Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی پنجشنبه شب در نشست پیگیری سرمایه گذاری در طرح های اندیمشک در فرمانداری این شهرستان افزود:باید ظرفیت های استان در این حوزه ها تقویت و طرح های مربوطه با تلاش جمعی شتاب گیرد.

وی شهرستان اندیمشک را دارای ظرفیت های مطلوبی در این حوزه ها دانست و افزود:طی چهار سال اخیر شاهد تحولات چشمگیری در سطح شهرستان اندیمشک بوده ایم و این تلاش ها و همدلی مسئولین ارشد این شهرستان باید الگو قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:در بخش صنعت طرح های بزرگی همچون نیروگاه ، فولاد ، ۲ پتروشیمی و سایر طرح ها در شهرستان اندیمشک به خوبی در حال اجرا هستند.

شریعتی افزود:در طرح بندر خشک اندیمشک نیز با توجه به برنامه ریزی انجام شده مقرر شد راه آهن کشور نیز ورود کند اما تاکنون اقدامی از سوی راه آهن در این زمینه انجام نشده است.

استاندار خوزستان گفت:بندر خشک اندیمشک یک ضرورت مهم برای کشور و منطقه است و علاوه بر شهرستان اندیمشک ، کشور از مزایای آن برخوردار خواهد شد.

وی اظهار داشت: با توجه به رشد و توسعه کشور ، بندر امام خمینی ظرفیت محدودی دارد و اگر این بندر با رشد کشور بخواهد همچنان در صدر باشد باید یک بارانداز داشته باشد.

وی بیان کرد:لذا طرح بزرگ بندر خشک اندیمشک به عنوان یک طرح مهم و حتی ملی مورد توجه است و یک کمیته ویژه برای پیگیری و تسریع در روند امور آن تشکیل می شود.

شریعتی در بخش دیگری با اشاره به طرح کشاورزی مقام معظم رهبری گفت:در فاز یک این طرح ، اندیمشک با وجود شرایط بسیار مطلوب سهم کمی داشت که این شرایط می طلبد در فازهای بعدی این طرح جبران شود لذا در فاز دوم طرح کشاورزی مقام معظم رهبری بیش از هفت هزار هکتار سهم این شهرستان خواهد بود.

وی با اشاره به مطالبه شهرستان اندیمشک برای رفع مشکل شیلات بر ضرورت تسریع و رفع مشکلات آن از سوی مسئولان استان تاکید کرد و گفت:برای سایر موارد مطرح شده در این نشست در راستای رفع دغدغه حوزه صنعت و کشاورزی شهرستان اندیمشک حمایت و پیگیری لازم صورت می گیرد.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت:اندیمشک در بحث آمایش سرزمین به عنوان قطب کشاورزی معرفی شده و با توجه به ظرفیت های شهرستان در شورای برنامه ریزی هم قرار شد به عنوان قطب صنعتی مطرح شود.

فریدون حسنوند افزود:با وجود پیگیری بسیاری که برای تعدادی از طرح های این شهرستان صورت گرفت اما این طرح ها تاکنون به نتیجه مطلوب نرسیده اند و این موضوع مستلزم همکاری و حمایت بیشتر مسئولین استان است.

وی بیان کرد:شهرستان اندیشک به واسطه برخورداری از رودخانه های دز ، کرخه و بالارود و سدهای مربوطه نباید در خصوص آب مشکلی داشته باشد.

حسنوند ادامه داد:در طرح کشاورزی مقام معظم رهبری سهم شهرستان اندیمشک باید افزایش یابد زیرا شهرستان اندیمشک در بخش کشاورزی دارای شرایط مطلوبی است.

وی با اشاره به اینکه شیلات اندیمشک مهمترین طرح برای تحقق بخشی از فرصت های شغلی برای جوانان جویای کار است افرود:پیگیری بسیاری برای این طرح انجام و هزینه های هنگفتی نیز صورت گرفت اما این طرح متوقف شده است لذا با توجه به سرمایه گذاری صورت گرفته در این بخش  ضرورت دارد در واگذاری آن تسریع شود.

