Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد خدابخشی، نایب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه حدود ۱۵ نفر جهت تصدی ریاست دیوان محاسبات و حدود ۱۳ نفر هم برای سِمَت دادستانی این دیوان ثبت نام کرده‌اند، گفت: نامزد‌های ریاست و دادستانی این هفته به صحن علنی معرفی خواهند شد؛ بر اساس آیین نامه داخلی کمیته دیوان محاسبات با بررسی سوابق و برنامه‌های نامزدها، ۴ نفر را به کمیسیون برنامه‌ و بودجه معرفی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: کمیسیون برنامه‌ و بودجه از میان ۴ نفر مشخص شده، ۲ نفر را برای رأی گیری در صحن انتخاب خواهد کرد که از میان نامزد‌های تصدی ریاست، حدود ۵ یا ۶ نفر مطرح‌تر از دیگران هستند.

خدابخشی بیان کرد: آیین نامه مجلس در تشریح ویژگی‌های نامزد‌های ریاست دیوان محاسبات توضیح می‌دهد که آن فرد باید حداقل با ۲۰ سال سابقه کار، جزء مقامات بوده باشد و مدرک تحصیلی‌اش هم فوق لیسانس یا بالاتر باشد. اما برای نامزد دادستانی لازم است حداقل لیسانس حقوق را اخذ کرده باشد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس درباره ویژگی‌های رئیس دیوان محاسبات گفت: معتقدم این فرد باید تفکر سیستمی و آشنایی کامل با مباحث دیوان محاسبات داشته باشد تا بتواند تحول بیشتری در این نهاد ایجاد کند.

او با تأکید بر نگاه کارشناسی و سیستمی در ریاست این نهاد نظارتی اظهار کرد: ارزیابی از دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها باید بر مبنای شاخص‌ها صور بگیرد. نمایندگان مجلس فرصت کافی برای خواندن تمام صفحات گزارش دیوان محاسبات را ندارند، اما هر گزارشی بر اساس شاخص‌ها تدوین می‌شود که خلاصه‌اش به نمایندگان ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید

زمان ثبت نام نامزدی برای تصدی ریاست و دادستانی دیوان محاسبات کشور معرفی گزینه نهایی نامزدی ریاست دیوان محاسبات در هفته آینده

خدابخشی افزود: شاخص‌هایی مانند انحراف‌های بودجه‌ای، تعداد موارد واخواهی شده از دستگاه‌ها نسبت به کل موارد واخواهی شده، درصد احکامی که کامل اجرا شده و درصد احکامی که معطل مانده از نمونه‌های قابل ارزیابی و مبین عملکرد دستگاه اجرایی است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس گفت: گزارش‌های چند هزار صفحه‌ای دیوان محاسبات دیده نمی‌شود و چندان هم از آن استفاده بهر نمی‌برند، اما با نگاه سیستمی باید بر اساس شاخص‌هایی، عملکرد دستگاه‌ها ارزیابی و رتبه بندی شود.

او تأکید کرد: ما نباید دنبال اشخاص برویم، بلکه باید اعلام شود کدام دستگاه در چه شاخصی چگونه عمل کرده است. با تعیین جایگاه وزارتخانه میان دستگاه‌های مختلف، یک ارزیابی و رتبه بندی در دوره ۴ ساله فعالیتشان انجام می‌شود.

خدابخشی تصریح کرد: اگر رتبه دستگاهی بدتر شود، به معنای وجود مشکلی جدی است که باید آن را تحلیل کرد تا علت‌ها شناسایی شوند. به این صورت دیوان محاسبات می‌تواند چابک‌تر شود و امکان انجام مقایسه تطبیقی وجود خواهد داشت. به علاوه نمایندگان هم بهتر استقبال خواهند کرد و معتقدم اگر کسی رزومه‌ای نزدیک به این شاخصه‌ها داشته باشد، بهتر می‌تواند عمل کند.

عادل آذر، مهرداد بذرپاش، غلامحسین آزاد، علی بابایی، موسی‌الرضا ثروتی، هادی دادمان، بابک درویش، امین‌حسین رحیمی، ضرغام صادقی، اصغر علویان، اسدالله عباسی، لطف الله فروزنده، حسن کامران، حسن ونایی و غفور پاک نهاد از نامزد‌های تصدی ریاست دیوان محاسبات هستند.

همچنین غلامرضا اسداللهی، مهدی آقاپور، غلامرضا انبارلویی، محمدحسن پیرزاده، عاصف حمداللهی، فیاض شجاعی، علی کامیار، سید عباس موسوی، محسن محدث، افلاطون موزنی، عیسی مقدمی راد، فتح الله رحیمی و پرویز افشارنیا به عنوان نامزد‌های دادستان دیوان محاسبات معرفی شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دیوان محاسبات کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یازدهم ریاست دیوان محاسبات کمیسیون برنامه تصدی ریاست دستگاه ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی

 به گزارش جام جم آنلاین از گرگان رسول خزینی اظهار داشت  : پوشش درمان کلیه  بیمه شدگان صندوق  روستاییان تحت پوشش بیمه سلامت ایران و همچنین  پوشش بیمه  درمان بیمه شدگان مشمول 5 دهک اول درآمدی صندوق بیمه سلامت  همگانی ایرانیان در سال 1403 بصورت متمرکز در سامانه های الکترونیک این سازمان بصورت گروهی و غیر حضوری تمدید اعتبار گردید .
این مقام مسئول افزود : بیمه شدگان می توانند جهت اطلاع از اعتبار پوشش بیمه درمان خود از طریق سرشماری # 1666* اقدام نمایند .

 وی افزود:  متقاضیان پوشش بیمه درمان مشمول دهک های 6 تا 9 نیز جهت برخورداری از تخفیفات قابل توجه دولت محترم در پرداخت حق بیمه درمان ، میتوانند از طریق  سامانه  خدمات غیر حضوری به آدرس اینترنتی csp.ihio.gov.ir  مراجعه و نسبت به تمدید اعتبار بیمه نامه خود اقدام و از خدمات بیمه ای این سازمان برخوردار گردند . 
  
رئیس اداره بیمه گری و درآمد تصریح کرد  : بیمه شدگانی که به خدمات غیر حضوری این سازمان را دسترسی ندارند ، می توانند از طریق مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد جهت تمدید اعتبار و و بهره مندی از خدمات بیمه ای این سازمان اقدام نمایند .

دیگر خبرها

  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • کونسیسائو: مشکلی با رئیس جدید پورتو ندارم
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا