Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@23:35:42 GMT

نگرانی از تبدیل شدن تاسیسات نفتی لیبی به میدان جنگ

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۸۳۳۹

نگرانی از تبدیل شدن تاسیسات نفتی لیبی به میدان جنگ

موسسه ملی نفت لیبی با ابراز نگرانی از تبدیل شدن تاسیسات نفتی این کشور به میدان جنگ، از سازمان ملل خواست، ناظرانی برای پایان دادن به حضور افراد مسلح در مناطق نفتی به لیبی به این کشور اعزام کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه الرای الیوم، موسسه ملی نفت لیبی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: این موسسه نگران است که مناطق و تاسیسات نفتی به میدان جنگ تبدیل شود و در صورت بر افروخته شدن آتش جنگ، تاسیسات نفتی و گازی لیبی به کلی نابود خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مناطق و تاسیسات نفتی در لیبی تحت سیطره نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر قرار دارد.  درآمد حاصله از فروش نفت به حساب بانک مرکزی لیبی در طرابلس واریز می‌شود تا بین تمام شهروندان این کشور توزیع شود، اما  بیش از 6 ماه است که صادرات نفت لیبی متوقف شده  چرا که حفتر معتقد است دولت وفاق ملی بخش قابل توجهی از درآمد فروش نفت و گاز لیبی را صرف هزینه‌های نظامی خود می‌کند.  دولت وفاق ملی ( مورد تایید سازمان ملل ) با تاکید بر از سرگیری صادرات نفت، مصمم است مناطق و تاسیسات نفتی را از سیطره نیروهای حفتر آزاد کند.

موسسه ملی نفت لیبی با محکوم کردن حضور مزدوران بیگانه در تاسیسات نفتی تصریح کرد: این مزدوران از شرکت روسی واگنر، شبه نظامیان سودانی جنجوید و مزدوران سوری هستند، بنابراین خواستار خروج فوری آنان از مناطق و تاسیسات نفتی لیبی هستیم.

ارتش لیبی محاصره نفتی را ادامه می‌دهد

این موسسه از سازمان ملل خواست تا ناظرانی برای پایان دادن به حضور افراد مسلح در مناطق و تاسیسات نفتی لیبی به این کشور اعزام کند.

موسسه ملی نفت لیبی با ابراز تاسف از اینکه تعداد زیادی از مزدوران بیگانه در تاسیسات نفتی این کشور به نفع دولت‌های دیگر مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: توقف تولید نفت به زیرساخت‌های کشور آسیب می‌زند و این در حالی است که درآمد حاصله از فروش نفت، تنها محل ارتزاق مردم لیبی است و کسانی که جلوی این ارتزاق را گرفته‌اند، هرگز تحت پیگرد قضایی قرارنمی‌گیرند.

این موسسه از لیبیایی‌ها خواست تا اجازه ندهند تاسیسات نفتی همچون اهرم سیاسی در اختیار گروه‌های نظامی باشد و تاکید کرد: این موضوع می‌طلبد یک نیروی امنیتی حرفه‌ای و مستقل برای حفاظت از چاه‌ها و تاسیسات نفتی تشکیل شود.

انتهای پیام/

R7969/P/S8,88,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط کشور لیبی بیشتر بخوانید... حفتر برای ازسرگیری صادرات نفت لیبی شرط تعیین کرد صادرات نفت لیبی پس از گذشت ۶ ماه از سرگرفته شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشور لیبی اخبار لیبی موسسه ملی نفت لیبی مناطق و تاسیسات نفتی صادرات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت در مدار رشد؟

روز جمعه قیمت نفت افزایشی شد. برنت به ۸۹دلار و ۵۳سنت و WTI آمریکا به ۸۴دلار و ۱۲سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش دنیای اقتصاد، رشد تولید ناخالص داخلی، کاهش تورم و عدم کاهش نرخ بهره آمریکا در کنار نگرانی از افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، از عوامل اصلی رشد قیمت نفت بوده‌اند. ترس از استمرار تنش‌های ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه، همچنان بر نگرانی بازار جهانی انرژی نسبت به عرضه پایدار نفت افزوده است و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.

قیمت جهانی نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه مورخ ۷ اردیبهشت ماه، روند افزایشی در پیش گرفت. طبق اعلام وزارت خزانه داری ایالات متحده، چشم انداز اقتصادی این کشور در شرایط باثبات تری در مقایسه با سه‌ماهه اول سال‌جاری میلادی قرار دارد.

 از طرف دیگر نگرانی فعالان بازار انرژی در مورد عرضه جهانی نفت به واسطه استمرار منازعات در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه کماکان پابرجاست. روز گذشته و در لحظه تنظیم این گزارش، قیمت هر بشکه نفت‌برنت دریای شمال با ۴۱‌سنت افزایش به ۸۹ دلار و ۵۳‌سنت رسید. شاخص دیگر یعنی وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا هم با ۳۶‌سنت افزایش در رقم ۸۴ دلار و ۱۲‌سنت به ازای هر بشکه معامله شد.

در همین رابطه، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرد منحنی رشد اقتصاد این کشور از آنچه که پیش‌بینی‌ها از انتظار رشد برای سه‌ماهه اول سال‌جاری میلادی نشان می‌دادند، در شرایط بهتری قرار دارد.

وی افزود: تولید ناخالص داخلی در ایالات متحده در سه‌ماهه اول سال‌۲۰۲۴ افزایش داشته، ضمن آنکه تورم این کشور تا سطح قابل قبولی پایین آمده‌است. این در حالی است که تا پیش از اظهارات جنت یلن، شواهد حاکی از افزایش تورم در این کشور بود که به نوبه خود بر بازار نفت تاثیر می‌گذاشت، چرا که پیش‌بینی سرمایه‌گذاران نفتی حاکی از آن است که فدرال‌رزرو نرخ بهره را حداقل تا پیش از ماه سپتامبر کاهش نخواهد داد. واقعیت این است که ادامه تنش‌های ژئوپلیتیکی در منطقه خاورمیانه همچنان بر نگرانی فعالان بازار و سرمایه‌گذاران نسبت به عرضه نفت، افزوده و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • نفت در مدار رشد؟
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند