Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-03@23:32:25 GMT

چرا باید قهوه بنوشیم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۱۷۱۳

صراط: قهوه برای بسیاری از مردم جهان یک عادت است؛ عادتی که اگر یک روز آن را انجام ندهند به شدت بی تاب و بی قرار می‌شوند. از سوی دیگر افراد زیادی در جهان هستند که قهوه دوست ندارند، اما با تمام این اوصاف قهوه که یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان به شمار می‌رود چه خصوصیات مثبتی دارد که این گونه جمعیت زیادی را به سمت خود جلب کرده است؟ بسیاری نسبت به این ویژگی‌های مثبت قهوه ناآگاه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قهوه شادی آور

جام جم آنلاین به نقل از health نوشت: نوشیدنی شادی آور: قهوه یک نوشیدنی ۱۰۰ درصد شادی آور است. محققان دریافتند که نوشیدن قهوه با احساسات مثبت از جمله لذت، مهربانی، محبت، رضایت، دوستی، آرامش و خوشبختی مرتبط است. این یافته‌ها همچنین اشاره کرد که هیچ احساسی منفی به مصرف قهوه گره نخورده است.

منبع آنتی‌اکسیدان

قهوه حاوی آنتی اکسیدان است. دانه‌های قهوه در واقع دانه‌های داخل یک میوه کوچک روشن قرمز یا زرد هستند. هر دو دانه و میوه سرشار از آنتی اکسیدان هستند. به عبارت دیگر، قهوه به طور پیش فرض منبع اصلی آنتی اکسیدان‌ها می‌شود.

آنتی اکسیدان‌های موجود در قهوه با محافظت از سلامت مرتبط هستند. اسید کلروژنیک و پلی فنول موجود در قهوه باعث کاهش التهاب می‌شود و ممکن است نقش مهمی در محافظت در برابر بیماری‌های مزمن از جمله چاقی داشته باشد.

کاهش ریسک دیابت نوع دو

قهوه ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد. متاآنالیز در سال ۲۰۱۸ از ۳۰ مطالعه قبلی منتشر شده نتیجه گرفته است که مصرف قهوه به طور معکوس با خطر دیابت نوع ۲ همراه است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به این بیماری برای هر فنجان در روز ۶ درصد کاهش یافته است. دانشمندان می‌گویند دلایل احتمالی این پیوند شامل اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قهوه، توانایی تقویت کالری سوزی و تأثیر آن بر محتوا و تنوع میکروب‌های روده است.

کاهش دیگر بیماری‌ها

قهوه با نرخ پایین ابتلا به بیماری‌های دیگر گره خورده است. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف قهوه ممکن است در برابر برخی سرطان‌ها از جمله سرطان سینه و پروستات و همچنین بیماری قلبی و پارکینسون از بدن محافظت کند. مصرف قهوه نیز با جلوگیری از کاهش شناختی و کاهش خطر سکته مغزی همراه است.

قهوه کافئین دار هوشیاری را افزایش می‌دهد و همچنین ممکن است حافظه را تا ۲۴ ساعت پس از مصرف بهبود بخشد.

بهبود عملکرد

قهوه ممکن است باعث تقویت عملکرد روزانه شما و بهبود عملکرد در فعالیت‌های ورزشی شود. مطالعات متعددی نشان داده اند که در صورت اعتدال در نوشیدن قهوه، عملکرد ورزشی بهبود می‌یابد. اثرات آن شامل بهبود گردش خون، افزایش قدرت عضلانی، استقامت و قدرت به علاوه کاهش درد است. این ممکن است به شما کمک کند فقط در حین تمرینات فشار کمتری را تحمل کنید که این در نتیجه باعث بهبود بهتر قدرت عضلات یا استقامت می‌شود.

تعادل در مصرف

هرگز نباید فراموش کنید که نوشیدن قهوه هم حدی دارد. مصرف بیش از اندازه آن در طول روز باعث ایجاد مشکلاتی در بدن نظیر کم خوابی می‌شود. یک مشکل دیگر این است که بسیاری افراد در هنگام نوشیدن قهوه آن را با دیگر مواد شیرین و مضر همانند قند و کیک همراه می‌کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: قهوه دیابت دیابت نوع دو صراط آنتی اکسیدان نوشیدن قهوه مصرف قهوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۱۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود

ویتامین‌ها چه نقشی در افزایش وزن می‌توانند داشته باشند؟ ویتامین‌های چاق کننده کدامند؟ آیا خوردن قرص ویتامین دی باعث چاقی می‌شود؟ کمبود چه ویتامینی باعث گرسنگی می‌شود؟ آیا می‌دانستید برخی از ویتامین‌ها در اشتها نیز تأثیر می‌گذارند و در نتیجه باعث می‌شود که غذای بیشتری بخوریم و بنابراین بر چاق شدن تأثیر می‌گذارند. به عنوان مثال، سطح پایین ویتامین B ۶ سطح سرتونین مغز را کاهش می‌دهد و همین موضوع بر افزایش اشتها تأثیر می‌گذارد. از طرف دیگر برخی از افراد مولتی ویتامین‌ها را بر افزایش وزن و یا لاغری مقصر می‌دانند و به سبک زندگی و برنامه غذایی خود توجه نمی‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، ممکن است ویتامین D بتواند به عنوان ویتامینی که افزایش اشتها را تحریک می‌کند، مطرح شود. ویتامین D در واقع یک هورمون است که در بدن ساخته می‌شود و نقش مهمی در تنظیم سطح سرمی سایر هورمون‌ها و عملکرد سیستم عصبی دارد. برخی مطالعات نشان داده‌اند که کمبود ویتامین D می‌تواند باعث کاهش اشتها و افزایش ریسک ابتلا به کاهش وزن شود. بنابراین، مصرف ویتامین D به صورت معتدل و بر اساس توصیه پزشک ممکن است در افزایش اشتها و وزن مفید باشد.

مهم است بدانید که تعدادی عوامل دیگر نیز می‌توانند بر روی اشتها تأثیر بگذارند، از جمله فعالیت بدنی منظم، روزمره، تنوع رژیم غذایی، مصرف غذا‌های پرکالری، تغذیه متعادل و سلامت عمومی بدن. به همین دلیل، بهتر است با متخصص تغذیه یا پزشک مشورت کنید تا رژیم غذایی و مکمل‌هایی که ممکن است اشتها را تحریک کنند، به شما توصیه شوند.

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن