Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اکوفارس به نقل از اویل پرایس، شرکت بازاریابی نفت عراق اعلام کرد این کشور صادرات نفت خود را به منظور تعهد کامل به قرارداد کاهش تولید اوپک پلاس پایین می آورد.

 شرکت بازاریابی نفت عراق، سومو، به حداقل شش خریدار خود در آسیا اعلام کرده نمی تواند در ماه اوت طبق قراردادهای قبلی به آنها نفت بفروشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی به برخی از این خریداران اعلام شده هیچ نفتی در ماه اوت برایشان ارسال نمی شود ولی در سپتامبر نفت مورد نیاز خود را طبق قراردادهایشان دریافت می کنند.

عراق از جمله تولید کنندگانی بود که به سختی از سقوط قیمت نفت در ماه مارس ضربه خورد چون اقتصاد آن شدیدا وابسته به درآمدهای نفتی است. وزیر نفت عراق در آن زمان از اوپک خواست جلسه ای اضطراری برگزار کرده و در مورد تمام راه های احتمالی جهت توقف کاهش قیمت نفت مذاکره کنند.

 بهترین راه برای مهار روند کاهش قیمت نفت، کاهش بیشتر تولید بود. عراق هم به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ اوپک مجبور بود تولید خود را پایین بیاورد ولی متعهد ماندن به قرارداد کاهش تولید برای عراق بسیار چالش برانگیز بود.

 قرار بود قرارداد کاهش تولید جدید از ماه مه اجرایی شده و 9.7 میلیون بشکه در روز از تولید اعضای ائتلاف اوپک ‌پلاس کم شود. سهم عراق از این کاهش تولید 3.6 میلیون بشکه در روز بود ولی تنها 3 میلیون بشکه در روز در ماه مه تولید خود را پایین آورد.

 این کشور به همراه نیجریه و آنگولا نتوانستند به تعهدات خود طبق قرارداد کاهش تولید عمل کنند تا جایی که عربستان مجبور شد آنها را با یک جنگ قیمت دیگر تهدید کند.

 دولت عراق در ماه ژوئن از شرکت های خارجی که در میادین نفتی بزرگ آن فعالیت می کنند، از جمله اکسون، بریتیش پترولیوم و لوک اویل خواست روزانه صدها هزار بشکه دیگر از تولید نفت خود را پایین بیاورند. عراق مجبور است نه تنها به تعهد خود برای کاهش تولید در ماه‌های جولای، اوت و سپتامبر عمل کند، بلکه باید عدم تعهد به این قرارداد در ماه‌های مه و ژوئن را هم جبران کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۲۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • قیمت دینار عراق امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران