Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلپور در خصوص اطلاعیه این وزارتخانه مبنی دپوی بیش از ۱۸ میلیون ماسک در کشور گفت: طبق برآورد انجام شده میزان موجودی ماسک بهداشتی در کشور حدود ۱۸ تا ۳۰ میلیون عدد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «جمشید گلپور» در گفتگو با شبکه خبر سیما در خصوص اطلاعیه این وزارتخانه مبنی دپوی بیش از ۱۸ میلیون ماسک در کشور گفت: طبق برآورد انجام شده میزان موجودی ماسک بهداشتی در کشور حدود 18 تا 30 میلیون عدد است و هم اکنون علاوه بر تولیدات کارگاهی، صنفی و گروه های جهادی، در بخش تولیدات صنعتی، روزانه بیش از 6 میلیون عدد ماسک تولید و عرضه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد مقابله با کرونا وزارت صمت افزود: هنوز بخشی از ماسک های وارداتی که در دوره تشدید کرونا وارد کشور شده، تعیین تکلیف نشده است و با وجود فرآهم شدن مقدمات کار هنوز به انبارهای ذخیره ماسک منتقل نشده اند.

وی در خصوص ضروریات نظارت بر روند توزیع و عرضه ماسک در داروخانه ها توضیح داد: پیش از مصوبه هفته گذشته ستاد لجستیک مقابله با کرونای وزارت صمت، تمام فرآیند توزیع ماسک در کشور در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است.

گلپور اعلام کرد: با توجه به حجم تولیدات در بخش های مختلف صنعتی، کارگاهی، صنفی و تولیدات گروه های جهادی، مشکلی بابت تامین ماسک در کشور وجود ندارد و طبق معمول روند توزیع ادامه خواهد یافت.

وی گفت: تولیدات گروه های جهادی به صورت مستقیم از طریق مبادی تعریف شده در بازار، ایستگاه های عرضه ماسک و مراکز مشخص توزیع می شود، اما تولیدات بخش صنعتی در اختیار وزارت بهداشت بوده و براساس حواله صادره از سوی آن وزارتخانه توزیع می شود.

دبیر ستاد مقابله با کرونای وزارت صمت افزود: پس از تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر الزام استفاده از ماسک در کشور، با تعریف شرایط ویژه تولید مواد اولیه و ماسک و فرآیند توزیع آن را به صورت الکترونیکی تعریف کردیم.

گلپور اضافه کرد: سامانه جامع تجارت داخلی مبنای اجرای این فرآیند است و روند توزیع مواد اولیه به مراکز مختلف تولیدی باید به صورت روزانه ثبت شود و این رویه طی یک هفته اخیر عملیاتی شده و نظم خوبی در این بخش حاکم است.

وی ادامه داد: به عبارتی در فرایند ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت داخلی، تولید مواد اولیه و تولید ماسک و همچنین توزیع آن از ابتدا تا انتها به صورت سیستمی و قابل رصد در حال انجام است که با تعریف این فرآیند جلوی عرضه خارج از شبکه و حتی در مواردی که گزارش قاچاق ماسک شده بود؛ نیز گرفته شده است

دبیر ستاد مقابله با کرونای وزارت صمت گفت: طبق تعریف کار بخش کارگاهی و گروه‌های جهادی مسئولیت تولید و تامین و توزیع این کالا را در سطح خرده فروشی برعهده گرفته اند و تولیدات صنعتی که بالغ بر ۶ میلیون عدد در روز است از طریق داروخانه ها و فروشگاه های زنجیره ای در سطح کشور عرضه می شود.

گلپور افزود: در مرحله تامین و توزیع بخش داروخانه ها نیز همان شرکت های پخش قبلی که مسئولیت کار را برعهده داشتند طبق روال پیشین به کار خود ادامه می‌دهند و صرفاً در مصوبه اخیر این موضوع تاکید شده است که ماسک تحویل داده شده به هر فروشگاه زنجیره ای یا داروخانه باید حتماً اطلاعاتش در سامانه جامع تجارت داخلی ثبت شود و قیمت مصوب عرضه نیز باید حتما رعایت شود.

وی اعلام کرد: قیمت مصوب ماسک های صنعتی ۱۳۰۰ تومان است و قیمت مصوب ماسک های کارگاهی نیز 1500 تومان تعیین شده است که این قیمت مصرف کننده می باشد؛ در صورت بروز هرگونه تخلف افراد می‌توانند از طریق تلفن گویای ۱۲۴ شکایت خود را اعلام نمایند تا از بازرسان سازمان حمایت و بازرسان سازمان های صمت استانها به موارد رسیدگی کنند.

گلپور در پایان گفت: هم اکنون بالغ بر ۱۰ تا ۱۱ میلیون عدد ظرفیت تولید ماسک در کشور ایجاد شده است./

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت گروه های جهادی ماسک در کشور میلیون عدد وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول

اغلب محصولات ایرانخودرو امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در بازار آزاد پنج یا ۱۰ میلیون کمتر از دیروز فروخته می‌شوند.

به گزارش مشرق، کاهش قیمت خودرو که از ابتدای اردیبهشت امسال آغاز شد، کماکان ادامه دارد و امروز اغلب محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد پنج یا ۱۰ میلیون کمتر از دیروز قیمت دارند.

تارا تیپ V۴ که یکی از گرانقیمت‌ترین سواری‌های فعلی است، امروز یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان یعنی ۱۰ میلیون کمتر از دیروز به‌فروش می‌رسد.

تارا V۲، پژو پارس و دنا پلاس شش‌دنده نیز به‌همین کمتر از دیروز قیمت دارند و مدل‌های دیگری مثل پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما، ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و تارا دنده‌ای با افت قیمت پنج میلیونی روانه بازار شده‌اند. قیمت روز محصولات ایرانخوردو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

دهم اردیبهشت ۱۴۰۳

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳

۸۲۰ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲

۶۳۵ میلیون تومان

۶۳۵ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌ ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۹۷۰ میلیون تومان

۹۶۰ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲

۶۷۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳

۶۸۰ میلیون تومان

۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۸۱۰ میلیون تومان

۸۰۵ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۹۰ میلیون تومان

۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲

۸۲۰ میلیون تومان

۸۱۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳

۹۸۵ میلیون تومان

۹۷۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۰ میلیون تومان

منبع:فرارو

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور