سازی آب دریا در بوشهر از 10 هزار متر مکعب به 22هزار و 500 متر مکعب افزایش یافت .

وی با اشاره به افزایش 125 درصدی تولید آب در پروژه آب شیرین‌کن بوشهر تصریح کرد: در مجموع اکنون ظرفیت تولید آب از طریق شیرین سازی آب دریا در شهرهای بوشهر و کنگان به 32 هزار و 500 مترمکعب افزایش یافته است.

استاندار بوشهر با اشاره به اجرای طرح آب‌شیرین‌کن 35 هزار مترمکعبی بوشهر خاطرنشان کرد: این پروژه روند اجرایی مطلوب دارد که بر اساس تعهد سرمایه‌گذار تا پایان امسال وارد مدار تولید می‌شود.

گراونداز اجرای طرح‌های سدسازی خبر داد و با اشاره به اجرای 5 پروژه سدسازی تصریح کرد: اکنون پروژه سدسازی شامل خاییز تنگستان، دالکی دشتستان، باغان  و دشت‌پلنگ دشتی و ارغون دشتستان در حال اجراء است که بخشی از این پروژه امسال آبگیری و تعدادی از این سدها تا سال آینده تکمیل و افتتاح می‌شود.  

 وی به اجرای پروژه راه‌آهن بوشهر پرداخت و بیان کرد: این پروژه  در شورای عالی اقتصاد تصویب شد و هم اکنون پروژه خط ریلی در مسیر بوشهر در حال اجراست.

 استاندار بوشهر از افزایش ظرفیت سردخانه‌ها در اراضی کشاورزی استان بوشهر خبردادو خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر ظرفیت سردخانه‌های اراضی کشاورزی به ویژه در نخیلات استان بوشهر به  28 هزار تن افزایش یافته است.

گراوند با اشاره به طرح‌های سرمایه‌گذاری در راستای رونق تولید تصریح کرد:در سه ماه نخست  امسال با هدف رونق تولید 25 هکتار اراضی برای اجرای طرح‌های تولیدی به سرمایه‌گذاران واگذار شده است.

وی از افزایش 2 برابر اراضی پرورش میگو در استان خبر داد و با اشاره به افزایش 100 درصدی تولید میگوی پرورشی در استان بوشهر افزود: با تکمیل طرح‌های در دست اجراء تا پایان دولت میزان تولید میگوی پرورشی در استان بوشهر به 50 هزار تن افزایش می‌یابد.

استاندار بوشهرتوسعه مجتمع‌های  گلحانه‌ای را از دیگر برنامه‌ها دانست و گفت: در این راستا مجتمع‌‌های گلخانه‌ای استان بوشهر  250 درصد نسبت به سال‌های قبل افزایش یافته است. 

گراوند توسعه طرح‌های گردشگری را از دیگر طرح‌ها دانست و تصریح کرد: در این حوزه پروژه بوم‌گردی استان بوشهر که قبل از دولت تدبیر و امید یک واحد بود با اجرای پروژه‌های مختلف به 46 واحد بوم‌گردی رسیده و  با افتتاح پروژه‌های هتل سازی تعداد تخت‌ها 100 درصد افزایش یافته است. 

وی یکی دیگر از ظرفیت‌های استان بوشهر را تجارت دریایی دانست و با اشاره به فراهم شدن پهلوگیری  کشتی‌هایی با ظرفیت 30 هزار تن در بندر بوشهر افزود:با توسعه زیرساخت‌های این بخش، ظرفیت پهلوگیری کشتی‌های تجاری در بندر بوشهر به 50 هزار  افزایش می‌یابد.

استاندار بوشهر: 170 میلیارد تومان برای اجرای طرح توسعه اسکله بندر کنگان تخصیص یافتیک میلیارد قطعه بچه میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر ذخیره شداستاندار بوشهر: صادرات میگوی استان بوشهر تا 200 میلیون دلار در سال افزایش میابد

استاندار بوشهر با بیان اینکه بیمارستان 110 تختی  شهدای هسته‌ای بوشهر امسال تکمیل می‌شود خاطر نشان کرد: برای اجرای این پروژه با مشارکت وزارت بهداشت و نیروگاه اتمی 50 میلیارد تومان هزینه شده و 50 میلیارد تومان دیگر برای تکمیل و تجهیز آن نیاز است. 

انتهای پیام/190/ش

R41363/P/S6,53/CT11 بیشتر بخوانید... یک میلیارد قطعه بچه میگو در ۲۷۰۰ استخر پرورشی استان بوشهر ذخیره‌سازی شد یک میلیارد قطعه بچه میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر ذخیره شد استاندار بوشهر: مشکلات پرورش دهندگان میگوی استان بوشهر پیگیری می‌شود

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شیرین سازی آب دریا افزایش یافته استاندار بوشهر ظرفیت تولید آب استان بوشهر اجرای طرح هزار تن طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۵۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر