Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار شهر پورتلند آمریکا از رئیس جمهور این کشور خواسته پلیس‌های فدرال را یا اعزام نکند و یا آنان را از این شهر خارج کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبر‌گزاری فارس، «تد ویلر»، شهردار شهر پورتلند، روز گذشته (جمعه) در کنفرانس خبری از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته، پلیس‌های فدرال را یا اعزام نکند و یا آنان را از این شهر خارج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، تد ویلر به ترامپ گفته که این نیرو‌های پلیس را در ساختمان‌هایشان نگه دارد. 

شهردار شهر پورتلند همچنین گفته که اعزام این نیرو‌ها «راهبردی» بود که رئیس‌جمهور آمریکا به منظور «بهبود وضعیت وخیم نظرسنجی‌ها [در مورد خود]» به کار برده است. 

وی همچنین این اقدام ترامپ را سوء‌استفاده محض وی از مقامات اجرای قانون فدرال دانسته است. 


شهردار شهر پورتلند در ایالت اورگان آمریکا

رئیس پلیس شهر پورتلند گفته اداره کل این شهر با کارمندان فدرال در تماس است، اما مأموران پلیس محلی هنوز نمی‌توانند رفتار این نیروهای نظامی فدرال را کنترل کنند.


نیروهای پلیس فدرال آمریکا در حال دستگیری یک معترض در پورتلند

اسپوتنیک نوشته این نیرو‌های پلیس از بخش‌‌های مختلف وزارت امنیت داخلی آمریکا و سرویس مارشال‌های این کشور (که از نهادهای انتظامی فدرالی آمریکاست) به شهر پورتلند اعزام شده‌اند تا اعتراضات و شورش‌ها در این شهر را سرکوب کنند.  

فاکس نیوز گزارش داده اظهارات شهردار شهر پورتلند در حالی مطرح شده که پلیس‌های فدرال در این شهر رفتاری خشونت‌آمیز علیه معترضان داشته‌اند و این رفتار نیز در حالی از آنان سر می‌زند که آنها اتیکت نام‌های خود را نزده‌اند و یا از تعیین هویت خود توسط عموم جلوگیری می‌کنند.  

هفته گذشته نیرو‌های پلیس فدرال به دستور ترامپ به برخی شهر‌های آمریکایی از جمله پورتلند و سیاتل اعزام شدند. 

در پاسخ به این اقدام ترامپ، فرماندار ایالت ارگان از وی به شدت انتقاد کرد و وی را به استفاده از قدرت دولت فدرال برای پرت کردن توجه آمریکایی‌ها از موج دوم ویروس کرونا در این کشور متهم کرد. 

اوایل امروز، اتحادیه آزادی‌های مدنی در ایالت ارگان آمریکا نیز علیه وزارت امنیت داخلی و سرویس مارشال‌های این کشور به دلیل به کار‌گیری زور توسط نیرو‌هایشان علیه معترضان، خبرنگاران و ناظران قانونی دادخواستی را در دادگاه به ثبت رساندند.

شهر «پورتلند» در ایالت «اورگن» برای پنجاهمین روز متوالی صحنه تظاهرات به نژادپرستی و خشونت پلیس بوده است.

روزنامه ایندیپندنت گزارش داده نیروهای پلیس از گاز اشک‌آور برای متفرق کردن معترضان استفاده کرده‌اند. این تظاهرات‌ها تا حد زیادی مسالمت‌آمیز بوده‌اند.

بسیاری از شهرهای آمریکا از ۲۵ ماه می (پنجم خرداد ماه) بعد از قتل نژادپرستانه فردی سیاه‌پوست به نام «جورج فلوید» صحنه اعتراض بوده‌اند.

شبکه خبری الجزیره نیز نوشته سرپرست وزارت امنیت داخلی آمریکا در سفری که ساعاتی قبل‌تر از اعتراضات به پورتلند داشت از مسئولان این شهر به دلیل ناتوانی در خاموش کردن اعتراضات انتقاد کرده بود.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا تظاهرات ضدنژادپرستی پورتلند جورج فلوید نیرو های پلیس نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۲۱۰ نفر در اعتراضات «روز کارگر» در ترکیه

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، «علی یرلیکایا» وزیر کشور ترکیه امروز اعلام کرد که در درگیری‌های معترضان با نیرو‌های پلیس، شمار زیادی دستگیر شدند.

بر اساس این گزارش، همزمان با روز کارگر، معترضان در استانبول به خیابان‌ها آمدند و پلیس ترکیه برای متفرق کردن آنان در میدان تاریخی تقسیم به استفاده از گاز اشک‌آور و گلوله پلاستیکی روی آورد.

بیش از ۴۰ هزار پلیس در سراسر استانبول مستقر شده و خیابان‌های فرعی را با قرار دادن موانع مسدود کرده‌اند.

نیرو‌های پلیس همچنین در نزدیکی ساختمان شهرداری استانبول با معترضان درگیر شده و برای متفرق کردن معترضان به استفاده از گاز اشک‌آور و گلوله لاستیکی روی آوردند.

دولت ترکیه برگزاری تظاهرات در میدان تقسیم استانبول را ممنوع اعلام کرده است.

دیگر خبرها

  • حضور اپوزیسیون کنار نیرو‌های پلیس آمریکا برای سرکوب دانشجویان
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • بازداشت بیش از ۲۰۰ دانشجو فقط در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • سندرز خواستار تمرکز بر جنایات در غزه به جای اعتراضات دانشگاهی شد
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • بازداشت ۲۱۰ نفر در اعتراضات «روز کارگر» در ترکیه
  • درجا زدن فدرال رزرو آمریکا نردبان طلای جهانی شد
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • شهردار نیویورک: اعتراضات فتنه است و همین حالا باید جمع شود!
  • دانشگاه کلمبیا در محاصره نیرو‌های پلیس + فیلم