Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان توسعه دهنده واکسن ویروس کرونا در دانشگاه آکسفورد تصمیم دارند «آزمایش بالینی چالشی»(challenge trial) انجام دهند. این آزمایش اقدامی بحث برانگیز است زیرا هنوز هیچ درمان تایید شده ای برای مقابله با این بیماری وجود ندارد.

در «آزمایش بالینی چالشی» داوطلبان به طور عمدی و در شرایط کنترل شده آزمایشگاهی در معرض ویروس کرونا قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بدان معنا است که آزمایش را می توان در چند هفته انجام داد و به تعداد افراد کمتری برای نیاز است.

مرحله نخست واکسن توسعه یافته در دانشگاه آکسفورد تاکنون روی هزار داوطلب انگلیسی آزمایش شده که جزئیات کامل آن در هفته آینده در نشریه لنست منتشر می شود.

از سوی دیگر هم اکنون ده ها هزار نفر در انگلیس، برزیل، آفریقای جنوبی و آمریکا استخدام شده اند تا مرحله سوم آزمایش بالینی این واکسن برگزار شود.

این درحالی است که پروفسور آدریان هیل، مدیر انستیتو جنر و یکی از محققان ارشد این پروژه اعلام کرده به طور موازی مشغول آماده سازی مقدمات آزمایش واکسن روی افراد سالم و قرارداد آنها در معرض ویروس است.

به گفته هیل، محققان آکسفورد مشغول بررسی جنبه فنی مقدمات در آزمایشگاه ها هستند. او در این باره می گوید: ما امیدواریم این آزمایش را تا پایان سال جاری انجام دهیم. احتمالا فرایند آن به طور موازی با مرحله سوم آزمایش بالینی ویروس انجام و تکمیل شود. البته باید اشاره کنیم این آزمایش ها مکمل یکدیگر هستند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا آزمایش بالینی کووید ۱۹ واکسن آزمایش بالینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۳۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون

 به گزارش تابناک به نقل از مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاورد‌های نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشور‌های پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

 وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و دارو‌های مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشور‌های منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیاز‌های بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

دیگر خبرها

  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون