Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@22:46:54 GMT

افشای نگرانی‌های اوپک از ریسک موج دوم کرونا

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۵۸۲۹۳

افشای نگرانی‌های اوپک از ریسک موج دوم کرونا

تحقیقات داخلی اوپک که توسط رویترز مشاهده شده است، نشان می‌دهد این گروه صادرکننده نفت نگران است موج دوم شیوع ویروس کرونا به احیای اقتصادی ضربه زده و باعث شود طرح کاهش بی سابقه تولیدش برای متوازن کردن بازار شکست بخورد.

به گزارش ایسنا، اوپک، روسیه و سایر تولیدکنندگان که در قالب گروه اوپک پلاس توافق کاهش تولید ۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ میلیون بشکه در روز را از ماه مه به اجرا گذاشته اند، با اشاره به احیای تدریجی تقاضای جهانی برای نفت همزمان با گشایش اقتصاد‌ها از قرنطینه وضع شده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، اعلام کرده اند قصد دارند از اوت محدودیت عرضه خود را به ۷.۷ میلیون بشکه در روز کاهش دهند.

اوپک انتظار دارد تقاضای جهانی برای نفت پس از این که امسال ۹ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کرد، در سال میلادی آینده هفت میلیون بشکه در روز رشد کند. این گروه می‌خواهد تولیدش را در سال ۲۰۲۱ به میزان شش میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

اما تحقیقات داخلی اوپک که توسط رویترز مشاهده شده است، نشان می‌دهد که اگر موج دوم شیوع ویروس کرونا باعث وضع مجدد قرنطینه در سراسر جهان شود، اهداف مذکور به مخاطره خواهند افتاد.

چنین سناریویی تقاضا برای نفت را در سال ۲۰۲۰ به میزان ۱۱ میلیون بشکه در روز کاهش خواهد داد و از همه مهمتر، باعث اشباع ذخایر نفت می‌شود که معیار اصلی اوپک برای بررسی کارآمدی کاهش تولید است.

در این تحقیق که برای نشست روز چهارشنبه کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک پلاس آماده شده بود، آمده است: باید توجه داشت که در این سناریو، مجموع ذخایر نفت در سال ۲۰۲۰ به رکورد بی سابقه ۱.۲۱۸ میلیارد بشکه صعود خواهد کرد.

چنین آماری معادل نگه داشتن بیش از ۱۲ روز تولید جهانی نفت در ذخایر به دلیل تقاضای ضعیف است.

بر اساس گزارش رویترز، تحت چنین سناریویی، ذخایر نفت در سه ماهه سوم کاهش پیدا نخواهند کرد و در سه ماهه چهارم تنها اندکی کاهش پیدا می‌کند و حدود ۱۴۹ میلیون بشکه بالاتر از میانگین پنج ساله ذخایر در کشور‌های صنعتی سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD) می‌ماند.

اوپک اعلام کرده که می‌خواهد ذخایر نفت را در میانگین پنج ساله یا پایینتر از آن نگه دارد. تحت سناریوی اولیه، پیش بینی شده است که ذخایر نفت در کشور‌های عضو OECD تا پایان سال ۲۰۲۰ به میزان ۱۰۴ میلیون بشکه پایین میانگین پنج ساله خواهد بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اوپک موج دوم کرونا میلیون بشکه در روز ذخایر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۸۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل خشم آلگری: در این وضعیت ریسک نکنید

به گزارش "ورزش سه"، یوونتوس شب گذشته در چارچوب رقابت‌های هفته سی و پنجم سری آ ایتالیا روبه‌روی رم به میدان رفت و به تساوی 1-1 برابر این تیم رضایت داد تا بار دیگر نتیجه نه‌چندان خوبی در مسابقات این فصل گرفته باشد.

یووه در حال حاضر با ۶۶ امتیاز از ۳۵ بازی در جایگاه سوم جدول رده‌بندی رقابت‌های سری ایتالیا قرار دارد و بولونیا با دو امتیاز کمتر در جایگاه چهارم ایستاده است و این نگرانی وجود دارد که آنها حتی فرصت کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل آینده را هم از دست بدهند.

برمر پس از پایان این دیدار در گفت‌وگو با درباره شرایط بازی اظهار داشت: «ما می‌خواستیم ببریم اما اتفاق رخ نداد و باید بیشتر تلاش کنیم. امروز فضاهایی وجود داشت اما نتوانستیم به خوبی از آنها استفاده کنیم. باید به تلاش کردن ادامه دهیم و امیدوارم که بتوانیم در دیدارهای آینده هم همین‌طور خوب بازی کنیم.»

او در پاسخ به سوالی درباره دلیل عصبانیت آلگری از بازیکنانش گفت: «من فکر می‌کنم او از دست ما عصبانی شد چون در دقایق پایانی ریسک زیادی انجام دادیم. با این حال از این موضوع به خوبی مطلع هستیم که باید کارمان را در سریع‌ترین زمان ممکن تمام کنیم و در همین مسیر پیش برویم.»

دیگر خبرها

  • دلیل خشم آلگری: در این وضعیت ریسک نکنید
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت