Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  احمد وحیدی در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره بودجه ۱۴۰۰، سیاست‌های کلی جذب نیرو در آموزش و پرورش که معاون وزیر آموزش و پرورش به آن‌ها اشاره و برای پیشبرد آن و کمک مجلس اعلام آمادگی کرد گفت: در سیاست‌های کلی جذب نیرو یک نگاه ویژه وجود دارد و آن این است که آموزش و پرورش در مقابل مجلس معمولا منفعل عمل کرده و نیامده نیازسنجی کند و بر اساس آن ساماندهی نیرو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: آموزش و پرورش منتظر است که مجلس قانونی را بگذراند و بخشی از نیرویی که تعیین تکلیف نشده است را تعیین تکلیف کند و او این نیرو‌ها را جذب کند. نگاه کلیاش تا سال ۱۴۰۴چه بوده است؟ اگر تا آن زمان ۶۴۰ هزار نیرو نیاز داریم و این همه نیروی بازنشسته داریم چه اقدامات و برنامه ریزی‌هایی برای جایگزینی نیرو در این سال‌ها انجام شده است؟.بیشتر بخوانید: هیچ تغییری در موضوع سهمیه‌های کنکور نهایی نشده است کمیسیون آموزش به زمان برگزاری کنکور ورود نکرد

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نیروی مورد نیاز تنها از طریق ورودی دانشگاه فرهنگیان به تنهایی محقق نمیشود گفت: ناچاریم نیروی جدید بگیریم و برای آن راهکار داشته باشیم. نیرو‌های جدیدی نیز در آموزش و پرورش خدمت میکنند که تکلیف آن‌ها را مشخص نکردهایم و هرساله جمعی از آن‌ها معترض هستند.

وی در پاسخ به اینکه آیا شما و آموزش و پرورش این آمادگی را دارید که یک طرح مشترک ارائه دهید؟ گفت: بله، آموزش و پرورش با کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات یک طرح مشترک بنویسند تا برای یک دوره پنج ساله یک برنامه بنویسیم. ما هم آمادگی داریم در قالب جلسات مشترک با آموزش و پرورش، راه‌های تامین منابع انسانی را بررسی و در نهایت به یک خروجی برسیم.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره سیاست‌های کلی جذب نیرو و ساماندهی نیروی انسانی اظهار کرد: این پیشنهادات خوب هستند و باید جمع بندی شوند که همگرایی مجموعه‌های اجرایی و تقنینی را می‌طلبد. اما درباره اصلاح تقویم آموزشی که مورد اشاره قرار گرفت باید گفت که برنامه درسی ملی قبلا در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب شده و اگر قرار است برنامه درسی ملی تغییر و یا اصلاح شود باید در آموزش و پرورش و از همین طریق انجام شود و به مجلس برنمی گردد.

وی ادامه داد: در سند تحول شش زیرنظام وجود دارد که یکی از آن‌ها برنامه درسی ملی است و تغییر در برنامه درسی ملی از طریق شورای عالی آموزش و پرورش قابل انجام است. اگر قرار باشد ساعات آموزش اصلاح شود باید کتاب‌های درسی هم ساده سازی شود و برنامه محور باشند. ولی تصمیم سازی درباره برنامه درسی ملی برعهده شورای عالی است و نیازی به مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارد و زیرنظام برنامه درسی ملی در سندتحول بنیادین است.

وحیدی درباره زمان برگزاری کنکور سراسری ۹۹ اظهار کرد: تصمیم سازی برای اجرای کنکور با توجه به شیوع کرونا، کار یک مجموعه نیست و ستاد ملی کرونا درباره آن تصمیم گیری می‌کند. از نگاه مردم و آن‌ها که دارند برای کنکور آماده می‌شوند قطعا با توجه به اینکه کنکور امسال یک ماه به تعویق افتاده و عملا یک ماه دارد دیرتر برگزار میشود همه مجموعه‌ها و نهاد‌های کشور باید برای اجرای کنکور به کمک بیایند. اگر الزامات و پروتکل‌های بهداشتی سختگیرانه‌ای نیاز دارد لازم است یک فضای عمومی به وجود بیاید و همه کمک کنند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تا حال حاضر که زمان برگزاری کنکور پایان مرداد ماه اعلام شده است؛ هیچ تغییر و تصمیم جدیدی درباره زمان کنکور صورت نگرفته است. سه کنکور سراسری، ارشد و دکترا برگزار میشود. کنکور سراسری یک میلیون و ۵۰ هزار، کنکور ارشد ۴۵۰ هزار و دکترا ۱۷۵ هزار نفر شرکت کننده دارند که کنکور ارشد و دکتری به تعویق افتاد، ولی برای کنکور سراسری هنوز یک ماه فرصت وجود دارد و نباید استرسی ایجاد کنیم که ممکن است زمان آن تغییر کند بلکه باید این فضا را ایجاد کنیم که برنامه محور حرکت می‌کنیم. نباید صورت مسئله را پاک کنیم.

وی افزود: یک میلیون دانش آموز پایه دوازدهم امسال حداقل در۱۲ جلسه امتحان نهایی شرکت کردند و پروتکل‌ها رعایت شد. باید همه جوانب دیده شود؛ اگر کنکور امسال را به تاخیر بیندازیم مشکل سربازی پسران را باید چه کنیم؟ سال آینده کلاس دوازدهمی‌های جدید هم اضافه میشوند، این‌ها باید با هم کنکور بدهند یا جدا؟ پس باید سناریو‌های مختلفی مطرح باشد که حقی از کنکوری‌ها تضییع نشود. اگر سال آینده مدارس کاملا باز باشد آیا آن‌ها که امسال سه ماه مدرسه نرفتند با دانش آموزان جدید در رقابت برابر هستند؟ یا اگر آموزش کلا مجازی شود وضعیت آن‌ها که امسال چندماه به مدرسه رفتند بهتر نیست؟.

وی افزود: سال ۹۹ شرایط کشور ویژه است و می‌طلبد که به کنکور هم نگاه فراگیر داشته باشیم. مجموع‌های مانند ستاد ملی کرونا و دستگاه‌های مختلف اجرایی باید کمک کنند؛ برخی کشور‌ها برای برگزاری کنکور ادارات را تعطیل و از فضای دولتی استفاده کردند، باید حداقل به فضای فعلی برگزاری کنکور ۵۰ درصد اضافه کنیم. باید در یک ماه همه خودشان را موظف کنند که کنکور بخوبی برگزار شود.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه «برای آنکه امن‌ترین کنکور برگزار شود نظر شما چیست که موسسات کنکوری به میدان بیایند و خودشان هزینه برگزاری کنکور را تامین کنند و از جیب خودشان برای این موضوع هزینه کنند؟» گفت: از جیب خودشان هم نیست، از جیب کسانی است که برای کنکور هزینه کردهاند؛ از سودی است که تا کنون کسب کردهاند.

وی ادامه داد: آن‌ها از محل عدم بر گزاری آزمون‌های حضوری است که پولش را قبلا گرفته بودند، ولی مجازی برگزار کردند. درآمد انبوهی از این محل به جیب این موسسات رفته است. سازمان سنجش این‌ها را موظف کند که پای کار بیایند. حتما با این پیشنهاد موافقم. زیرا حتما درآمد‌های کلانی داشته اند؛ بر سردرشان می‌نویسند "وقف عام"، وقف عام برای چه روزی است؟.

وحیدی درباره اینکه افراد در آموزش و پرورش با رسیدن به سن ۴۵ سالگی دیگر نمی‌توانند به عنوان مدیر مدرسه فعالیت کنند گفت: اگر برای کسی که میخواهد بعد از سال‌ها و برای اولین بار مدیر مدرسه شود چنین سقف سنی گذاشته شود اشکالی ندارد، اما یک اشتباهی که صورت گرفته این است که اگر کسی ۲۰ سال سابقه مدیریتی داشته، چندسال به کلاس رفته و حالا میخواهد در سال‌های آخر خدمتش دوباره مدیر بشود دیگر بر اساس این مصوبه نمی‌تواند. یعنی کسی که تجربه مدیریتی دارد کنار برود.

وی ادامه داد: باید سنوات مدیریتی افراد را به سن مدیریتی اضافه می‌کردند نه اینکه مدیر را از مدیریت بردارند. چرا شرط سنی گذاشته شده است؟ اگر هدف این بوده که خیلی‌ها در سنین جوانی مدیر شوند یک افتخار است، اما اگر کسی با ۲۰ سال سابقه بخواهد کنار گذاشته شود یک نوع تبعیض است.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره مدرسه تلویزیونی نیز اظهار کرد: مدرسه تلویزیونی حتما خوب است، اما یکسویه است اگر تعامل بین دانش آموز و معلم برقرار نشود کلاس ماهیت خودش را از دست می‌دهد. فقط آموزش می‌دهیم، ولی نمی‌دانیم دانش آموز گوش می‌دهد یا خیر. آموزش آنلاین میتواند در کنار آموزش تلویزیونی باشد با ترکیب هر دو روش موافقم. در استان‌ها هر دو روش انجام شد و موفق بود، اما معتقدم در آموزش مجازی باری به تنهایی روی دوش آموزش و پرورش گذاشته شد که نباید به تنهایی این بار را به دوش بکشد.

وحیدی ادامه داد: وزارت ارتباطات، شرکت‌های اینترنتی که میلیارد‌ها درآمد کسب می‌کنند نباید به کمک خانواده‌های محروم بیایند و زیرساخت‌های اینترنتی فراهم کنند؟ اگر ستاد کرونا تصمیمی می‌گیرد و وزارت آموزش و پرورش با فقر مالیاش شبکه شاد را راهاندازی می‌کند دیگران نباید پشت آموزش و پرورش را خالی بگذارند. در ایام کرونا برخی از گرسنگی دارند تلف می‌شوند برخی هم از سیری دارند می‌ترکند. عد‌های درآمد‌های آنچنانی از بستر اینترنت دارند. سیمکارت ملی و تبلت ملی نیاز است. منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کنکور سراسری ویروس کرونا زمان برگزاری کنکور آموزش و پرورش برنامه درسی ملی کنکور سراسری شورای عالی یک ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۵۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری بیش از ۵۰ هزار کلاهبردار فروش سوالات کنکور/ اینترنت در زمان برگزاری آزمون قطع نمی‌شود

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور امشب (چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در برنامه زنده تلویزیونی، ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ اظهار کرد: بنده به اندازه همه یک میلیون و ۲۰۰ هزار داوطلب استرس دارم؛ چرا که حساسیت های کار زیاد است و نگران هستیم که شرایط کنکوری ها عادلانه رقم نخورد؛ بنابراین باید مراقب باشیم تا تلاش چندین ساله تمام افراد در فضای رقابتی سالم رقم بخورد.

وی افزود: امشب تا صبح تمام دست اندرکاران برگزاری کنکور بیدار خواهند ماند؛ چرا که شرایط به خوبی باید پیش رود تا پرسش نامه و پاسخ نامه روی میز داوطلب قرار بگیرد؛ پس شرایط سنگینی را در مسیر خود خواهیم داشت، امشب تمام دفترچه ها و سوالات در نقطه های هدف قرار گرفته و تحت حفاظت دستگاه های متعددی از نیروی های نظامی تا حفاظتی و عوامل اجرایی هستند و کسی به هیچ عنوان نمی تواند تا ساعت ۶ صبح به سوالات نزدیک شود، چرا که در محیط ایزوله و بسته با ۲ تا ۳ پلمپ مشخص قفل شده که اگر این اتفاق رخ دهد، با کمک دستگاه های سیگنال اعلام خواهد شد. 

پورعباس تصریح کرد: اولین کسی که سوالات کنکور را باز می کند خود داوطلب است و تمام همکاران از ۵ فروردین تا به امروز در قرنطینه بودند و با هیچ فردی حتی خانواده هایشان ارتباط الکترونیکی و حضوری نداشته اند.  

معاون وزیر علوم ادامه داد: نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دی برگزار شد که در آن زمان با فضای برف و بوران زیادی مواجهه شدیم که برای ساکنان کوهستان سختی هایی را به وجود آورد؛ به همین علت با نظر وزارت آموزش و پرورش و سازمان سنجش جهت فرصت مجدد به داوطلبان نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ به اردیبهشت موکول شد و با توجه به اینکه تمام دروس داوطلبان به اتمام رسیده است، فضای رقابت سالم تر و هوا مطلوب تر است. اما، ۲ شهر در سیستان بلوچستان دچار سیل شده اند که با هماهنگی کامل استانداردی  داوطلبان این منطقه با تمهیدات اندیشیده شده در کنکور شرکت می کنند و اگر لازم باشد با هلی کوپتر هم خدماتی ارائه می کنیم. 

پورعباس با بیان اینکه تعداد داوطلبان کنکور امسال در نوبت اول یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ نفر است؛ تاکید کرد: در نوبت اول به علت هم‌زمانی با آزمون فرهنگیان بیشتر است، اما تعداد داوطلبان نوبت دوم ۹۵۰ هزار نفر است. 

وی افزود: نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ که به پایان برسد، داوطلبان از نوبت اول ۱۴۰۲ تا نوبت دوم ۱۴۰۳ دارای ۴ امتیاز معتبر هستند و با نتیجه هر کدام از آزمون ها که بخواهند می توانند متناسب با رتبه بهتری که کسب کرده اند انتخاب رشته کنند؛ البته در صورتی می توانند که مجاز شده باشند؛ چرا که در سال های گذشته هر داوطلب کنکوری تنها یک بار در سال شانس قبولی در کنکور دارند. 

پور عباس تاکید کرد: تعداد نسبت زنان به مردان شرکت کننده در کنکور سراسری ۶۰ به ۴۰ بود که امسال ۶۳ به ۳۷ درصد است، یعنی انگیزه مردان بیشتر به فعالیت در بازار کار هدایت شده است. تنها کشوری هستیم که فضای تحصیلی ویژه ای را برای بانوان فراهم کرده ایم، در رشته ریاضی شاهد حضور بیشتر مردان نسبت به بانوان هستیم؛ چرا که فعالیت در معدن بیشتر مورد پسند آقایان است. 

اینترنت در زمان برگزاری کنکور قطع نمی شود 

وی درباره قطع اینترنت در حوزه های کنکور گفت: قطع اینترنت هیچ ضرورتی ندارد، چرا که آشکارسازها به شیوه خاص عمل می کنند و اگر در سال های گذشته اینترنت را قطع می کردیم به این دلیل بود که امکانات فعلی را نداشتیم.   

پور عباس بیان کرد: برخی از سودجویان فعال در شبکه های مجازی سعی در گمراهی مردم دارند و به شیوه های بسیار ناجوانمردانه به تلکه کردن آنها با فروش سوالات کنکور می پردازند و از آنجایی که فروش سوالی در کار نیست، ولی داوطلب اعتراف کرده که به این کلاهبرداران اعتماد دارد، پس اگر بخواهد اعتراض و شکایتی کند مورد آزار و اذیت کلاهبرداران قرار خواهد گرفت. 

ترک ۱۹ هزار کنکوری از کانال های تقلب در کنکور 

وی گفت: با رصدی که انجام دادیم، امروز حدود ۱۹ هزارنفر یه ترک کانال های غیر مجاز فروش سوالات کنکور اقدام کردند که امر مهمی است، داوطلبان تا فردا صبح این کانال ها را ترک کنند. این سامانه ها تحت رصد کامل نیروهای امنیتی قرار دارد و اگر ترک نکنند و فردا آشکار سازی تقلب آنها را کشف کند از حضور در آزمون های متعدد در سال های جاری طرد خواهد شد؛ چرا که تخلف در کنکور محرومیت از آزمون را به همراه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • بازدید رئیس ستاد برگزاری آزمون‌های اردبیل از حوزه‌های امتحانی کنکور
  • بازدید رئیس ستاد برگزاری آزمون‌های سراسری اردبیل از حوزه‌های امتحانی کنکور
  • رقابت بیش از ۴۵ هزار داوطلب کرمانی در کنکور
  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • دستگیری بیش از ۵۰ هزار کلاهبردار فروش سوالات کنکور/ اینترنت در زمان برگزاری آزمون قطع نمی‌شود
  • شرکت بیش از ۲۶ هزار داوطلب کردستانی در کنکور سراسری
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری