Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- ‌نهاوند با سطح زیر کشت بیش از ۱۲هزار و ۴۰۰هکتار انواع باغ‌های متنوع میوه ویژه مناطق سردسیری به عنوان قطب تولید محصولات باغی، دامی و کشاورزی در استان همدان است اما این ظرفیت بزرگ با مشکلی به نام کمبود صنایع تبدیلی روبه‌رو است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند، شهرستان نهاوند با سطح زیر کشت بیش از 12هزار و 400هکتار انواع باغ‌های میوه متنوع ویژه مناطق سردسیری به عنوان قطب تولید محصولات باغی، دامی و کشاورزی در استان همدان  به شمار می‌آید که مهمترین مشکلات آنها کمبود صنایع تبدیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریم حاج بابا علی مدیر جهاد کشاورزی نهاوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نهاوند اظهار داشت:  متأسفانه صنایع تبدیلی مانند کارخانجات تولید کمپوت، کنسانتره، آب‌میوه، خشکبار میوه، صنایع بسته‌بندی و غیره در شهرستان هم پای تولیدات رشد و توسعه نداشته و سبب بروز مشکلاتی برای این قشر زحمتکش و تولید کننده شده است.

وی افزود:  این مشکل سبب شده که بسیاری از محصولات باغی به صورت خام از شهرستان خارج شوند در صورتی که ایجاد این صنایع تبدیلی می‌تواند سبب رونق بخش کشاورزی و تولید اشتغال در شهرستان شود که مدیریت جدید جهاد کشاورزی بیشترین توان خود را برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و ایجاد تعاونی‌ها برای صنایع تبدیلی گذاشته است.

حاج باباعلی گفت: محصولات باغی شهرستان نهاوند شامل حدود سه هزار هکتار میوه‌های دانه‌دار مانند سیب، گلابی و به، چهار هزار هکتار میوه‌های هسته‌دار مانند آلبالو، گیلاس، هلو، شلیل، زردآلو و 600 هکتار میوه‌های دانه‌ریز مانند انگور و توت درختی است که در مجموع بیش از 145 هزار تن تولیدات باغی داریم.

توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی اولویت گلستان است/وجود بیش از 14500 واحد فعال در شهرک‌هاتحقیقات در صنایع تبدیلی و دارویی عناب و زرشک نیاز مبرم خراسان جنوبی استاعتبارات یارانه‌دار جهت راه‌اندازی صنایع تبدیلی به باغداران بروجردی پرداخت می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند بیان کرد: اگر صنایع تولیدی گسترش یابد به دنبال آن ایجاد اشتغال، صادرات و کیفیت بهتری برای محصولات داریم زیرا باغدار کشاورز و دامدار می داند برای جذب بازار باید رقابتی کار کند.

وی افزود: در نهاوند سه سردخانه ثمره‌نگهدار، سردخانه دولتی و سرخانه زاگرس برودت نیز ظرفیت نگهداری ده هزار تن سیب را دارند و اخیرا یک سرمایه گذار نهاوندی از کشور کانادا برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی شامل ایجاد سردخانه گلخانه و صنایع تبدیلی سرمایه گذاری کرده و شهریورماه فاز اول آن به بهره برداری می‌رسد.

همچنین تعدادی از باغداران نهاوندی در گفت‌و‌گو با تسنیم از مدیریت جهاد کشاورزی فرماندار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و بخش خصوصی برای احداث صنایع تبدیلی در شهرستان  نهاوند درخواست کمک داشتند.

گزارش از علی سهرابی

انتهای پیام/741/ش

R41405/P/S6,75/CT16 بیشتر بخوانید... پای‌لنگ پرورش شترمرغ در همدان/ تجارتی پرسود، اما محروم از صنایع تبدیلی است نماینده مردم گرگان در مجلس: فقدان صنایع تبدیلی یکی از مشکلات اصلی کشاورزی گلستان است گروه‌های جهادی در اشتغال‌زایی با صنایع تبدیلی برنامه داشته باشند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محصولات باغی صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۶۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود

محمد رضا حاجی رضا گفت: با توجه به نیاز استان به افزایش تولید گوشت مرغ، موضوع احداث واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در یک سال گذشته در اولویت برنامه‌های معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: برای تحقق این هدف، جلسات و مکاتبات مرتبط صورت گرفته و طرح‌های فنی و توجیه اقتصادی تهیه و ارائه شده‌است، همچنین استاندارد‌های لازم مشخص شده و با تعدادی از سرمایه گذاران و متقاضیان جلسات هماهنگی و معرفی برگزار گردید و موضوع با جدیت در حال پیگیری است.

حاجی رضا با اشاره به این که استان قم در اسفند ماه سال گذشته و فروردین ماه امسال رتبه اول جوجه‌ریزی مرغ گوشتی نسبت به تعهد را در سطج کشور کسب کرد، ادامه داد: با همکاری بهره‌برداران روند افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در قم طی ماه‌های آینده بر اساس نیاز بازار دنبال خواهد شد.

گفتنی است افزایش تعداد واحد‌های مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده می‌شود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.

بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش می‌یابد و در همین رابطه از حضور سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی