Web Analytics Made Easy - Statcounter

نازاریان طرح سه شنبه های تکریم را فرصتی برای باز گو شدن آرمان و سیره شهدا دانست و گفت: این طرح فرصت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان و نوجوان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «سید حسین نازاریان» امروز(28 تیر) در دیدار با مدیرستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان در خصوص برگزاری طرح سه شنبه های تکریم، اظهار داشت:در طول عمر انقلاب اسلامی ایران مساجد سنگر مبارزات مردمی و رزمندگان اسلام بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان افزود: امروز باید در سایه فعالیت مناسب دستگاه های متولی مساجد، جایگاه خاص فرهنگی، عبادی، اجتماعی، سیاسی مساجد احیاء شود.

 

وی با اشاره به اینکه مساجد جایگاه ویژه ای در بین مردم دارد، گفت: امروز باید در راستای احیای کارکرد های مساجد بیشتر تلاش شود تا بتوان با جذب جوانان و نوجوانان این قشر را به سمت و سوی فرهنگ ایثار و شهادت سوق داد.

 

نازاریان با بیان اینکه امنیت و آرامش امروز ایران اسلامی دستاوردخون شهیدان است، خاطرنشان کرد: در طول تاریخ در پس هر جنگ بخشی از خاک ایران جدا شده است، اما در دوران هشت سال جنگ تحمیلی در سایه فرهنگ و ایثار رزمندگان اسلام، شهدا و جانبازان و خانواده های آنان دست دشمن متجازو به وجبی از خاک وطن نرسید.

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران ابراز کرد: حفظ تمامیت خاک وطن در برابر دشمن تا دندان مسلح بعث، نشان از همت، غیرت، شجاعت و شهامت شهدا، ایثارگران و جانبازان دارد.

 

وی با اشاره به اهمیت نهادینه سازی فرهنگ ایثار، خاطرنشان کرد: فرهنگ ایثار فرهنگی غنی بوده و در همه جوانب تمامیت دارد.

 

نازاریان با اشاره به اینکه بسیاری از شاخص های فرهنگی تنها یک جنبه از مسائل را نظر دارند، گفت: فرهنگ غنی ایثار و شهادت در همه جوانب تعریف شده است و مهم ترین ثمره آن صیانت از ارزش ها و مقابله با توطئه های دشمنان است.

 

وی با اشاره به اینکه امروز فرهنگ ایثار در بین ملت های آزادی خواه جهان نهادینه شده است، افزود: جنگ هشت ساله ایران اسلامی باعث تقویت فرهنگ ایثار و شهادت و استکبار ستیزی شد.

 

نازاریان افزود: امروز لازم است دستگاه های فرهنگی  در راستای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در بین آحاد جامعه بویژه نسل های جوان و نوجوانان اقدام کنند.

 

طرح سه شنبه های تکریم، گامی مهم در تقویت فرهنگ ایثار است

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان با اشاره به طرح سه شنبه های تکریم کانون های فرهنگی هنری مساجد، افزود: طرح سه شنبه های تکریم حرکت شایسته و خوبی است.

 

وی با تاکید بر ضرورت تداوم طرح سه شنبه های تکریم، بیان کرد: طرح سه شنبه های تکریم گامی مهم در راستای اشاعه فرهنگ ایثار است.

 

نازاریان با اشاره به اینکه طرح سه شنبه های تکریم فرصت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت است، ابراز کرد: این طرح  فرصتی برای انتقال آرمان شهدا به نسل جوان ونوجوان در راستای مقابله با توطئه های دشمنان است.

 

وی با بیان اینکه نیاز است جوانان در برنامه سه شنبه های تکریم حضور داشته باشند، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا امکان تجمع جوانان نیست اما باید با برنامه ریزی مناسب از این فرصت برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت بهره برداری شود.

 

نازاریان افزود: لازم است برنامه ریزی به گونه ای باشد که در ابتدا از خانواده های داری دو یا چند شهید تجلیل شود و در سایه این تجلیل سیره و منش، وصت نامه و زندگی نامه شهدا برای مردم بویژه نسل جوان و نوجوان بازگو شود.

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان  با اشاره به وضعیت بحرانی استان لرستان در پی شیوع ویروس کرونا، گفت: در این شرایط تلاش می شود بازدیدها با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شود.

 

در طرح سه شنبه های تکریم که به همت ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزار می شود هر هفته یک خانواده شهید مورد تکریم قرار می گیرد.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: سه شنبه های تکریم دیدار با خانواده معظم شهدا کانون های مساجد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران انتقال فرهنگ ایثار و شهادت طرح سه شنبه های تکریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر یکشنبه در نشست توجیهی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» که در قالب کارگاه آموزشی از سری برنامه‌های قرارگاه شهید آوینی با حضور ۵۰ نفر از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت در سطح کانون‌های مساجد اظهار کرد: کانون‌های مساجد به عنوان گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نهاد فرهنگی ظرفیت قابل توجهی در زمینه اوقات فراغت بر عهده دارد.

وی، با بیان اینکه مسجد پایگاه اجتماعی است، افزود: مساجد به‌عنوان یک کانون معنوی و مقدس نقش بی‌بدیلی در مبارزه و روشنگری در برابر هجمه سنگین دشمنان در جنگ شناختی، تعمیق معارف دینی و همچنین پاسخگویی به شبهات و سوالات نسل جوان دارد و در این بین ائمه جماعات بیش از سایر ارکان مسجد، وظیفه و رسالت دارند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان به اجرای طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد با شعار «مسجد، کانون نشاط» اشاره کرد و افزود: ایجاد بستر مناسب برای نزدیک شدن و انس گرفتن جوانان و نوجوانان با رشته‌های فرهنگی و هنری یکی از مهمترین اهداف پیش‌بینی شده در طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

کیامهر، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی به متولیان طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در کانون‌های مساجد تأکید کرد و یادآور شد: عملیاتی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به ویژه جهاد تبیین در راستای اعتلای سیاسی جامعه و ارتقای بصیرت سیاسی نسل جوان از دیگر بخش‌های طرح اوقات فراغت کانون‌ها است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با بیان اینکه مخاطبان اصلی کانون‌ها را کودکان، نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: برقراری ارتباط خوب با نسل جوان باید محور برنامه‌های طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد باشد.

مدیرمسئول کانون شهید نجفی مسجد امام سجاد (ع) قروه در ادامه این نشست توجیهی، با تشریح فعالیت‌های اوقات فراغت حول محورهای فرهنگی، ورزشی، قرآنی، کتابخوانی و هنری عنوان کرد: این فعالیت‌های بایستی در قالب جشنواره و لیگ برای اعضای کانون تعریف شود و به صورت رقابتی در سطح کانون‌های مساجد استان توسعه یابد.

عزیزی با تاکید بر ترسیم چشم انداز برای توسعه فعالیت‌های کانون و مسجد بیان کرد: مسأله‌ای که لازم است مورد توجه مدیران کانون‌ها باشد، مسئله روش و اجرای آن است تا با جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به مسجد، مسجد را به پایگاهی برای تربیت و کشف استعدادهای نسل امروز تبدیل کنیم.

در ادامه این جلسه روش اجرای طرح به صورت تیمی در بین مدیران کانون‌های مساجد استان به صورت آزمایشی اجرا شد.

کد خبر 6097207

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • سوگواری سلماسی‌ها به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)