حسنوند ادامه داد:قرار بود در دریاچه های کرخه و دز و پائین دست آنها طرح پرورش ماهی اجرا شود اما محقق نشده است در صورتیکه اگر طرح پرورش ماهی در منطقه رونق بگیرد فرصت های شغلی زیادی برای جوانان این شهرستان ایجاد خواهد شد.

نماینده اندیمشک در بخش دیگری با اشاره به مشکلات به وجود آمده در زمینه واگذاری اسناد مالکیت اراضی اهالی بخش الوار گرمسیری اندیمشک گفت:با وجود اینکه برخی اراضی بیش از صد سال در اختیار ساکنان بوده اند اما جزء منابع طبیعی قرار گرفته اند که سبب نارضایتی و مشکلاتی برای ساکنان شده است لذا خواستار بررسی و تشکیل یک کمیته پیگیری برای این اسناد هستیم.

وی در بخش دیگری با انتقاد از سرمایه گذاری بسیار پایین تعاون روستایی در شهرستان اندیمشک گفت:با وجود حجم بالای تولید انواع محصولات کشاورزی در اندیمشک اما میزان سرمایه گذاری تعاون روستایی در این شهرستان در حد صفر است.

حسنوند با اشاره به تدوین برنامه پنج ساله کشاورزی شهرستان اندیمشک خواستار نگاه ویژه مسئولان استانی به این ظرفیت ارزنده شهرستان اندیمشک با توزیع مناسب اعتبار ، سرمایه گذاری و حمایت تعاون روستایی شد.

حسنوند در بخش دیگری بازار و اصناف اندیمشک را یک ظرفیت دانست و افزود:اصناف اندیمشک نیازمند حمایت هستند و انتظار می رود اصناف اندیمشک نیز از وام هایی که در حوزه صنعت ،معدن و تجارت پرداخت می شود بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه شهرستان اندیمشک در زمینه مشاغل خانگی ظرفیت ایجاد حداقل یک هزار فرصت شغلی را دارد خواستار پرداخت تسهیلات به مشاغل خانگی این شهرستان شد.

فرماندار اندیمشک نیز گفت:وضعیت زمین های کشاورزی و بکر مسیر کرخه می طلبد فعالیت های بهتری در زمینه کشاورزی در این شهرستان صورت گیرد.

پیمان جهانگیری با اشاره به مشکلات شهرستان در زمینه کشاورزی افزود:یکی از مشکلات اندیمشک موضوع پادگان امام رضا (ع) است که می تواند فرصت های شغلی بسیار خوبی به همراه داشته باشد اما این پادگان در نحوه واگذاری به یک فرد مشکلات اساسی دارد.

وی بیان کرد:حمایت از بخش صنعت و کشاورزی شهرستان با توجه به استعداد و ظرفیت های موجود ، سبب رشد چشمگیری در شهرستان اندیمشک خواهد شد.برنامه پنج ساله ای برای توسعه این ظرفیت ها تدوین شده و در صورت حمایت شاهد توسعه بیشتری در این بخش ها خواهیم بود.

جهانگیری در بخش دیگری با اشاره به فعالیت واحدهای تولیدی بسیار در زمینه تولید البسه پزشکی ، ماسک و توزیع رایگان در شهرستان اندیمشک خواستار حمایت از این واحدها با تامین مواد اولیه شد.

برچسب‌ها توسعه اقتصادی غلامرضا شریعتی اندیمشک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه اقتصادی غلامرضا شریعتی اندیمشک توسعه اقتصادی غلامرضا شریعتی اندیمشک شهرستان اندیمشک بخش دیگری سرمایه گذاری ظرفیت ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۶۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • فیلمی از خروش رودخانه در روستای خانیله اندیمشک
  • مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌های دز و کارون اجتناب کنند
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهیدان والامقام دزفولی در اندیمشک
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران