Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمونه اولیه دستگاه پرتابل تنفس مصنوعی (ونتیلاتور)، با حضور رئیس سازمان غذا و دارو در شیراز رونمایی شد.

به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) به صورت پرتابل، به عنوان نخستین ونتیلاتور مجهز به تکنولوژی IOT برای بهره‌مندی از اینترنت بوده و با همکاری مشترک شرکت کاوشگران داده‌های سلامت، مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و شرکت کارخانجات مخابراتی ایران نخستین نمونه آن تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه که ایده ساخت آن از دهم اردیبهشت سال جاری با شیوع بیماری کووید ۱۹ شکل گرفته، دارای امکان اتصال به دو شبکه بی سیم LORA و GPRS را دارا بوده و به صورت پرتابل، امکان دستیابی تیم درمان به تمام پارامترهای موردنیاز در مورد علایم حیاتی بیماران حاد تنفسی به ویژه مبتلایان به کووید ۱۹ را فراهم می‌کند.

از جمله ویژگی‌های این دستگاه تنفس مصنوعی، ایجاد امکان دسترسی آنلاین به ایستگاه پرستاری از درون آمبولانس، اتاق ایزوله یا منزل است.

در شیراز و فارس، طوفانی از خلاقیت و پیشنهادات عملی وجود دارد

رئیس سازمان غذا و دارو در آئین رونمایی از نمونه اولیه این دستگاه تنفس مصنوعی با تقدیر از پژوهشگران و دانشمندانی که زمینه استقلال کشور را در ابعاد اجرائی و عملی فراهم می کنند تا بتوان گام های رفیعی در این زمینه برداشت، اظهار کرد: در شیراز و فارس، طوفانی از خلاقیت و پیشنهادات عملی وجود دارد و دانشگاه علوم پزشکی شیراز یکی از دانشگاه‌های مطرح کشور در حوزه های درمانی و تحقیقات پزشکی است.

 محمدرضا شانه ساز با بیان اینکه دانشگاه‌های شیراز در حوزه‌های مختلف در کشور مرجعیت دارند، ادامه داد: تولید نمونه اولیه این دستگاه کار مهم و ارزشمندی بوده که با مشارکت دو مجموعه سلامت و الکترونیک در کنار هم انجام گرفته است.
وی افزود: گام‌هایی که برداشته می شود، با توجه به سرعت رشد علم در دنیا بسیار ارزشمند است.

شانه ساز با اشاره به بحران کرونا ویروس در کشور و دنیا و همچنین شرایط تحریم‌های اعمال شده بر علیه ایران، اینگونه اقدامات را راهکاری برای رفع وابستگی کشور به کمک دانشمندان، محققان و کارشناسان زبده عنوان کرد.

او از رشد ۴۵ برابری تولید ماسک و لباس‌های محافظتی در کشور خبر داد و گفت: داروهای درمان کرونا نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن تولید می شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به وجود توانمندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه شیراز و دانشکده داروسازی شیراز ابراز امیدواری کرد شیراز و فارس بتواند در حوزه غذا، داروسازی و تجهیزات پزشکی گام های موثری بردارد.

شانه ساز وظیفه مسوولان را هموار کردن راه محققان خواند و در زمینه صدور مجوز برای پیشبرد این پروژه به مرحله تولید و به کارگیری در حوزه درمان، اعلام همکاری کرد.

معاون وزیر بهداشت با کاربردی و راهگشا خواندن این دستگاه، از ویژگی‌های مثبت آن به امکان کاهش بار مراجعه به مراکز درمانی اشاره کرد که امکان کنترل بیماران را فراهم می کند.

 او اظهار کرد: همکاری مجموعه مخابرات، فناوری اطلاعات و حوزه سلامت می تواند فرهنگ‌سازی شود که در این زمینه گام‌های خوبی برداشته شده که می تواند راه را برای تولید تجهیزات پزشکی باز کند.

شانه ساز تاکید کرد: در کشور و به ویژه در استان فارس پشتوانه علمی قوی وجود دارد و امید است به زودی مجوزهای لازم برای تولید این محصول از وزارت بهداشت دریافت شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ورود ویروس کرونا به کشور، گفت: در این ایام بسیاری از دستگاه‌های حیاتی در کشور تولید شد و این دستگاه نیز قابلیت این را دارد که به مرحله تولید انبوه برسد.

انتهای پیام/ س

منبع: فارس

کلیدواژه: شیراز رونمایی فناوری سلامت رئیس سازمان غذا و دارو دستگاه تنفس مصنوعی فارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز رئیس سازمان غذا و دارو تنفس مصنوعی نمونه اولیه شانه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۶۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، امین عبداله‌زاده اظهار داشت: معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با هدف فراهم نمودن بستر مناسب جهت حمایت و کمک به تسریع فرایند تبدیل ایده به محصول و ساخت نمونه اولیه محصولات فناورانه، اقدام به راه اندازی ساختاری تحت عنوان " شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" کرده است.

وی بیان کرد: تمرکز این شبکه بر ساخت و تولید محصول است و با تجربه مشابه اجرا شده در سال‌های گذشته، با عنوان ایجاد "شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی" که مبتنی بر ایجاد زیرساخت‌های سنجش و آزمون است، متفاوت است.

عبداله زاده تصریح کرد: در این شبکه ذینفعان زیست‌بوم نوآوری، با ثبت و معرفی زیرساخت‌ها و تجهیزات فیزیکی و نرم افزاری خود می‌توانند از خدمات قابل ارائه توسط این شبکه بهره‌مند شوند، که زیرساخت‌ها و تجهیزات میتواند شامل: دستگاه‌ها و تجهیزات ساخت نمونه اولیه، انواع پرینترهای سه بعدی، تجهیزات ساخت مواد مرکب (کامپوزیت‌ها، تجهیزات و دستگاه‌های جوشکاری، پرس‌کاری و فرز، تجهیزات مرتبط با قالب‌سازی و دستگاه تزریق پلاستیک، دستگاه‌های اندازه‌گیری دقیق، دستگاه‌های ساخت تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، دستگاه‌های تجهیزات نوری و اپتیکی، نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی مورد استفاده برای ساخت و راه اندازی تجهیزات، تجهیزات ارتباطی و شبکه و ... است.

مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری افزود: با عنایت به موارد مذکور، "شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" با فراهم نمودن اطلاعات از ظرفیت‌های موجود زیرساخت‌های فیزیکی و نرم افزاری هر یک از ذی‌نفعان زیست‌بوم نوآوری، بستر مناسبی را در جهت ایجاد فضاهای نوآورانه جهت ارتقاء ظرفیت صنعتی‌سازی، توسعه نوآوری و حمایت از تولید ایده‌های فناورانه و خلق سریع نمونه محصول، در قالب " فب لب‌های فناوری و ساخت" در پارک‌های علم و فناوری، فراهم خواهد کرد.

وی با اشاره به فب‌لب خاطرنشان کرد: "فب‌لب" Fabrication Laboratory محیط مناسبی است که زمینه همکاری مشترک میان مهندسان، طراحان، برنامه نویسان و افراد علاقه‌مند به همه ابزارها و منابع لازم را برای تبدیل ایده‌ها به تولید سریع نمونه محصول فراهم می سازد.

عبداله زاده در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: "فب لب" نه تنها یک مکان فیزیکی است، بلکه یک فرهنگ نوآورانه برای به اشتراک گذاشتن دانش و ایده‌ها را ایجاد می کند و ترویج خلاقیت و نوآوری، ایجاد محیط مهارت‌محور، تشکیل جامعه فنی، تسهیل تبادل دانش، تشویق به تولید مشترک، ترکیب دانش علمی و عملی، پیشرفت در حوزه‌های چند رشته‌های، تشکیل پلتفرمی برای استارتاپ‌های فنی و انتقال دانش از دانشگاه به صنعت را فراهم می‌نمایند و بر این اساس گام موثری در جهت تسریع و تسهیل فرایندهای ساخت و تولید نمونه محصول و حرکت در راستای تجاری‌سازی و تحقق اقتصاد دانش بنیان را فراهم خواهد ساخت.

کد خبر 6094471

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • رونمایی از بانک امانات تجهیزات پزشکی در دشتستان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود