Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@02:17:49 GMT

اعدام در آمریکا خوب در دیگر کشورها بد! +فیلم

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۸۸۱۱

اعدام در آمریکا خوب در دیگر کشورها بد! +فیلم

‍‍‍‍‍‍

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از زمان برقراری دولت خود بارها به مسئله اجرای احکام اعدام اشاره کرده و حمایت خود را از اعدام متجاوزان و مجرمان با سابقه بیان کرده است؛ این در حالی است که او از اجرای حکم اعدام در دیگر کشورها ناخشنود است!

به گزارش مشرق، حکم اعدام در بسیاری از کشورهای جهان طبق قوانین هر کشور و برای جرم‌های بسیار بزرگ در نظر گرفته می‌شود و افرادی که طبق قوانین کشورها عمل نکرده و جرم‌های سنگینی انجام داده باشند، به اعدام محکوم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از کشورهایی که از این طریق برخی از مجرمان را مجازات کرده و حکم اعدام صادر می‌کند، کشور آمریکا است؛ کشوری که نسبت به اجرای حکم اعدام در نقاط دیگر جهان اعتراض کرده اما خود از این روش مجازات سال‌های بسیار استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: بولتون: ترامپ به شدت از مرکل متنفر بود پلیس مخفی ترامپ در «پورتلند» معترضان را دستگیر می‌کند ترامپ لوبیا تبلیغ می‌کند! +فیلم

نمونه‌ای از این مجازات در آمریکا در هفتهی اخیر صورت گرفت؛ طبق گزارش پایگاه خبری "cnn " در هفته گذشته 3 اعدام فدرال در آمریکا انجام شد و مجرمان به وسیله سم کشنده به کام مرگ کشیده شدند.

نخستین اعدام در سطح دولت فدرال آمریکا پس از 17 سال در روز سه‌شنبه، 14 جولای انجام شد؛ "دانیل لوییس لی" فردی که به جرم قتل یک خانواده در سال 2003 محکوم شده بود، اعدام شد.

این در حالی است که روز پنجشنبه، 16 جولای نیز "وسلی آیرا پورکی" که به اتهام تجاوز جنسی و کشتن یک دختر 16 ساله به اعدام محکوم شده بود، به وسیله تزریق سم اعدام شد؛ پیشتر وکلای او از زوال عقل پورکی مدارکی نشان داده بودند اما توسط دادگاه فدرال رد و حکم اجرا شد.

"استین لی هانکن" نیز سومین زندانی که به جرم قتل به اعدام محکوم شده بود، روز جمعه با تزریق داروی کشنده در ایالت ایندیانا اعدام شد.

همچنین قرار است دو زندانی دیگر نیز که به اعدام در سطح فدرال محکوم شدند، در تاریخ مشخص اعدام شوند.

پایگاه خبری "cbc" می‌نویسد، در سال 2003 بود که اجرای حکم اعدام برای مجرمان جرایم فدرال به دلیل نحوه اعدام و دردآور بودن مواد تزریق شده هنگام اجرای حکم تعلیق شده بود، اما سال گذشته "ویلیام بار"، وزیر دادگستری آمریکا از اجرای حکم اعدام مجرمین فدرال خبر داده بود.

با آغاز دولت ترامپ، این رئیس جمهور بارها از اجرای احکام اعدام برای جرائم فدرالی حمایت کرده و خواهان اجرای حکم هرچه سریع تر مجرمان فدرال است.

پیشتر نیز دونالد ترامپ در سخنرانی‌های خود از اجرای حکم اعدام مجرمانی که به دلیل قتل، تجاوز جنسی و قاچاق مواد مخدر محکوم شده بودند، حمایت کرده بود.

این موارد تنها اجرای حکم در سطح دولت فدرال آمریکا است؛ در این کشور ابتدا در دادگاه‌های ایالتی و توسط قضات هر ایالت حکم صادر شده و سپس برخی از جرائم به دلیل گسترده بودن و وحشتناک بودن وجهه اجتماعی آن، در سطح فدرال و توسط دادگاه فدرال آمریکا بررسی می‌شوند.

به همین دلیل علاوه بر اجرای حکم اعدام در سطح دولت فدرال، اعدام‌های دیگری نیز طبق قوانین هر ایالت سالانه انجام می‌شود؛ طبق آمار پایگاه اطلاعاتی "statista " از سال 1976 تا سال 2020، 1333 اعدام توسط تزریق مواد کشنده در کشور آمریکا صورت گرفته است؛ همچنین 162 اعدام نیز از طریق صندلی الکتریکی انجام شده است.

تنها از ابتدای سال 2020 تاکنون 9 حکم اعدام در ایالت‌های مختلف آمریکا اجرا شده است که نصفی از آن در ایالت تگزاس آمریکا صورت گرفته است؛ همچنین 6 حکم اعدام دیگر نیز در مرحله اجرا هستند و تا ماه‌های آینده اجرا می‌شوند.

همچنین بر اساس آمار پایگاه اطلاعاتی "Death Penalty Information Center" در سال 2019 نیز 22 اعدام در ایالت‌های این کشور صورت گرفته است.

موافقت 68 درصدی مردم آمریکا با اعدام مجرمان خشن

این در حالی است که مردم آمریکا نیز با اجرای حکم اعدام برای مجرمانی که مرکتب جنایت های وحشیانه و گسترده شده‌اند، موافق هستند؛ در سال 2019، 54 درصد از شهروندان آمریکا، اظهار داشتند که تصور می‌کنند مجازات اعدام از نظر اخلاقی قابل قبول است؛ 14 درصد از دیگر مردم نیز اعتقاد داشتند اجرای حکم اعدام برای مجرمان وحشی درست است اما نحوه اجرای حکم و استفاده از مواد دردآور مناسب نبوده و باید راهی دیگر اتخاذ شود.

با وجود آمارهای موجود و اجرای حکم اعدام در آمریکا، دولت این کشور و رسانه‌های تحت امر آن، نسبت به اجرای حکم اعدام برای مجرمان دارای جرائم گسترده در دیگر کشورها تاسف خورده و آن را بر خلاف حقوق بشر می‌دانند!

یکی از این افرادی که در رفتارها و واکنش خود دچار تناقض شده است، رئیس جمهور آمریکا است؛ از زمان پیروزی دولت دونالد ترامپ در آمریکا، او و کابینه‌اش به دنبال اجرای حکم اعدام مجرمان فدرالی برآمده‌اند و شخص ترامپ در سخنرانی‌های خود بارها به این مسئله اشاره کرده و از اجرای حکم اعدام حمایت می‌کند؛ اما او اجرای حکم اعدام برای مجرمان را در دیگر کشورها بر نمی‌تابد!

در هفته گذشته که حکم اعدام سه متهم در ایران صادر شد، رئیس جمهور آمریکا در صفحه شخصی خود با واکنش به حکم صادره خواهان عدم اجرای حکم اعدام شد؛ علاوه بر آن بسیاری از رسانه‌ها نیز به تحریک برآمده و اخبار مغرضانه‌ای را پوشش دادند. با وجود آن هیچکدام به اعدام‌های اخیر در آمریکا واکنش نشان نداده و هیچ اعتراضی را نسبت به اجرای حکم اعدام در آمریکا انجام نمی‌دهند.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم آمریکا دونالد ترامپ ترامپ ایالت ایندیانا دولت فدرال اجرای حکم اعدام اجرای حکم اعدام دیگر کشورها محکوم شده رئیس جمهور اعدام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین سفیر آلمان را احضار کرد

سفیر آلمان در چین روز گذشته در پی دستگیری چند مظنون به جاسوسی برای پکن به وزارت خارجه این کشور احضار شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشترن"، پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان به اتهام جاسوسی برای چین، سفیر آلمان در پکن احضار شد. پاتریشیا فلور، سفیر آلمان روز پنجشنبه در سرویس پیام کوتاه ایکس نوشت: وی امروز به وزارت خارجه احضار شد.

وی تاکید کرد: این "یک حرکت بسیار روشنگرانه" بود، اما حداقل فرصت خوبی برای توضیح چند چیز بود. فلور ادامه داد: ما جاسوسی در آلمان را تحمل نمی‌کنیم.

چهار شهروند آلمانی در ابتدای هفته به اتها جاسوسی برای چین بازداشت شدند. مورد بازداشت جیان جی، کارمند ماکسیمیلیان کرا، کاندیدای برتر حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا، ، به ویژه برجسته است. به گفته دادستان کل فدرال، جیان متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است.

سفارت چین در آلمان اخیرا اتهامات جاسوسی مقامات امنیتی آلمان علیه این کشور را رد کرده و آن را اقدامی برای بدنام کردن پکن دانست.

سفارت چین در رابطه با دستگیری اتباع آلمانی به اتهام انجام خدمات مخفی و جاسوسی برای چین گفت: ما از طرف آلمانی می‌خواهیم که از اتهامات جاسوسی برای دستکاری سیاسی وجهه چین و بدنام کردن این کشور دست بردارد.

دفتر دادستانی فدرال آلمان یکی از دستگیر شدگان را متهم می کند که به اطلاعاتی در مورد فناوری های نوآورانه ای دست یافته است که می تواند به نمایندگی از چین مورد استفاده نظامی قرار گیرد. گفته می شود او برای این منظور از یک زوج آلمانی استفاده کرده است. هر سه مظنون متهم به عمل به عنوان مامور سرویس مخفی و نقض قانون تجارت خارجی هستند.

دادستان کل فدرال آلمان در کارلسروهه در این باره گفت: این پرونده شامل پروژه‌های تحقیقاتی می‌شود که می‌توانند به ویژه برای گسترش قدرت رزم دریایی چین مفید باشند.

دادرسی علیه سه مظنون بر اساس یافته های اداره فدرال برای حفاظت از قانون اساسی است. در جریان این دستگیری ها، منازل و محل کار آنها تفتیش شد. قانون جزا جریمه نقدی یا حبس تا پنج سال را برای جرم ایفای نقش به عنوان مأمور سرویس مخفی و در موارد خاص به مجازات حبس تا ده سال پیش بینی کرده است.

بعد از آن رسانه‌های آلمانی گزارش دادند که دادستان کل فدرال آلمان جیان جی، دستیار نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا راهم با اتهامی مشابه بازداشت کرده است.

وی به عنوان دستیار ماکسیمیلیان کرا، نماینده پارلمان اروپا از حزب افراطی جایگزینی برای آلمان کار می کند و گفته می شود که در بروکسل و درسدن زندگی می کند. بازرسان بر این باورند که وی در این نقش اطلاعاتی را از عملیات پارلمانی به وزارت امنیت دولتی چین (MSS) مخابره کرده است. بخصوص آنها او را به جاسوسی از اعضای مخالف چین در آلمان متهم می کنند.

در انگلیس نیز یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده اند.

این مردان متهم به جاسوسی برای چین که 29 و 32 ساله هستند قرار است امروز جمعه در دادگاه لندن حاضر شوند.

واحد ضد تروریسم پلیس بریتانیا مسئول پرونده‌های جاسوسی در سپتامبر 2023 اعلام کرد که این دو مرد را در ماه مارس دستگیر کرده است. گزارش‌های رسانه‌ای در آن زمان می‌گفتند که یکی از این دو مرد در حالی که به عنوان دستیار پژوهشی در پارلمان کار می‌کرد، با اعضای حزب محافظه‌کار حاکم، از جمله تام استیمهات، وزیر امنیت، در تماس بوده است. با این حال، گفته می‌شود که استیمهات تنها با مظنون تماس محدودی داشته است، آن هم در دوره قبل از تصدی پست وزیری او.

این پرونده در ماه سپتامبر نیز باعث تنش‌های دیپلماتیک شد. ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، پکن را به «دخالت» در دموکراسی پارلمانی در پرتو تحقیقات در این باره متهم کرد. چین با عصبانیت واکنش نشان داد و «قاطعانه» اتهامات جاسوسی را رد کرد.

اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلماناقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مداخله جویی کاخ سفید درباره خواننده رپ ایرانی
  • تداوم مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • ادامه مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» به سایر کشورها/ سرکوب وحشیانه آزادی بیان
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا»به سایر کشورها/سرکوب ادامه دارد
  • گسترش انتفاضه دانشگاه‌ های آمریکا در حمایت از غزه به سایر کشورها
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» در حمایت از غزه به سایر کشورها