Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محمدی گفت: پایگاه بسیج خواهران مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) در دوره شیوع ویروس کرونا محل فعالیت کارگاه خیاطی شد و با جدیت در تولید ماسک موفق هستند که در مجموع، حدود ۶۰ خانم سرپرست خانوار در قالب شبکه اشتغال، در آن مشغول به کار شده‌اند.

حجت‌ الاسلام والمسلمین «علی محمدی» در گفت‌ و‌ گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون‌ های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه رویکرد اهالی مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) در دوره شیوع ویروس کرونا ایجاد شبکه ارتباطی میان مساجد بود تا بتوانیم از طریق هم افزایی کارهای مختلف را در سطجی وسیع انجام دهیم، اظهار کرد: بر همین اساس مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) با همکاری مساجد حضرت ولیعصر (عج) تقی آباد و حضرت صاحب الزمان (عج) فیروزآباد اقدام به ایجاد شبکه اشتغال کرد تا گامی برای تحقق جهش تولید که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، برداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جماعت مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) (واقع در شهر ری، میدان معلم، کوی اسلام) افزود: پایگاه بسیج برادران این مسجد -شهید صدوقی- در دور نخست شیوع ویروس کرونا در کشور ،کارگاه خیاطی در اتاق این پایگاه و باشگاه ورزشی این مسجد راه اندازی و روزانه بیش از هزار ماسک تولید می کرد.

 

وی تصریح کرد: پایگاه بسیج خواهران مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) در دور جدید شیوع ویروس کرونا محل فعالیت کارگاه خیاطی شده و با جدیت در تولید ماسک موفق هستند. در مجموع، برای حدود 60 خانم سرپرست خانوار در قالب این شبکه اشتغال، زمینه اشتغال فراهم شده است.

 

محمدی با بیان اینکه ماسک های تولید شده در کارگاه خیاطی مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) با سود اندک به فروش می رسد و البته تعدادی از آنها میان نیازمندان توزیع می شود، ابراز کرد: از محل این سود و البته مشارکت خیران و اهالی مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) توانستیم تاکنون هزار بسته ارزاق میان خانواده های نیازمند توزیع کنیم.

 

امام جماعت مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) افزود: تولید و توزیع داروی امام کاظم (ع)، تشویق مردم به مطالعه درباره طب سنتی و تعذیه با محوریت خوراک سالم و سنتی و تهیه دستگاه ازن ساز، از اقدامات دیگر این مسجد در دوره شیوع ویروس کرونا بوده است.

 

وی ادامه داد: یکی از اتفاقات خوب در دوره شیوع ویروس کرونا نجات یک کارگاه خیاطی از ورشکستگی بود به طوری که صاحب این کارگاه عملا ورشکسته شده بود تا اینکه با همکاری پایگاه بسیج شهید صدوقی، توانست کارگاه خود را دوباره فعال کند و اکنون در زمینه تولید ماسک بسیار موفق است.

 

محمدی در ادامه با بیان اینکه هیچ یک از برنامه های فرهنگی مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) تعطیل نشده اند بلکه صرفا رویکرد ما در برگزاری برنامه ها عوض شده است، تاکید کرد: توانسته ایم از طریق پیام رسان ها در فضای مجازی به ویژه لایو اینستاگرام برنامه های قرآنی، فرهنگی و هنری را اجرا کنیم. برای نمونه محتوای مسابقه کتاب خوانی را بین دو هزار نفر در شهرری توزیع کردیم که بیش از هزار و 400 نفر در آن شرکت کردند.

 

وی در پایان با بیان اینکه برنامه های مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) برای فصل تابستان نیز به صورت مجازی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: راه اندازی شبستان مجازی این مسجد توانست مانع از تعطیل شدن برنامه ها در مناسبت های مذهبی و ملی و فصل تابستان شود.

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد فاطمه الزهرا س کمک مومنانه کارگاه تولید ماسک مسجد تراز اسلامی دوره شیوع ویروس کرونا مسجد حضرت فاطمه الزهرا کارگاه خیاطی پایگاه بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۴۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، یکصد و دومین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به ریاست دکتر کشت‌کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه و با حضور اعضای کارگروه دوره ‌های کوتاه مدت و کمیته تعیین شهریه دانشگاه برگزار شد.

علیرضا خیابانی سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه و دبیر کارگروه با اعلام این خبر به تشریح اهداف دوره پسیو فیبر نوری به عنوان یکی از دوره ‌های کاربردی مهم و مصوب این جلسه از کارگروه پرداخت و اظهار داشت: هدف از اجرای این دوره، آموزش کامل عملیات کامل کابل‌ کشی، مفصل‌ بندی، تست و راه ‌اندازی فیبر نوری است و شایستگی ‌هایی که مهارت‌ جویان با شرکت در این دوره کسب می‌ کنند شامل آشنایی با تجهیزات پسیو فیبر نوری، مراحل کار با دستگاه فیوژن و انجام عملیات فیوژن زنی و تست و اندازه ‌گیری میزان افت خطوط فیبر نوری و آشنایی با کارکرد قلم نوری و تجهیزات پسیو است و این دوره برای اولین بار تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان برگزار می شود.

سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: علاوه بر این دوره، ‌مجوز دوره‌ های دیگری نظیر مدیریت منابع انسانی، تحلیل رفتار کارکنان با مدل دیسک، تولید گیاهان آپارتمانی و متصدی کافی شاپ صادر شده که علاق‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات و کسب اطلاعات بیشتر به پرتال دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی https://sto.uast.ac.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6096890

دیگر خبرها

  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • لحظاتی از حضور مهمانان ویژه مسجد مقدس جمکران
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور