Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@07:39:31 GMT

افزایش تعداد مراکز بیمارستانی ویژه کرونا در شیراز

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۷۰۴۶

افزایش تعداد مراکز بیمارستانی ویژه کرونا در شیراز

ایسنا/فارس مدیر اداری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با توجه به افزایش شیوع کروناویروس، تعداد مراکز بیمارستانی ویژه بستری بیماران مبتلا به کووید۱۹ به ۱۰ مرکز افزایش یافته است.

حسین درویشی شنبه ۲۸ تیر در جمع خبرنگاران با اشاره به معرفی بیمارستان‌هایی که بیماران کرونایی را در شیراز پذیرش می‌کنند، گفت: هم اکنون در بیمارستان‌های حضرت علی‌اصغر شیراز(ع)، شهید چمران، شهید فقیهی، نمازی، بعثت، ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آر. ای، دنا، کوثر و شهید بهشتی بیماران مبتلا به کووید۱۹ بستری هستند.

او با بیان اینکه تلاش برای تخصیص بیمارستان شهید دوران و پذیرش بیماران مبتلا به کووید۱۹ در این مرکز ادامه دارد، گفت: برای تجهیز هر مراکز نقاهتگاهی یا بیمارستان پشتیبان کرونایی مبلغی بالغ بر ۱.۵ میلیارد تومان از سوی دانشگاه هزینه می‌شود.

درویشی افزود: هم‌اینک در شیراز ۴ بیمارستان دولتی و در تمام بیمارستان‌های قطب شهرستان فارس بیماران کرونایی مانند دیگر مراکز درمانی کشور با تعرفه دولتی پذیرش و خدمات درمانی ارائه می‌کنند.

نماینده دانشگاه علوم پزشکی شیراز در امورنقاهتگاهی بیماران کرونایی اضافه کرد: تخت‌های بیمارستانی کرونایی شیراز در حال تکمیل است؛ لذا شهروندان باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا خطر ابتلا بیماری کووید ۱۹ را به حداقل ممکن کاهش دهند.

درویشی ادامه داد: بر اساس آمارها با مراقبت‌های تیم‌های بهداشتی و درمانی استان، تاکنون در حدود ۱۹ هزار ۶۹۲ بیمار از مراکز درمانی ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

او یادآور شد: در حال حاضر ۶۰ تخت در محل نقاهتگاه ورزشگاه شهید دستغیب به بیمارستان پشتیبانتبدیل وتجهیز شده که ۲۷ بیمار کرونایی در آن بستری هستند.

درویشی خاطرنشان کرد: با توجه به روند افزایشی مبتلایان به کروناویروس در فارس و ضرورت ارائه خدمات با کیفیت بیمارستانی، تلاش می‌شود تا با افزایش تخت‌های عادی و ویژه، تمام ظرفیت‌های بیمارستان‌ها استفاده شود.

مدیر اداری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به انعقاد قرارداد دانشگاه با بیمارستان بعث جهت پذیرش بیماران کرونایی، گفت: چنانچه بتوانیم با این بیمارستان تفاهم نامه به امضا برسانیم بیماران کرونایی می‌توانند با تعرفه دولتی مانند دیگر بیمارستان‌های دولتی خدمات خود را دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طی ۲ هفته اخیر، شاهد افزایش قابل توجه آمار مبتلایان و فوت شدگان بیماری کووید۱۹ در استان فارس هستیم به طوریکه از روز جمعه ۲۷ تیر، وضعیت این استان، قرمز اعلام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز کرونایی بیمارستان دولتی نقاهتگاه بیماران کرونایی شيراز بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۷۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است