Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: باشگاه از 3 پنجره محروم شده و این اتفاق به خاطر ندانم کاری مدیریت قبل رخ داده، اما این که چرا مدیرعامل باشگاه می‌گوید محروم نشده‌ایم، جای سؤال دارد.
طباطبایی: چرا صادقانه به هوادار نگفتند محروم شده‌ایم؟/با انتخاب‌هایشان باشگاه استقلال را کوچک کرده‌اند

هادی طباطبایی در گفت‌وگو با  فارس، در خصوص محرومیت تیم استقلال از سه پنجره نقل و انتقالاتی و این که مدیرعامل این باشگاه قبل از انتشار سند محرومیت چنین موضوعی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ قبول نداشت و بعد از منتشر شدن آن اعلام کرد این محرومیت برای 10 روز دیگر است، اظهار داشت: یک روز به استراماچونی گفتم مسؤولان باشگاه صداقت ندارند و خطاب به او اعلام کردم اگر هر کاری و کمکی داشتید می‌توانم برای شما انجام بدهم، اما بعد از این اظهارنظر من باشگاه علیه ما هجمه وارد کرد و مدعی شدند ما به دنبال منافع هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از پستی که باشگاه استقلال منتشر کرد، طرفداران استقلال کامنت‌هایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ زیر آن منتشر کردند و تأیید کردند که مسؤولان باشگاه صداقت ندارند. مهمترین اصل در مربیگری و حرفه فوتبال صداقت است. در مدیریت هم شرایط همین گونه است و باشگاه باید با پیشکسوتان و هوادارانش صادقانه رفتار کند.

دروازه بان سابق تیم ملی و استقلال تأکید کرد: استقلال محروم شده و این یک واقعیت است.این اتفاق به خاطر ندانم کاری مدیریت قبل رخ داده، اما این که چرا مدیرعامل باشگاه می‌گوید محروم نشده، جای سؤال دارد. مدیریت باشگاه در این زمینه به هواداران راست نگفت و فقط شانس آوردند که قانون تغییر کرده است.

وی تصریح کرد: با قانون قدیم وقتی باشگاهی محروم می‌شد، حتی اگر پول را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم پرداخت می‌کرد پنجره نقل و انتقالاتی‌اش تا پایان تاریخ اعلام شده باز نمی‌شد. اما الان با قانون جدید هر زمان که پول پرداخت شود محرومیت همان روز لغو خواهد شد. در واقع این لطفی بود که قانون جدید به باشگاه‌های ما انجام داده و واقعیت امر این است که استقلال محروم شده است.

طباطبایی خاطرنشان کرد: به خاطر مدیریت غلط گذشته بدهی روی بدهی آمده و دوباره پول‌ها در حال پیشخور شدن است. ای کاش دو سه سال قبل صدای من را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌شنیدند و به حرف‌هایی که در مورد مدیریت استقلال و عدم صداقت در آن مطرح می‌کردم توجه می‌کردند.

پیشکسوت استقلال در پاسخ به این سوال که آیا به این مدیریت خوش بین است یا خیر،‌ گفت: واقعیت این است که خیلی خوش‌بین نیستم. متأسفانه انتخاب‌هایی که انجام شده باشگاه بزرگی مثل استقلال را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کوچک کرده و به نظر من به دنبال این هستند که بیشتر آدم‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در استقلال بزرگ کنند. این انتخاب‌ها بیشتر جنبه رزومه درست کردن برای برخی افراد را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌دهد و مشخص نیست این نفراتی که در باشگاه مشغول به کار شده‌اند از کجا آمده‌اند.

طباطبایی افزود: رزومه فوتبالی آنها چیست و نمی‌دانم آیا در آنجا هر کس به دنبال رفقای خودش است یا خیر، یادم هست در یک برنامه تلویزیونی از مسؤولان مربوطه خواستم که برای استقلال یک تصمیم استقلالی بگیرند. اما آیا این تصمیم استقلالی بود؟ فردی که تا چند وقت پیش برای پرسپولیس پست می‌گذاشت، مدیر عامل باشگاه استقلال شده و حالا ادعای استقلالی بودن هم دارد.

وی ادامه داد: متأسفانه شرایط به شکل گذشته ادامه‌دار است و مدام به فکر این هستند که طرفداران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ساکت کنند. یک مدت همه چیز خنثی می‌شود ولی دوباره چند وقت دیگر هواداران متوجه می‌شوند چه بلایی سر استقلال می‌آورند. در این چند وقت مرتب از مدیران استقلال می‌شنوم که بدهی‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پرداخت کرده‌اند و کارهای بزرگی انجام داده‌اند، سؤال من این است که یک مدیر وظیفه‌اش چیست؟ مدیرعامل باید همین کارها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام بدهد.

این پیشکسوت خاطر نشان کرد: این که یک مدیر مرتب ادعا کند بدهی پرداخت کرده، آیا حرف درستی است؟ سؤال بعد این است که این بدهی‌ها از کجا پرداخت می‌شود؟ فردا، پس فردا مشخص می‌شود این بدهی‌ها چگونه پرداخت شده و دوباره استقلال وارد چه چالش‌هایی خواهد شد. فقط این را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بگویم در این سال‌ها مدیریت مُسکن‌وار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شاهد بوده‌ایم و فقط مثل یک دارو مسکنی به باشگاه تزریق می‌شود و چند وقت دیگر دوباره بحران‌ها آغاز خواهد شد.

لینک کوتاه: asriran.com/00360e

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استقلال طباطبایی باشگاه استقلال انتخاب ها محروم شده چند وقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۶۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حوزه دارو در نظام سلامت از همیت ویژه‌ای برخوردار است و در این میان سازمان‌های بیمه گر به عنوان یکی از ارکان مهم میان مردم و داروخانه‌ها محسوب می‌شوند، عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه گر می‌تواند مشکلات زیادی را برای داروخانه‌ها ایجاد کند؛ از سوی دیگر داروخانه‌ها یکی از حلقه‌های درمانی و ارکان مهم نظام سلامت هستند که به عنوان مرکزی ازچرخه درمان مورد توجه قرار دارند و حمایت از اقتصاد داروخانه‌ها در حقیقت حمایت از چرخه درمان است.

اخیرا خبری منتشر شد مبنی بر بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها که عدم پرداخت این بدهی می‌تواند مشکلات زیادی را برای نظام سلامت به همراه داشته باشد.

کمبود نقدینگی مسئله ای جدی برای داروخانه‌داران

محمدرضا کشاورز بازرس انجمن داروسازان در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا بیان داشت: یکی از مشکلات استراتژیک بزرگی که گریبان‌گیر شرکت‌های داروسازی شده، فروش اینترنتی دارو بوده که این موضوع عمل توزیع دارو را در کشور با مشکل مواجه کرده است.

بازرس انجمن داروسازان افزود: از سوی دیگر در حال حاضر کمبود نقدینگی یه یک مسئله جدی برای داروخانه‌داران تبدیل شده است، شرکت‌های دارویی و داروسازان هم با مشکل کمبود نقدینگی رو به رو هستند در تامین نقدینگی مورد نیاز چالش دارند در نتیجه تمامی این صنف‌های مرتبط با یک مشکل مشترک دست و پنجه نرم می‌کنند. همچنین از زمان اجرا طرح دارویار ۳۰ درصد افزایش قیمت را شاهد بودیم.

کشاورز در ادامه گفت: بد عهدی برخی از بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه در بحث نقدینگی باعث شده است تا زنجیره دارو در کشور با برخی از مشکلات رو به رو شود.

بازرس انجمن داروسازان اظهار کرد: در بحث کمبود دارو با دو وجه مواجه هستیم؛ یکی بحث کمبود ارز مرغوب و تحریم و یکی دیرکرد تخصیص اعتبار از بانک مرکزی که مورد دوم نقش بسیار پررنگ تری در کمبود دارو دارد. وقتی در پرداخت وجه تاخیر ایجاد می‌شود، چرخه تولید با کندی مواجه شده و جبران این کمبود پس از تخصیص وجه، ۳ تا ۶ ماه زمان‌بر خواهد بود.

کشاورز در پاسخ به سوالی در مورد در خصوص گران شدن و یا نایاب شدن برخی دارو‌ها بیان کرد: تغییر ارز ترجیهی به ارز نیمایی یکی از عوامل گرانی دارو بوده است ولی برای جبران گرانی دارو شرکت‌های بیمه موظف شده اند تا مابه‌تفاوت قیمت‌های قبلی و جدید را پرداخت کنند، اما متاسفانه برخی از بیمه‌ها بد عهدی می‌کنند.

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه به داروخانه‌ها

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در اظهاراتی کرد که بدهی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها به ۲۶ همت رسیده است که داروخانه‌ها را در خطر ورشکستگی قرار داده است.

احمدی در ادامه افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وضعیت داروخانه‌ها مناسب نیست

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

آخرین پرداخت؛ آذر سال گذشته!

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی ماه پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

تسویه بیمه سلامت با داروخانه‌ها

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نیز در اظهاراتی بیان کرد که سازمان بیمه سلامت، پرداخت مطالبات اسفند ۱۴۰۲ در داروخانه‌های سراسر کشور را از امروز آغاز کرده است و به زودی مطالبات فروردین امسال نیز پرداخت می‌شود.

محمد مهدی ناصحی افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی در اولویت سازمان بیمه سلامت است و مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات داروخانه‌ها مربوط به فروردین امسال نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

محمد مهدی ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه هاست و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت دراین بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین کند.

ناصحی افزود: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس