Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مقابله با کرونا با اشاره به وضعیت ناپایدار و شکننده اقتصادی در راستای بحران کرونا در کلان شهر تهران، بر رعایت اجرای هرچه دقیق‌تر شیوه نامه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی در بالاترین سطح توسط اصناف با هدف کاهش کرونا و تضمین افزایش سلامت مردم تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، دکتر علیرضا زالی در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با ویروس کرونا که با حضور نمایندگان اصناف مختلف همراه بود، تعامل و همکاری بیش از پیش روسای اتحادیه ها را با هدف تامین و تضمین سلامت فروشندگان و مشتریان خواستار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که طولانی شدن اپیدمی ها در تمامی جوامع موجب کاهش حساسیت مسئولان و مردم می شود افزود: مهمترین راهبرد توجه افکار عمومی نسبت به اهمیت بیماری تا کنترل کامل اپیدمی کروناست.

دکتر زالی با بیان این که رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط مردم در روزهای اخیر به پایین ترین سطح خود رسیده، گفت: در روزهای آغازین اجرای این طرح که با هدف کنترل شیوع کرونا انجام شد، این عدد در متوسط کشوری ۸۳ درصد ثبت شد و این درحالیست که در خرداد به ۲۶ درصد و در اوایل تیرماه به پایین ترین سطح خود رسید.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهرتهران تاکید کرد: شیوه نامه ها و رعایت پروتکل های بهداشتی با هدف تضمین و افزایش سلامت مردم باید به صورت قطعی و در بالاترین سطح اجرایی شود.

وی با اشاره به وضعیت ناپایدار و شکننده اقتصادی در راستای بحران کرونا گفت: اقتصاد کشور و صنوف مختلف توان رویارویی با موج جدید تعطیلی ها رو ندارد و باید به گونه ای هوشمندانه عمل شود که تاجائیکه ممکن است این اتفاق تلخ رخ ندهد.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهرتهران هشدار داد: چنانچه شیوه نامه ها و پروتکل های بهداشتی با قاطعیت اجرا نشود مشکلات جدی برای فروشندگان و خریداران در پی افزایش شیوع کرونا ایجاد خواهد شد.

دکتر زالی تاکید کرد: در شرایط فعلی همگرایی، بازنگری در نحوه اجرای شیوه نامه ها و دقت و وسواس در رعایت توصیه های بهداشتی می تواند برای کاهش آسیب به کسب و کار راهگشا باشد.

وی در ادامه کم شدن امواج ویروس کرونا را راه حل مناسبی برای پیشگیری از آسیب به مشاغل مختلف ذکر کرد و افزایش ظرفیت نظارت ها را خواستار شد.

دکتر زالی گفت: مردم به عنوان ناظران فعال، نظارت بیشتر اتحادیه ها و بازبینی رعایت پروتکل های بهداشتی توسط صاحبان فرآیند می تواند به میزان قابل توجهی از شدت بار اپیدمی کووید ۱۹ بکاهد.

زالی ادامه داد: باید به گونه ای روش های مداخله ای با هدف کنترل پاندمی کرونا در کسب و کارهای خرد و کلان اعمال شود که وضعیت اقتصادی کشور احیا شود.

آموزش و برنامه ریزی، ارتقا سطح فراگیری، ایجاد حس مسئولیت و آموزش استفاده از کانون های مجازی از دیگر مواردی بود که دکتر زالی بر ضرورت اجرای آن تاکید کرد و افزود: با همکاری، همدلی، ایجاد حس مسئولیت اجتماعی و اجرای دقیق و به هنگام توصیه ها می توان موجبات صیانت از جان مردم را فراهم کرد.

در این جلسه مواردی نظیر بهرمندی از ظرفیت رسانه ها با هدف آموزش بیشتر درباره آشنایی با ویروس کرونا، جلوگیری از ورود افراد بدون ماسک به مراکز خرید، تقویت بازرسی صنوف، ارتقا فرهنگ آشنایی بیشتر مردم با پروتکل های بهداشتی، مشخص تر شدن فرآیندهای قضایی، برگزاری گشت های مشترک، توجه بیش از پیش به معیشت و وضعیت اقتصادی و مشارکت بیشتر روسای اتحادیه ها برای استفاده و اجرای بهینه شیوه نامه ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه: asriran.com/00362G

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا زالی پروتکل های بهداشتی شیوه نامه ها دکتر زالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۴۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدسلمان ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درخصوص طرح افزایش تعطیلات آخر هفته، گفت: هدف مهم از این طرح این بود که گامی در جهت تقویت نشاط اجتماعی و خانوادگی برداشته شود، نگاه این بود که با این تعطیلی افراد شاغل بتوانند زمان بیشتری در کنار خانواده سپری کنند و پدران و مادران شاغل سهم و نقش بیشتری در تربیت فرزندان داشته باشند.

وی در گفتگو با ایلنا افزود: این اقدام می‌تواند نقش مهم و بسزایی در تقویت نهاد خانواده و حضور پررنگ پدر و مادر در تربیت فرزندان داشته باشد و این امر قادر است از آسیب‌های اجتماعی فراوانی جلوگیری کند.

ذاکر تصریح کرد: نکته دیگر این است که ما باید در زمان تصمیم گیری مسائل مختلف و جنبه های متعدد موضوع را در نظر بگیریم یکی از موارد همین موضوع ارتباطات اقتصادی و تجاری با جهان است که ما باید به فکر تقویت و گسترش آن باشیم در حالیکه الان با این شرایط اگر پنجشنبه‌ها هم مانند جمعه تعطیل شود، ۴ روز ارتباط ما با دنیا قطع خواهد شد و این اصلا به نفع اقتصاد ما نیست.

وی افزود: با صحبت‌هایی که روز یکشنبه در کمیسیون اجتماعی داشتیم نتیجه این شد که بخش خصوصی و اتاق بازرگانی نظرشان این است که شنبه تعطیل باشد نه پنجشنبه؛ من فکر می‌کنم از بعد اقتصادی تعطیلی شنبه و جمعه می‌تواند گره‌گشا باشد که هم اقتصاد و هم نشاط مردم را تامین کند و هم تجار و بازرگانان بتوانند به راحتی فعالیت خود را با دنیا داشته باشند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: در جلسه روز یکشنبه به این نتیجه رسیدیم که تعطیلی روز شنبه به مطالبات مردمی و شرایط حفظ روابط اقتصادی خارجی نزدیک تر است. البته استعلام هایی از مراجع عظام صورت گرفته که فکر می‌کنم نتیجه مثبت است و تعطیلی شنبه بلامانع است، اتاق بازرگانی هم از زبان آن‌ها استعلام هایی از دفتر رهبری دارند که ان شاءالله بتوانیم به جمع‌بندی برسیم و بتوانیم بهره‌وری را ارتقاء دهیم.

وی تاکید کرد: البته این قانون و تعطیلی ها استثنائاتی هم دارند و دستگاه های خدماتی از شمولیت این قانون مستثنی می‌شوند و ممکن است بانک‌ها هم یکی از این استثنائات باشند که البته باید ببینیم در صحن علنی یا در زمان تنظیم آیین نامه اجرایی توسط دولت چه اتفاقی رخ خواهد داد.

ذاکر در پاسخ به این سوال که آیا تعطیلات آخر هفته مشمول کارگران هم می‌شود، گفت: طبیعی است که کارگران باید در تصمیم‌گیری های اینگونه در اولویت باشند، کارگر در تصمیمات اصل است، اول کارگر بعد کارمند.

وی افزود: این کارگر است که بیشترین آسیب را می بیند، خانواده اش متضرر می شوند، اضافات و کارانه و امتیازات دیگری که لازم است را هم ندارد؛ درنتیجه طبیعتا باید تعطیلی آن ها را درنظر بگیریم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898615

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار سفیر سلامت در مازندران
  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • وزیر کشور: استاندار جدید مازندران در حوزه اقتصاد متخصص است/ نوری: توجه جدی به اقتصاد دریا پایه خواهیم داشت
  • چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست
  • (ویدیو) نوری قزلجه: تعطیلی شنبه به نفع اقتصاد مردم و کشور است
  • نوری قزلجه: تعطیلی روز پنجشنبه ارتباطات رسمی را به مدت ۴ روز قطع خواهد کرد / تعطیلی شنبه به نفع اقتصاد مردم و کشور است + فیلم